Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)
Raspunsuri - Pagina 19
caminik spune:
BUNA!Cine stie daca prea multa zaharina dauneaza.Eu nu pot sa beau 2l de apa decat daca ii pun zaharina.Altfel nu se duce din gat.
olim spune:
salutare tuturor
is tare bucuroasa ca am reusit sa scap de un kil de ieri pana azi, cred ca m-a ajutat iurtul de aseara![]()
va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa
ellej spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Marilena,bine ai sosit la noi.Felicitari pentru cele 5 kg.pierdute in timp scurt si mult succes in ajungerea obiectivului propus.Cred ca de acum incolo vei fi si mai ambitioasa,deorece pierderea a 5 kg.aduce multe schimbari pozitive atat fizic si psihic.
Ellej,bine ca ai venit cu vesti bune.Tii un regim anume sau pur si simplu continui cu mancatul putin seara.Ceva tablete iei / te intreb pentru ca stiu ca iti place sa incerci produsele de pe piata.Metabol ai incercat? Eu nu cunosc medicamentul,am citit de el la postarea Marilenei.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna, intr-adevar, sunt cu pastilele dupa mine
In rest, pur si simplu nu mananc nimic dupa orele 17h00 si daca mi-e foame rau iau niste pastile de Diomfibra (tarāte, ce mai incolo si incoace) cu apa sau putin lapte. Vad ca deocamdata sunt la 60,5 kg.
Daca as reusi sa ma mobilizez si sa fac un pic de sport
ar fi super. Cine stie, poate voi reusi.Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
didi-anda spune:
buna fetelor!
n-am mai scris demult, pt ca nu m-am mai cantarit si nici n-am facut ceva special sa slabesc.
inca n-am uitat de pariul facut cu sotul meu, sa slabesc 8 kg pana in mai.
eu prin 22 februarie plec acasa, in Romania si sunt convinsa ca voi slabi. nu mai trebuie sa fac de mancare sotului.
el vine prin 31 mai, asa ca, pe cand vine el vreau sa fiu 

si sa fie placut surprins!![]()
de gatit nu scap chiar cu totul, ca sora mea a nascut in septembrie si de-abea ma asteapta s-o mai ajut sa stau cu fetita si sa le mai gatesc.![]()
va pup
Moira spune:
Buna fetelor,
Nu prea stiu ce sa mai fac. Tot tin regim, mananc sanatos, seara nu mananc decat fructe si ceva lactate slabe, beau apa etc. etc., deci urmez toate sfaturile posibile in materie de slabit si...degeaba
! Kilogramele nu se misca deloc.
Stiti cumva cum este treaba cu faza lunii si cand trebuie sa incepem sa tinem regim? Am auzit ca merge chestia asta, insa nu mai stiu cand se incepe, cand e luna in scadere sau in crestere?
Olim, bravo!
Va pup si bafta.
Moira spune:
quote:
Originally posted by caminik
BUNA!Cine stie daca prea multa zaharina dauneaza.Eu nu pot sa beau 2l de apa decat daca ii pun zaharina.Altfel nu se duce din gat.
mamica de Andra si Mariusica
Buna,
Din cate stiu eu, indulcitorii artificiali nu sunt foarte buni pentru organism. Cautand materiale despre sarcina si ce se poate manca si ce nu, am dat peste un articol in care se vorbea despre diferitele tipuri de indulcitori, printre care si zaharina. Ideea era ca nu se recomanda in sarcina si nici in consumul zilnic in cantitati mari. Concluzia a fost ca aceste substante nu sunt bune pentru organism.
Oricum, un doctor mi-a spus ca trebuie sa mancam macar o lingurita de zahar pe zi, de preferinta dimineata la cafea, pentru a nu ne da peste cap pancreasul.
Bafta multa,
Moira
Moira spune:
quote:
Originally posted by caminik
mamica de Andra si Mariusica
http://www.formula-as.ro/reviste_58388adevarul-amar-despre-indulcitorii-artificiali.html
Madachan spune:
Buna ziua!
De azi dimineata am inceput sa tin (a cata oara!!!) regimul Scarsdale. Am o intrebare pt. cele care tin acest regim.De ex. cam la fiecare masa e si un fruct,eu nu-l mananc la masa ci apoi cand mi se face foame....o fii bine?
EDWARD 29.11.2004
poze->
olim spune:
Madachan, sa ai multa bafta cu regimul si multa vointa.Cat despre fruct, ar trebui sa il manaci la masa, nu cand ti-e foame![]()
o zi buna tuturor
Madachan spune:
M-ai cam dezamagit......of,speram sa am ceva de rezerva pt. cand imi e faoame. Merci ,pupici!
EDWARD 29.11.2004
poze->