Bucurii de sept - oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 29
GETY spune:
Si sotzului meu ii place stilul de jos al lui Ronnie, ca nu sta mult sa se gandeasca pana loveste mingea. Cica-i foarte rapid.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Haidetzi, ca eu plec la uscator. Ramane pe maine la 13,30. Noapte buna, tuturor!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
Pai sincer nu ne puteam intelege la alegerea numelui, eu vroiam Ronan ca sa-l strig Ronnie iar sotul vroia Raoul. In fine, se nascuse copilul, avea deja o zi si n-avea inca nume. Eram in spital si sotul m-a sunat si mi-a zis:"Mathias iti place?". Mi s-a parut un nume dulce si potrivit cu chipul copilului meu, si uite-asa a ramas Mathias.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
amarantina spune:
A, da, Ronnie este si preferatul meu. Si eu m-am ofticat asta vara cand a pierdut, dar am uitat repede. Frati-miu este ca tine Lili, ba chiar mai rau.
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by GETY
Si sotzului meu ii place stilul de jos al lui Ronnie, ca nu sta mult sa se gandeasca pana loveste mingea. Cica-i foarte rapid.
Asa e, Gety! I se spune "the Rocket" datorita vitezei cu care joaca. A realizat cel mai rapid break maxim (147 puncte) in 5 minute si cateva secunde.
Hai ca-mi vine sa vb de snooker pana dimineata.
Pe maine, Gety!
Mathias(17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by amarantina
A, da, Ronnie este si preferatul meu. Si eu m-am ofticat asta vara cand a pierdut, dar am uitat repede. Frati-miu este ca tine Lili, ba chiar mai rau.
Eu m-am ofticat cel mai tare cand l-a batut Ebdon la Campionatul Mondial din 2005. A tras chelu' ala de timp si l-a scos pe Ronnie din ritm. 2 nopti n-am dormit.
Sa nu mai zic ca prietenii mei din Anglia mi-au trimis biografia lui Ronnie si-mi cauta mereu materiale cu el.
Gata ma opresc, altfel transform "despre copii" in "despre snooker".
Mathias(17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias
amarantina spune:
Lili banuiesc ca stii site-ul dar il pun just in case.
www.ronnieosullivan.biz/gallery.htm" target="_blank">http://www.ronnieosullivan.biz/gallery.htm
MamiLili spune:
He, he, he...fireste ca-l stiu, dar multumesc oricum!
(Bine ca nu l-au considerat reclama ilegala...ca alte site-uri)
Astept acum pauza dintre sesiuni ca sa fac baie la copil...
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
gracie spune:
Ma retrag...Noapte buna! Ne auzim maine dimineata!
Fetele din Iasi, vrem poze de la intalnire!!!!

GETY spune:
Uite, MamiLili ce-a spus sotzul meu ca Ronnie s-a mai calmat in ultimul timp si nici cu mana stanga nu mai joaca asa mult.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA