Bucurii de sept - oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 28
GETY spune:
Mexxa, vin cu carutul. Ca autobuzele astea care circula pe traseul CUG-Copou au treapta joasa. Ma ajuta si sotzul.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
gracie spune:
Doamne, ce va invidiez fetelor ca va intalniti maine la Teiul lui Eminescu!!!! Fetele din Bucuresti, noi cand organizam o intalnire cu carucioarele???? Io vreau sa vad bebei multi la un loc...si cand eram in maternitate si mergeam la alaptat, stateam minute bune si ma holbam la toti bebelusii pana se trezea fii-mea sa haleasca! Imi sunt tare dragi

adameasca spune:
David e simpatic, ca de obicei
.
Deci nu m-ati lamurit, e vreun campionat zilele astea?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
GETY spune:
Gata, cu legumele si fructele m-am lamurit. Si ca sa fiu sigura ca nu au chimicale, il sun pe tata, ca sta la casa, sa vad daca are niste morcovi depozitati prin beci si mere aduse de la tara. Cu merele ma indoiesc, ca-s cam perisabile.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Adameasca, campionat la snooker?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Na!, ca ti-a raspuns amarantina inaintea mea.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Gata? Ati plecat? Eu astept sa termine masina de spalat rufe si apoi merg sa le intind in uscator.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
Oooooooooo ce v-am starnit cu snookerul. E semifinala Masters-ului pe Eurosport. Favoritul meu e Ronnie O'Sullivan, il urmaresc de cand eram in clasa a 8-a. Sa nu radeti, dar cand pierde Ronnie nu dorm in noaptea aia, sufar mai ceva ca ptr echipa de fotbal a Romaniei. Mi se pare un joc care stimuleaza mult gandirea, m-as bucura sa-i placa si lui fii-miu. (Sa mai zic c-am vrut sa-i pun numele Ronnie...?)
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
GETY spune:
Da, te-as intelege. Ca si pe sora-mea putea sa o cheme Giliola, dupa o cantareata din Italia, Giliola Cinquetti, sau cum s-ar mai scrie. Dar la Mathias cum ai ajuns?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA