Bucurii de sept - oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 25
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by gracie
cand suntem in deplasare, cumpar apa plata de orice fel si o fierb! N-am avut probleme dar daca tot ati deschis subiectul...
gracie, au fost multe discutii pe forumul nostru si nu numai. cica apa plata nu se fierbe. eventual, daca bb e invatat cu apa calda, doar o incalzesti un pic. prin fierbere concentratia de elemente "daunatoare" creste, pt ca "apa trece, pietrele raman", daca ma intelegi....
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
mexxa spune:
[/quote]
gracie, au fost multe discutii pe forumul nostru si nu numai. cica apa plata nu se fierbe. eventual, daca bb e invatat cu apa calda, doar o incalzesti un pic. prin fierbere concentratia de elemente "daunatoare" creste, pt ca "apa trece, pietrele raman", daca ma intelegi....
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
[/quote]
eu apa plata nu o fierb...o incalzesc la coptor cateva sec inainte sa pun laptele....
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
MamiLili spune:
Gety, am vazut si eu ca pe maine s-a anuntat vreme mai calda. Cred ca si vantul se va mai domoli. Daca poti sa ajungi e ok.
Mexxa, pe maine!
O anunt acum si pe Andra.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
gracie spune:
Ralu, nu da!!!
Mie mi-au scapat discutiile respective! E bine de stiut...sper ca nu mi-am otravit copila!!!!!

_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by gracie
Ralu, nu da!!!
Mie mi-au scapat discutiile respective! E bine de stiut...sper ca nu mi-am otravit copila!!!!!
www.totsites.com/tot/grace_hannah" target="_blank">site-ul lui grace

mey, da' am io fata de pers violenta?
discutiile au fost mai demult cand tu nu erai printre noi, asa ca te iert....cat despre otravit bebelusha...nici vb. mai ales ca zici ca i-ai dat ocazional....
mexxa spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Mexxa, pe maine!
O anunt acum si pe Andra.
Lili, mami fericita a luiMathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
o sa te recunosc ca o sa fii langa Andra...am cautat o poza cu tine...da nu am gasit
sau o sa ma recunosti tu

de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
mexxa spune:
aaaa si unde in Copou...la Teiul lui Eminescu???
mexxa spune:
gata am vazut carutul...te recunosc..:)))
MamiLili spune:
Da, la tei.
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by mexxa
gata am vazut carutul...te recunosc..:)))

Tocmai vroiam sa pun iar poza cu carutul. Mi-ai luat-o inainte.*************************************
Mathias(17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias