Bucurii de sept - oct 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Da mah..ce faza !!! (daca te referi la ce ma refer si eu)

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eu am mers pe Bucovina..si uite ca bine am facut..are cel mai putin calciu dintre toate. Pt. bebei ...mi-e frica de pietre la rinichi.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ILEANA- danke, asa credeam si eu dar m-a confuzat INNI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Adriana, poti oricand sa intrerupi sucul de fructe si sa-l dai mai tarziu... Hai sa-ti spun o chestie: dupa enterocolita de la 3 luni Ilinca a ramas cu o mare sensibilitate la stomac. O durea burtica din orice. Daca schimbam apa plata de lapte, a durut-o burtica cand i-am dat oscillococcinum, cand i-am dat echinaceea, nu-ti mai spun ce dureri de burta a avut dupa o doza de nurofen. Asa ca la sfatul pediatrei am inceput sa-i dau de vreo 2 sapt Biotics Baby, pentru refacerea florei intestinale. Acum vreo saptamana i-am dat in joaca 2 linguritze de suc de mar. N-a mai durut-o nimic. I-am schimbat cerealele, iar n-a mai avut nimic. Sunt convinsa ca daca nu-i dadeam Biotics era crima si pedeapsa. De ieri am inceput sa-i dau piureul de legume. Am pus in el morcov, albitura si dovlecel. Ieri a marait vreo 2 ore din cauza burticii, azi n-a mai avut nimic. Deci poate si Dudu are o sensibilitate la burtica. Nu mai chinui copilul cu sucul de frcute, daca e clar ca de la ala i se trage agitatia. Eu am ales sa incep diversificarea, dupa cereale, cu legume pentru ca mi se par mai inofensive ptr stomac, in primul rand sunt fierte, si nu crude, ca fructele.

Monique, cerealele pot sa constipe, mai ales dc sunt din orez, simplu, fara vreun adaos de fructe. Si ai grija ca si marul copt constipa. In caz de enterocolita regimul alimentar consta in mere coapte, orez, banane si morcovi, deci toate strang burtica. Marul copt poti sa-l dai si fara biscuite, si cu biscuite, cu cereale, cum vrei tu. Dc ti se pare ca amestecul e prea vascos poti sa-l lungesti cu 2-3 linguritze de apa si gata. Nu-i strica gustul deloc.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Bucovina sau Izvorul Alb??
pana acum Izv Alb exclusiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Monique, cerealele pot sa constipe, mai ales dc sunt din orez, simplu, fara vreun adaos de fructe. Si ai grija ca si marul copt constipa. In caz de enterocolita regimul alimentar consta in mere coapte, orez, banane si morcovi, deci toate strang burtica. Marul copt poti sa-l dai si fara biscuite, si cu biscuite, cu cereale, cum vrei tu. Dc ti se pare ca amestecul e prea vascos poti sa-l lungesti cu 2-3 linguritze de apa si gata. Nu-i strica gustul deloc.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

mercida sint cereale din orez, nu stiu ce mi-a venit azi sa-i bag in mar ca deobicei ii dau doar cu biscuite(necopt) si a facut bine kk chiar m-am bucurat ca ea face mai greu

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

io. numa izvorul alb am fol pt ea. si pt lapte, si de baut, ca atare.

noi fol cereale de orez simplu de la nestle, si, desi alexia are o tendinta spre constipatie, n-am avut nicio problema.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Putzuruca, eu pana la urma l-am trimis pe sotz sa-i ia Sterimar pt. nasucul Mariei.
Mirabela, stii vorba tiganului : "Numai vantul sa nu bata". Cam asa si noi. MamiLili e buna ora, dar eu zic tot asa, daca bate vantul... Eu si-asa o am fornaita.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

INNI, ce stii de apa plata de la Cumpana, ca io am instalatia acasa si combin apa fiarta cu cea rece si gata biberonul! Asta i-am dat de cand s-a nascut, cu mici exceptii...cand suntem in deplasare, cumpar apa plata de orice fel si o fierb! N-am avut probleme dar daca tot ati deschis subiectul...

Alessia, sa stii ca si Grace a facut fitze la mancare mai bine de o sapt dupa vaccin si io eram disperata ca moare copilu de inanitie, ca de obicei e fomista rau!!!! Trece, crede-ma...

Uite niste de la noi pentru Armand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Deci ....cu Dna baba de 67 ani sa comentat destul..nu mai are rostu sa zic nimic.
Apoi Cu intalnirea d emaine sunt de acord...deci...maine dimineata sa zica fetele care vin...io vin!!
Noi tot Izvorul Alb folosim...ne impacam bine cu el...e ok.
De la cereale nu se sonstipa si eu ii dau..cereale cu mar,cereale cu banana..si e ok

Merg sa hranesc mancaciosu si revin

Mergi la inceput