fumatul in timpul sarcinii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Bune sfaturi Luna.Imi place.Eu am lasat tigarile deodata pentru ca imi era teama ca daca doamne fereste copilul ar fi avut o cat de mica problema mi-as fi reprosat toata viata acest lucru.Si cu toate astea mi-a fost teama si pentru acele tigari pe care le fumasem pana sa aflu ca sunt insarcinata.
Si apropo esti prima care a iesit la lumina si a recunoscut ca a fumat pe perioada sarcinii.
Dar vezi tu la noi nu exista campanii antifumat la orice colt de strada,fumatul pe bulevard in vazul lumii e in floare si nimeni nu se uita urat pentru ca cel putin un sfert(poate si mai) bine fac asa.
Si mai e o vorba la noi la romani:am bani de tigari atunci am de toate.

Hai ca m-am indepartat mult de subiectul initial.
Multa bafta si vointa Edi si sa ai un baietel sanatos,frumos,cuminte si mancacios.

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by bolgiumiki

Off-topic:
Miki Luca al tau e nascut in aceeasi zi cum mine la diferenta de 27 ani totusi. Sa-ti traiasca!

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 9 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sa-ti spun cum s-a lasat sotul meu de fumat, fumator inrait, pe care eu (antifumatoare inarita) am incercat sa il conving ani la rand sa se lase de fumat fara nici un succes.Copilul nostru a facut astm alergic la varsta de 3 ani si 7 luni, si cum simtea mirosul de tigara incepea sa tuseasca. Sotul nu a fumat niciodata in aceeasi incapere cu noi, sau cu mine, gravida fiind, insa cand a vazut in ce hal se chinuie copilul de la afurisitul de fum de tigarata a zis stop si s-a lasat bursc si cu asta basta, acum a trecut un an si ceva de cand nu mai fumeaza.Concluzia este ca vointa si motivatia sunt de baza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Artemis1578

Luna

Artemis, Ubitului

Off topic din nou Artemis ce face iubitu'?

On topic: Am omis ceva, cand mergi in oras sa vezi ce poti cumpara din banii de tigari bebeului tau si CUMPARA pentru ca asa ai o satisfactie. Cand ti-e pofta de fumat te uiti la ce i-ai cumparat si iti trece. Si ca sa te convingi ca va veni si o zi in care te vei simti bine, eu acum am grezturi de la fumul de tigara, a trecut unu pe langa mine cu tigara aprinsa si era sa vomit pe el. Deci vine si ziua in care nu-ti mai trebuie deloc.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 9 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Super Luna!! Cand v-a implini puiul meu doi ani te voi felicita si pe tine.Sigur imi voi aminti.Sa iti traiasca puiutii!

Mergi la inceput

Super Luna!! Cand v-a implini puiul meu doi ani te voi felicita si pe tine.Sigur imi voi aminti.Sa iti traiasca puiutii!

Mergi la inceput

quote:
Off topic din nou Artemis ce face iubitu'?

Bine, mucios dupa cum stii. Dar vesel.

On topic: nici eu nu suportam fumul sau mirosul de tigara in primele luni de sarcina. Iar la serviciu nu-mi luam pauze pt ca acolo unde se strangeau toti era un fum.........

Mergi la inceput

Scuze!!! Dar e si bubul meu pe langa mine si ma "terorizeaza" asa ca am trimis mes. de doua ori.
M-am uitat in urma la acelasi subiect,dar discutiile erau inchise,iar o graviduta care a recunoscut ca nu le poate lasa a zis ca doar le pufaie,nu mai trage fumul in piept.Desi parerea mea e ca fumul pufait il tragea apoi pe nas

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bolgiumiki
[ o graviduta care a recunoscut ca nu le poate lasa a zis ca doar le pufaie,nu mai trage fumul in piept.

Pai pufaitul nu e fumat! Scoti fum pe care apoi, asa cum zici tu, il inhalezi. E chiar mai rau! Nevoia de nicotina nu-ti e satisfacuta, de intoxicat tot te intoxici..........

Mergi la inceput