Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 39)LMA
Raspunsuri - Pagina 31
Ubi spune:
Ana Maria - nici Alexandra mea nu se omoara cu carnea. Eu i-o bag pe sub painica din supa sau din sos si numai asa o mananca. Daca o simte, o scuipa. Ii place sunca de Praga (noi luam de la Angst), cremvustii de copii (dar am facut pauza ca incepuse sa manance si cate 3 pe zi, de unde inainte abia papa 1) si ii mai place salamul de Sibiu (dar ia foarte putin si numai daca ne vede pe noi ca mancam la masa asta). Si in ultima vreme facuse o pasiune pentru pestele marinat. Dar am citit pe eticheta ca are 2 conservanti, unul din ele fiind cancerigen. Asa ca nu mai papa nici peste. Am cumparat cod sa-i prajeasca mama si sa vad daca ii place (pana acum nu i-a placut deloc).
Si inca ceva, Ada mea papa mazare cu o placere nebuna (ea zice ca papa boabe precum gaina si cocosul). Si mananca bob cu bob...singurica.
Apropo de dinti si paste: va spun parerea unui dr. rezident - pana la 2-3 ani nu se spala copilul pe dinti caci se sensibilizeaza gingiile si se fac mai repede carii. Noi i-am luat periuta si pasta (de la 1 an jumate) de la Colgate dar nu i-am dat decat periuta pe care a rontzait-o in ritmul miscarilor pe care le-a vazut la noi. Oricum, se zice ca secretul spalarii pe dinti sta in periaj nu in pasta.
Amaya - nastere usoara si rabdare ca mai e un picutz!
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
Shobo spune:
Ubi, :). eu am mai zis ca nu-l spal decat cu perie si apa... sper sa nu gresesc prea tare dar fara spalat deloc........... nu ma risc chiar asa!.. de la 3 ani o sa introducem si pasta, pana atunci nu.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Ubi spune:
Eu zic ca e si de mostenirea genetica: eu si cu frate-miu ne-am spalat la fel pe dinti (ba el a fost mai sarguincios) si cu toate astea eu am dantura mult mai buna.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
PatriciaArdeleanu spune:
HELAAAUU...s-a deschis subekt nou inca de dimineata ![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)