Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 39)LMA
Raspunsuri - Pagina 30
sirimie spune:
Liviana nu exista alta pasta de dinti fara fluor in afara de Nenedent. Dar eu cred ca daca nu ii dai supliment de fluor poti sa folosesti si alta pasta de dinti, numai sa intrebi un doctor ceva.
Amaya cind am fost cu Vladut in spital i-au facut o radiografie cu niste aparate speciale pentru copii, care nu radiaza tare (asa am inteles) pentru ca o radiografie obisnuita ar radia prea tare (si nu e indicata mai mult de una pe an). La V Gomoiu aveau niste aparate de ultima generatie pentru asta, mi-a placut acolo.
Multumesc foarte mult pentru raspunsurile despre sunca de Praga. Eu ma gindeam sa ii dau mai putina, fiind mezel, dar ii place (si mai ales gatesc sunca de Praga cu legume si il conving sa manince si legume cu ocazia asta). Nici el nu prea se omoara cu carne, altfel.
Si pe mine m-a rascolit povestea lui ja, este incredibil ![]()
![]()
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
crinuta spune:
Ah, acum am citit mai bine si am vazut ca vreifara fluor.
Eu tin minte ca si Colgate are fara fluor, acum nu mai stiu daca am vazut in Saudi, in Germania, sau aici, deoarece pe mine ma interesa doar cu fluor si nu m-am uitat atent, insa la toate magazinele poti verifica.
Eu n-as da atatia bani pe Nenedent...., mai ales ca Rayan foloseste 1 tub de pasta de dinti pe luna, un tub marisor, nu ca acela mic de la Nenedent.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Shobo spune:
Amaya, saracutza de tine, cu burtica asa mare si prin ce emotii ai trecut, bine ca e totul bine! Sa ne fereasca Dumnezeu de rau! si eu sunt de aceeasi parere cu dr-a, mai bine ca i-ai facut radografie sa poti dormi tu linistita ca ai facut investigatii amanuntite. si eu as fi facut la fel sa stii. m-a ingrozit si pe mine povestea aceea... nici nu mai comentez...
sanatate celor ce au pb cu spatele!
revin
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
alipiticot spune:
Buna,
Am scris si eu aseara un msj si l-am pierdut,nu am mai avut rabdare sa scriu altul.
M-a terminat si pe mine msj lui Ja si noi ieri am facut radiografie la plamani,dar noi tot am mers din raceala in raceala si ieri ni s-a pus diagnosticul de astm bronsic.
Sotul meu are o bronsita asmatiforma si de aici probabil terenul sensibil...asta e,macar de acum vom sti ca racelile sunt din aceasta cauza si vom face preventia astmului,sper ca vom scapa cat de cat de raceli.
Shobo multumesc pt meniu cam asa mananca si raisa eram curioasa ce mic dejun ii dai ca spuneai ca esti impotriva zaharului.Si noi dam cereale,bicuiti, dar cat pot de rar,in schimb miere albine cam zilnic in ceai,pe paine cu unt,in sucurile de fructe daca sunt acrute....
Nu am mai reusit sa scriu demult si vreau sa o felicit pe Adita--sa ti traiasca puiul si sa fie sanatos.
Noi am facut programare si la un homeopat dar inainte de diag de astm,nu stiu daca au ei putere sa vindece boli mai complicate....vom vedea.
O zi buna,au adormit ambii si poate dorm si eu macar 30 min
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Amaya spune:
Uff, bine ca am scapat de emotii, ieri am fost o bomba cu ceas pana am ajuns la pediatra, am incredere oarba in ea.
Simona, si la Cantacuzino au aparatura noua de ultima generatie si cel care i-a facut poza este prietenul nostru cel mai bun si i-a facut poza la cea mai mica intensitate.
Liviana, noi folosim o pasta fara fluor de la Chicco, Primi Dentini, a fost undeva la 17 ron, insa o pasta de dinti te tine f. mult timp.
Eu nu prea cred ca trec de saptamana asta fara sa nasc, daca ar fi dupa mine as naste azi, fiindca ma omoara niste dureri de oase in zona pelviana, dureri pe care nu am ajuns sa le experimentez la Andrei. Oricum joi merg la control si vad ce decide medicul.
Oana
38+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Shobo spune:
anamaria, da de ce sa te rusinezi mama ca esti vegetariana? ce e asa ciudat?.. pai dc noi tinerii nu intelegem asta si nu ne schimbam putin optica in sensul sa acceptam si ceea ce poate nu e la fel cu ce suntem noi obijnuiti, ce pretentii sa mai avem de la cei batrani???
si soacra mea e si se simte bine, doar munca prea multa din ultimul timp a facut-o sa nu mai arate asa bine ca inainte... si inca mai munceste colaborator la unii dupa pensionare..
insa nu e nicio pb dc bebelul tau papa carne, nu? poate cum a zis si crinuta, cat e mic e bine sa pape ceva ceva, mai incolo posibil ca va copia parintii, cine stie.. eu am citit Dr spock scoarta la scoarta si ala repeta TOATA cartea sa ca nu e buna carnea pt copii si sa o inlocuim cu fasolea, lintea si laptele de vaca cu cel de soia... dar e unul din putinele puncte unde nu am curaj sa fiu de acord cu el!... si ar fi multe de comentat aici. am zis asa, al meu cat vrea papa (adica eu ii propun si-i dau), cand o fi el mare si poate lua decizii singur dc vrea sa devina vegetarian sa devina... e treaba lui!
oricum din 7 zile pe sapt el papa carne doar in 5.. restul legume cu ou si branza..
pupici
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
alipiticot, pai am uitat sa-ti zic ca nu prea ii dam biscuiti cu zahar
; ii iau din Cora unii Rings (ca niste inele) indulciti cu fructoza.. rareori ii mai dau din cei Dieta de la fabrica Dobrogea -sunt cu zahar dar macar sunt din faina integrala. oricum una peste alta nu vede mai mult de maxim 4-5 biscuiti/zi sau o feliuta de paine prajita.. nici cu fainoasele nu sunt eu prea de acord.. tot pt de dentitie si fiindca nu aduc niciun aport nutritiv in general.. cand o fi el mare sa pape ce o vrea, cat pot eu decide asa fac! :)
ana maria spune:
Eu tocmai viu de la ginecolog care m-a cam descurajat (nu direct) in actiunea mea de a mai face un bebe. Se pare ca am sanse foarte mari de a repeta preeclampsia. Riscul din pacate nu e doar pentru bebe nenascut ci si pentru mine. Trebui sa vorbesc si cu sotul meu si sa decidem... Oricum mai vreau un bebe dar daca e asa vom adopta.
Shobo nu m-am rusinat doar pt atat. Dar ma cam dispera reactia oamenilor cand aud ca Didi nu mananca mai deloc carne. Toata lumea imi spune ca nu e bine. Noi avem un prieten vegetarian si amandoi copiii lui sunt asa. El e si mai nebun si nici macar nu i-a vaccinat. Acum au 11 si 13 ani si sunt foarte sanatosi si isteti.
Amaya nici nu vreau s ama gandesc prin ce ai trecut! Eu am totusi o teorie care zice ca panica asta nu e buna deloc. In ultima vreme in jururl nostru ne sunt prezentate sumedenie de pericole si mi-e teama ca stressul ne poate face mai rau decat alte chestii.
Ubi spune:
Lavinia - dr. Lupescu din Mangalia. Are cabinet pe T.S.Savescu la parterul blocului de langa scoala.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
ana maria spune:
Alipiticot, verisoara mea are astm bronsic din prima copliarie. Iar acum 5 ani a descoperti o homeopata in Bucuresti care dupa 3 luni de tratamente practic a vindecat-o. Multa sanatate puiului tau!!!