Mamici de ianuarie-februarie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 29
aelita spune:
monykk,pun o vorba buna acolo sus sa nasti repede!
NERABDATOARELOR!!! Sa nu cumva sa va vorbiti si sa va puneti toate pe nascut intr-o zi ca nu mai prididesc cu lista dupa voi !!!!!!
Alinatxa zici ca a fiolmat Liuda tot,si ma gandii si eu,eu zici ca sunyt tampita,am camera in sertar,d-aia cu caseta,si ncii macar la incarcat nu am pus-o si eu !! m-am obisnuit cu rahatelul de aparat foto care face si filmulete de 30 de secunde,iar camera ca filmeaza si ea normal,cu caseta,am uitat ca exista!! puteam sa fac si eu in spital,..DAR CINE ???
criss te-ai impacat cu sotul ?? "E la faza "bolnav" - tot timpul cand il supara cineva ca sa arate ce mult sufera incepe sa-l si doara ceva. Ce mai, e un copil mare!"
"Messa, mie nu mi-e ca i s-a uscat lui, ci ca mi s-a infundat mie! Lui ii mai pun o proteza, il mai ajuta prietenii.. nu-l plang" haaaaaaaaaa aoleeeeeu mooooooor 
ivona,mama,citesc si ma ingrozesc...nu a prins epidurala? de ce nu ti-au facut-o la dilatare 4 si au venit abia la 7??
of..ce nasol e sa te chinui si sa ajungi in final la cezariana...
si dupa,ce ai mai tras ,cu intepaturile,cu sangele pierdut...prin cate ai trecut !!!
felicitari,TONNI!!
LEVImie mi s-au umflat dupa 38 sapt.dar fetele,pe aici,au avut probleme mai devreme.nu ai ce face,doar sa le tii in sus,sa dai cu crema,masaj..la tine e mai devreme,ca esti cu doi,nu iti e tocmai usor..
cu problema cu petele pe hartie..eu zic sa mergi la medic.ca la tine nu e de joaca,cu doi.
cu intaritul burtii,maria si fetele,sa nu va speriati,E BINE . se pregateste organismul de contractii,eu aveam asa si mi-au spus ca e minunat,si asa am avut parte de conbtractii bune la nastere si a iesit rapid bebe.sa nu luati medicamente,ca e bine sa fie asa.
natydeea bine ati venit acasa sanatosi !!
adinush,bravo,ai iesit in tocuri la o sapt de la nastere!! eu inca nu,dupa douia saptamani,si stiti ca eu am purtat tocuri cui pana pe la vreo 38 sapt.de atunci,adidasi,si nu ii sufarrrrrrr !! adidasii,la mine,sunt pt jucat fotbal,nu pt femei !!! nu ii sufarrrr!
ce sireturi?? eu si asa ii iau cu ele legate gata,nici nu le desfac nici nu le leg.
Alinus,o sa ajungi la termen ,sigur!totul o sa fie bine.
aiska stii ca si eu ma intersam de inducere,ca facusem 40..si la 40 si 2 zile am nascut de buna voie si nesilita de nimeni,cat p-aci sa-l fac in autostrada.
nu nasteam de lene,mai!!
maryela tu,de acum,du-te la spital de cate ori ai ceva in neregula,nu neaparat contractii.macar sa te duci degeaba,si sa te tgrimita acasa,ce daac!!! nu face ca mine,ca aveam contractii din 4 in 4 minute si eu credeam ca inca nu e,ca sa nu ma duc degeaba,si cat p-aci sa nasc in drum!!
brig adria tu cere detalii la medic,cuma dica e mica.daca e mica,ca asa e ea,nu face nimic,dar sa fie sigur ca se alimenteaza acum la final.
liliana,ai venit acasa!!! felicitari !!! cum te simti??
eu ziceam de scaunul cu rotile..dar si asa mi se pare naspa sa te duca cu el,pt ca eu ,dupa nastere(poate si pt ca nu am avut epidurala ) abia mi-am ridicat un pic fundul sa ma mute de pe un pat pe altul,in brate.daca ma mai si dadeau jos,si iar sus,ii muscam!
roandre mihaela,felicitari pt Robert Andrei !! bravo!brunetel si mult perisoor,asa,sa nu fie doar a mea bruneta.sa veniti sanatosi acasa!!!
S.
ylilimic spune:
Sa ma bag si eu in vorba...
Vigantol am aflat ca trebuia sa ii dau pana la 18 luni, neintrerupt. Dupa 18 luni si pana la 12 ani se da in toate lunile cu "r" (exceptie fac mai, iunie, iulie, august). Matei a luat pana la 1 an, cand med de fam a decis ca fontanela e inchisa si gata
- oare nu stia ca mai sunt si alte oase de intremat sub pielea lui?! Acum o sa-mi fie si mai greu de administrat ca a uitat cum e,dar poate daca il vede pe bb o sa vrea si el.
suzeta - am trecut printr-o experienta grea alaturi de primul copil, cand colicii au fost atat de puternici incat nu a desfacut pumnisorii decat pe la 3 luni, primele 2 ore consecutive dormite au fost la 1 luna si 3 sapt, iar culoarea lui predominanta era vinetie 

Prin urmare am apelat la ajutorul suzetei, insa mai tarziu cand copilul a incercat sa ne spuna ca nu o mai vrea, noi am insistat cu ea, dornici de multa liniste
Parinti inconstienti, abia in decembrie trecut (2 ani si 1 luna) am luat decizia finala si am reusit sa fim fermi pe pozitie si sa scapam de dusman. Da, da dependenta, dar depinde de copil, parinti si situatie pentru a apela/ renunta la ea.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
cu
Adam Cristian
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
anis spune:
Alinuk eu la primul copil nu am folosit deloc suzeta.Si ce bine e..cand sunt mici daca le-o dai muncesc aiurea la siliconul ala..mai mari nu mai scapi de ea etc...asa ca nici un beneficiu.
Cu colicii la noi remediul a fost feonul..la un moment dat doar ii dadeam drumul si tacea instantaneu.
Auziti fetele alinuk si adinush..n-am facut si noi niste poze in spital..
Aelita si oana bucur...multumesc din suflet pt PM voastre!!!
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
alinuk spune:
Anis,
Norok cu aventura = ii multumim si pe aceasta cale = care ne-a vizitat
pe acolo ... la locul faptei, ca io eram la o ora dupa nastere si a doua zi cand imi spuneau fetele ca mi-au vazut odrasla in album .... imi chinuiam neuronu' sa aflu cum au ajuns poze cu noi acolo... Adica nu-mi mai aminteam, parca eram dilaila..ei parca!
asadar - asa separat eu, adinush si bb ii din dotare avem foto in spital... dar ensemble - numai la arta nu ne era gandul mamica, stii si tu ca aveam ochelari de cal si eram centrate clar doar pe bebic
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
adinush spune:
Lasati ca eu am avut aparatul la mine toata saptamana si nu am apucat sa-i fac mai mult de 5 poze nici la fata,d-apoi mie...am una,facuta la 2 ore dupa operatie dar pe aia nu o pun pe site pana nu termina fetele de nascut,nu vreau sa sperii pe nimeni,mai ales pe cele cu cezariana
Adinush
de
Ayleen-Alexandra
monu spune:
Buna seara!
Sunt Marius, sotul Monicai.
Si Monica si Iulia-Antonia se simt bine. Din pacate, analizele de la ficat, mai precis transaminazele, continua sa creasca. Ale Monicai. Ca pitica are toate analizele de biochimie in regula.
Medicii sunt cam in ceata, in sensul ca doar transaminazele cresc si nu si altele care ar trebui (bilirubina) in caza de hepatita. In orice caz, am facuta markerii de hepatite A, B si C, care evident au iesit negativi.
Ginecologul considera totusi ca ar fi un efect al disgravidiei.
Noi credem ca ar putea avea legatura cu sindromul antifosfolipidic din cauza caruia Monica ia si Clexane-ul.
Ca sa nu ma lungesc prea mult, am auzit si citit despre dl. dr. Coman Tanasescu, seful clinicii de Boli interne de la Spitalul Colentina, care a scris o carte despre sindromul acesta. De asemenea, are o supraspecializare in hepatologie. Rugamintea noastra este daca stie cineva o modalitate de a lua legatua cu domnul dr. Tanasescu. Multumim anticipat pt. orice informatii.
P.S. Monica va multumeste mult pentru gandurile bune si pentru urari.

Marius Bizau
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
megbeng spune:
marius, e o idee excelenta sa ajungeti la prof. tanasescu!! nu stiu vreun numar de telefon la care il puteti gasi, dar probabil ar merge schema: informatii (931)>>clinica medicala colentina>> de cerut acolo un interior unde sa il gasiti...sau mergi tu luni dimienata direct la secretara lui, o tipa foarte amabila de altfel, ii spui povestea pe scurt si ceri o programare la el..
clinica lui e cum intri in spitalul colentina, pe poarta mare intr-un pavilion pe stanga, la vreo 100 de metri de la intrare..intri in cladire si chiar la parter, pe dreapta, prima sau a doua usa e a profului, urmatoarea, unde scrie secretariat e secretara lui.
mult succes, va doresc sa il gasiti, ca daca ajungeti la el sigur o s va ajute.
monu a reluat clexane-ul, banuiesc, nu? probele de coagulare cum le are? alte teste hepatice? (proteine,de ex?).
multa sanatate!!!!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

mihailescu teodora spune:
Fetelor,care din voi a nascut cu Tutunaru in ziua in care a asistat Monica Columbeanu la o nastere in Elias?
Ce emotionant!!!!!!I-au dat mamicii BB-ul in brate.
Cred ca Adinush!
Au aratat acum pe B1Tv!!!!
Felicitari pentru toate mamicile!!!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
alinuk spune:
Mamica care nastea a stat cu mine in camera.
Eu nascusem inaintea ei si eram in camera alaturata salii de nasteri.
o tampenie oricum... ideea e ca le-au cerut permisiunea. Acum nu am vazut imaginile la tv, dar am inteles ca nu i-au filmat fatza, ci doar de la brau in jos.
A fost si momentul la care m-am certat cu una din asistente pentru ca aveam nevoie de ceva (chiar nu-mi mai amintesc de ce) si cand am cerut mi s-a dat o replica - "asteptati un pic ca este doamna Columbeanu cu televiziunea".... Uau ce am urlat: Si daca e columbica aici inseamna ca restul lumii poate sa dea coltzu'????????????
idiotzi (sunt revoltata, imi pare rau - asta e atitudinea mea fata de "cuplul tutelar")... "oameni abtipilzi" (hih vorba CTPului)
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
mihailescu teodora spune:
ba i-au filmat si fata!
au aratat-o bine!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou