Mamici de ianuarie-februarie 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by ALINATXA

Mey explicati-mi si mie care e treaba cu baby phoneul asta....chiar e necesar sau e numai o fitza ?Daca e necesar l-ash lua si eu insa nu vad ce poate face....

Si noi avem si e f folositor. Acum noi avem casa pe lung, si dormitoarele sunt intr-o parte, sufrag si bucat in alta. Plus noaptea, Luca la 2 luni dormea singur la el in camera, deci noaptea e f folositor.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 36+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Da am inteles eu care e treaba.Eu am sa tin usa inchisa cam mereu la camera din diverse motive.Am sa ma gandesc.Va multumesc mult ptr precizari!

36+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele

In sfarsit ma simt mai bine.
De ieri mi s-a marit doza de oxacilina si i-au si aulin, si tot de ieri o alaptez exclusiv numai la san, desi la sanul problema ma doare de mor nu renunt , si asa cu durere am reusit sa desfund si ceva canale la el punand-o la supt.

Asa ca vad ca vorbiti de una alta.Eu am stat in fund la nici 3 ore de la nastere si am rezolvat si nevoile fiziologice (ambele) in acceasi noapte.Deci pe partea cu cusatura n-am avut nici o treaba.
Eu mi-am dat cu crema de galbenele dupa ce ma spalam.

Tot crema de galbenele m-a scos si la ranile de la sani.

La sani , unul e ok , celalalt problema azi nu a mai fost rosu, s-a mai micsorat din volum si nu mai e atre..semn ca da inapoi.rana mai am dar e mica fata de cum era..traiasca galbeneaua.

Iarina n-are colici inca, la mine nutrinatalul ,galactogilul si ceaiul de la humana pt alaptata functioneaza perfect.

CAt priveste odihna nu prea apuc...pana acum din cauza febrei etc...ziua din cauza ca trebuie sa ma ocup si de Ingrid...imi vine s ama internez in spital vreo 2 zile...

dar sunt fericita ca sunt pe drumul bun cu alaptatul..cred ca pana duminica va fi ok...deocamdata cand o pun la ala problema plang de durere..dar...asta ee

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Anis ma bucur sa aud ca esti mai bine.
Nutrinatalul si ceaiul de la Humana sunt tot ptr stimularea lactatiei presupun...se gasesc in farmacie sau la plafar?

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

adela2006, fugi cu bubele la medicul dermatolog, REPEDE - poate fi râie, nu glumesc, asa ceva se poate lua din spitale!!! Si daca e râie, e groaznic, ca trebe sa speli tot prin casa, plus ca trebuie protejat puiul, copiii mici nici nu pot fi tratati calumea... REPEDE la medicul dermatolog. Sper sa nu fie cazul, dar e bine sa o iei din pripa, orice o fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Oana Bucur nutrinatalul il gasesti la plafar este natusit iar ceaiul d ela humane ptr mame il gasesti in farmacii sau chiar si la supermarket(CoRa Carrefour etc)

Anis pupam cele doua printese mici si mamica eroina. Cu garmastan ai incercat? La mine ala a dat rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Multumesc, Monica-Elena...le trecem si pe astea pe lista.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

heiiiii

fetele ..trezirea!!!!

Nu mai naste nimeni??? Nu se pregateste nimeni??? Chiar nimeni nu se mai plange de nimik??

pun niste fete la treaba ca-si pierd jobul

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Alinuk eu trebuie sa mai astept macar 1 sapt dupa care ma duc si eu la nascare daca asta mica tine cu mine!!!!
Cand ma gandesc,mahhhh dar cand ma gandesc...........ma ia asha o stare de tremur...brrrrrrrr.....IMI E FRICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA fetelor!!!!Daca totul va fii asha ushurel promit ca o pun de bb2 imediat

36+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

buna seara,

Cand sa postez si eu nu mai mergea forumul. Acum am uitat ce am vrut sa zic.

Adela2006, bine ai revenit acasa. Deci va descurcati doar voi trei! Tati sta numai acasa? Sau mai pleaca si la serviciu? Eu inca nu-mi dau seama cat e de greu sau usor cu un nou catatean in casa si care depinde total de ceilalti. Nu stiu daca tati al nostru va sta acasa dupa ce venim de la spital iar daca va sta nu stiu cu ce m-ar ajuta ca nu e genul sa miste un deget. Cand imi mai era rau puteam si muri ca nu-si dadea seama ca am nevoie de ajutor. Ma salva cu facutul mancarii: se ducea in oras! De regula ma ajuta cu cumparaturile (unde nici nu-mi place deloc) si cu utilizarea sau repararea aparaturii din casa. In cazul copilului probabil ar mai sta el in locul meu de planton. Oare e suficient?
Sa inteleg ca probleme cu sanii vom avea toate? Ma rog, mai ales primiparele. Eu ma simt atat de increzatoare in propria persoana incat consider de la sine inteles ca voi sti sa alaptez. Nu stiu de unde atata siguranta pe mine. Accept doar ideea ca la inceput voi fi putin iritata din lipsa de antrenament, drept pt care voi folosi mameloane de silicon de la inceput. Am impresia insa ca ceea ce am cumparat e pt domnisoare, nu pt tzatze adevarate. Voi vedea atunci.

Ivona1977, m-am ingrozit la ce am citit in ce priveste experienta nasterii tale. Deci doar acela era un caz tipic de cezariana in versiunea engleza. Aviz tuturor: daca nu beneficiati de o cezariana cand ar fi necesara, functioneaza metoda bits!!! Bine ca totusi nu a suferit copilul si acum sunteti o familie fericita. Chiar am urmarit si m-a impresionat faptul ca dupa toata acea suferinta vederea copilului ti-a adus zambetul pe buze si ti-a umplut sufletul. Dupa cum ai inceput nu cred ca vei avea probleme cu pierderea kilogramelor castigate in sarcina.

Anis, ne bucuram toate ca te simti mai bine. Asadar ii dai sa suga si din sanul afectat? (nu am inteles, de-aia intreb).

messa, si mie mi-e teama de epiziotomie din toata nasterea naturala. De un travaliu prea lung nu prea, pt ca asa am convenit cu dr, daca dupa 2 ore nu se intampla nimic, trecem pe cezariana (care ma sperie prin mult mai multe). Acuma sa vedem daca socotelile de acasa se potrivesc cu cele din targ. Alinuk vad ca nu a plans prea tare de la epizio, ba chiar e incurajator ce spune, si mai stiu cazuri la fel.

Am banuiala ca voi profita de o situatie favorabila. dr-a mea isi va aroga meritele acestei sarcini dusa f bine pana la capat, desi s-a obtinut cat se poate de natural. Daca totul va fi bine si se va ocupa de mine ca atare nu ma deranjeaza, spun la toti ca e cea mai tare. Adica desi mi s-a spus ca nu prea asista la nasteri, m-a asigurat ca nu poate lipsi de la asa o victorie. Iar cand am fost la spital sa ma vada m-a prezentat celor din jur tot ca pe un fel de victorie (fara sa precizeze a cui): "d-na incearca sa faca acest copil de cand eram tinere amandoua" - adevarat, numai ca pe vremea aceea nu ne cunosteam, iar de cand ne cunoastem nu am mai facut ceva concret!

Fetelor, un lucru e cert: nu as vrea sa locuiesc in Galati. Acum o inteleg pe sora sotului de ce plange dupa Iasi, iar pt partea de gineco nu mai spun ca nici nu a calcat pe la vreun dr in Galati (insa nu pleaca de acolo tot pt bani ). Am certitudinea ca Liuda nu ne impartaseste parerea personala ci chiar asa e. Inclusiv sotul a inceput sa investeasca in imagine tot in urma unor contacte mai dese cu acel oras si poate cu inca cateva asemanatoare. Aici nu esti masurat numai prin prisma banului, ba chiar daca etalezi prea mult esti considerat un parvenit.
Apropos de Liuda: ce misto de ea acum ca nu poate manca... cred ca la plecare din spital nu mai are nici un kil in plus.
Eu cand am vazut azi cata celulita am, de ciuda am dat iama in ciocolata. In rest am mancat numai tampenii, nu mai am nici un chef sa ma alimentez, vitamine, fe si alte alea mi-e lene sa iau... sa vedeti ce-o sa patesc! Ca pana nu patesc nu-s constienta.

Deja prea multa filosofie. Sa trecem la realitati: cine mai naste azi? Eu ma dau lovita, desi am dpn-ul duminica! Dar v-am zis ca nu se intrevede nimic, asa ca... mai asteptati pana sapt viit. Sa va zic ce pitici imi bantuie creierul (asa atrofiat cum e de sarcina)? Vreau sa ma apuc sa tricotez bb-lusei, numai ca nu am nici o idee, am uitat toate modelele. Exact ca pe "curva-n ziua de Pasti" m-a apucat. Si stiti care-i faza misto? Eu care nu suport rozul, am gasit prin sarsanale numai laneturi roz - cred ca le-am primit, sau o fi fost vreodata in trend.

Inchei ca v-am plictisit destul!

AMR 2 zile

criss 39+ cu Ligia

Mergi la inceput