** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)
Raspunsuri - Pagina 7
crissu spune:
Buna ziua la burticoase,
Imi pare rau ca reusesc asa de greu sa scriu dar o sa ma intelegeti voi cand o sa aveti pe bebe mic.
Marti am fost la eco morfologica si abia asteptam sa va spun ca bebelusul meu din burtica va fi tot o FETITA. E sanatoasa si face tumbe prin burtica, ne-a facut cu mana si ne-a aratat ce stia ea mai frumos.....asta ca sa nu fie tati suparat ca oa sa aiba doua fete. .Astept sa ma adaugati in lista cu carucior roz si DPN 25.05.07
Aaaa si ne-am gandit si la nume AMALIA.
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici
mica0307 spune:
Liviana tu vorbeai de col sau de bebe? Ca am intrat si eu in ceata. 30 cm mi-a scris dr. ca avea colul la 14 sapt. Acum bebe are 30 cm.
Mica 23+
Poze
tamaraspt spune:
Hello!
Si mie mi se intareste burtica, am intrebat dr si m-a zis ca daca se intareste in partea de jos, simetric si care radiaza spre spate este contractie. Si sa nu fie prea multe pe zi.
Dar de vreo sapt sa intareste toata burtica si ramine tare pt mult timp - 1/2 de ora - 1 ora. M-am tot gindit, contractii nu pot fi asa lungi, si pt ca sunt numai dupa amiaza si seara, m-am gindit ca sunt balonata. Noi la serviciu mincam multe fructe si cind ajung acasa mai bag citeva sortimente de fructe, de parca nu ma satur.
Tamara 23+
andradap spune:
Ralucami, din pacate impartirea sarcinii pe luni, prezentata de tine este gresita un pic... As fi vrut si eu ca de maine cand schimb saptamana sa intru in luna a 7-a cum ai scris tu...dar mai e pana acolo... De-abia incepand cu saptamana 28, intram in luna a 7-a... asa ca eu una mai am ceva pana acolo... Dar il astept cu rabdare pe copil si ma rog sa fie bine si in continuare!!! Te
Aici e Burtik mea
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 23+ cu Antonio
crissu spune:
Am vazut ca discutati de greutate..............eu am luat la sarcina trecuta 23 de kg si in 6 luni eram mai slaba cu doua kg fata de inainte de a ramane insarcinata. Acum mi se intampla cam la fel desi cred ca o sa ma fac si mai mare .Am plecat de la 49 kg si deja m-am ingrasat 10 (acum o saptamana si ceva) si sunt in saptamana 23.
Asa ca dragi burtici asta conteaza mai putin daca bebe e bine si e sanatos.
Iar cu arsurile ce sa zic eu nu am avut mai deloc la IULIA si s-a nascut cu un par mare si ridicat de ziceai ca-i curentata
Miere de albine consum si eu ca-mi place dar face si bine la arsuri cu laptic cald din cate am citit si eu.
Sper sa intru mai des....v-am pupat!!!!! ca Iulia s-a bagat intr-o cutie si nu mai poate iesi de acolo.
mica0307 spune:
Crissu felicitari pentru fetita. Ti-am vazut pozele si ai o fetita scumpica tare.
DPN este 25.06 sau 25.05??
Mica 23+
Poze
dianalaura spune:
Elteka, felicitari pt baietel! Lasa ca daca tu nu stii sa te joci cu el, se va juca taticul cu el cu masinute...
Crissu, felicitari si tie pentru fetita! Ai scris ca noul DNP e 25.05.2007! Nu cumva e gresit? In listuta apari initial cu 26.06.2007. Nu e totusi prea mare diferenta de o luna? Care e corect, sa stim cum sa aranjam listuta!
Ce ma bucur ca incep sa creasca numarul mamicilor care au aflat sexul copilului!!!
dia 22 + Stefan
bebe
poze
dianalaura spune:
Mica..., se pare ca noi suntem pe aceeasi lungime de unda...
dia 22 + Stefan
bebe
poze
crissu spune:
Venus DPN este 25 mai 2007....cred ca a fost o greseala la inceput, nu are cum sa fie in luna a 6-a adica iunie....probabil din cauza vitezei am gresit eu ....scuze.
Mersi.
dianalaura spune:
avand in vedere ca ne-ai spus crissu ca esti in sapt 23, inseamna ca dNP e intr-adevar 25.05, dar am gresit noi la conceperea listutei. scuze...acum o sa inaintezi cateva locuri....mica, te ocupi tu?
dia 22 + Stefan
bebe
poze