Par gars

Par gars | Autor: tudormiha

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor.Sunt si sunt noua aici pe forum.Dar ca orice femeie am cateva intrebari sa va adresez poate voi ma puteti ajuta.Ce pot face la un par fara volum, par gras si fara stralucire.Nu stiu ce produse as putea sa incerc.
astept raspunsul vostru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu folosesc Klorane pentru par gras. Este ok, ma spal cam la 3 zile. Sampoanele astea sunt pe incercate... Nu te astepta pe minuni.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Eu folosesc un sampon cu argila de la Ducray(special pentru par gras)-Argeal se numeste. Deocamdata nu pot sa zic ca ma spal la 3 zile . Ma spal la fel de des ca inainte- la 2 zile. Intr-adevar parca spala mai bine decat sampoanele obisnuite.Oricum eu samponez parul de 2 ori ca sa il simt spalat cum trebuie. Ca la coafor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Garnier fructis pentru par gars si matreata (desi e gras parul, am si matreata) si o data pe an, primavara, tratament 5 zile cu nizoral pastile + sampon pe tot corpul inclusiv par (recomandat de dr). Oricum mai mult de 3 zile nu pot sa-l las nespalat, ca arat ca o plouata

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si eu am aceeasi problema, care acum s-a accentuat din cauza sarcinii. Nu stiu ce sa mai incerc!

13+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Eu ma impac bine cu samponul pentru par gras de la Body Shop... ma spal la 2-3 zile, dar macar imi arata parul ok si in a doua zi, ca inainte nu arata prea grozav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Eu zic ca cea mai buna solutie, mai ales in cazul unui par mai problematic, este sa apelam la produsele profesioanale.
Kerastase de la L'oreal este o gama f buna, se gaseste doar in saloane, si gasesti produse ptr.orice tip de par.
Mie ce nu mi-a priit de la ei,a fost spuma de par.
In rest, samponul, balsamul, masca, serul ptr varfuri, si-au meritata toti banii, ca sa nu mai zic ca m-au tinut vreo 6 luni.

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

nikole sunt de acord cu tine.De vreo 5 ani folosesc sampoane ,seruri, masti.Sigur ca se simte diferenta.Dar nu toata lumea isi permite sa dea 600.000 mii pe un sampon , care ce-i drept te tine destul de mult timp.Comparand cu produsele din magazine e o alegere mult mai buna , dar din pacate produsele nu au aceeasi calitate daca le iei din tara sau strainatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalici spune:

eu de cand ma vopsesc am probleme cu parul.
La inceput era din ce in ce mai uscat,in continuare este uscat, dar am observat ca in ultimul timp(am perioade), este si destul de gras.
Eu folosesc mastile de par de la l'oreal si sunt multumita de ele.

Totusi ma gandesc ca ar fi foarte util daca as cunoaste cauza ce produce aceste proprietati ale parului.Oricum unu din ele este probabil vopseaua de par, si de aceea incerc sa folosesc vopsele de par mai de calitate(cele de la l'oreal preferences).

madalina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Si eu am incercat fel de fel de sampoane. Se pare ca am nimerit unul care imi prieste..Petrole Hahn - varianta Prevention (contra caderii parului). Acum ma spal la 4 zile desi nu arata chiar rau parul. Incearca-l ca n ai ce pierde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

Tierry spune-mi unde il pot gasi se gaseste undeva anume sau este usor de gasit poate in farmacii????
si zici ca parul tau nu mai este asa gras????ce contine acest produs???????este doar sampon sau tratament????
astept urgent raspuns.mersic mult

Mergi la inceput