Par gars
Raspunsuri - Pagina 2
tierry spune:
Miha, eu l-am cumparat din magazin, dar am mai vazut si prin farmacii. Am dat 110 mii. Este o sticla verde, firma e Eugene Perma. Au mai multe variante, insa eu am luat-o pe asta pentru ca din cauza parului gras incepuse sa-mi cada si parul. Acum e destul de ok, vad ca nici parul nu prea imi mai cade. In schimb, mi se pare ca ..cam usuca parul asa. Cel putin pe al meu, ca e si vopsit blond si mai sensibil. Balsam nu am gasit din gama asta 
tierry spune:
Miha uite am dat un search pe Google.
Asta e pagina originala: http://www.eugeneperma.com/site3/petrolehahn.php?ssrubr=16&contenu=19
Si aici ceva despre el in romana:
http://www.naturaplant.ro/produse/1217/Petrole_hahn_Vital_Prevention
Sper sa il gasesti si sa ti fie de folos 
nikole spune:
quote:
Originally posted by denisabia
nikole sunt de acord cu tine.De vreo 5 ani folosesc sampoane ,seruri, masti.Sigur ca se simte diferenta.Dar nu toata lumea isi permite sa dea 600.000 mii pe un sampon , care ce-i drept te tine destul de mult timp.Comparand cu produsele din magazine e o alegere mult mai buna , dar din pacate produsele nu au aceeasi calitate daca le iei din tara sau strainatate.
http://community.webshots.com/user/denisabia
Din pacate, si asta e foarte adevarat
nu stiu...cand eram in tara, imi amintesc ca strangeam cat puteam cureau, si strangeam toate economiile, doar ca sa-mi iau ceva calitativ, insa eram singura, fara nici o obligatie...probabil cand ai si o familie lucrurile nu mai sunt atat de simple...
imi pare tare rau, sincer...
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
nikole spune:
quote:
Originally posted by tierry
Miha, eu l-am cumparat din magazin, dar am mai vazut si prin farmacii. Am dat 110 mii. Este o sticla verde, firma e Eugene Perma. Au mai multe variante, insa eu am luat-o pe asta pentru ca din cauza parului gras incepuse sa-mi cada si parul. Acum e destul de ok, vad ca nici parul nu prea imi mai cade. In schimb, mi se pare ca ..cam usuca parul asa. Cel putin pe al meu, ca e si vopsit blond si mai sensibil. Balsam nu am gasit din gama asta
Iti dau o sugestie.Daca ti se usuca parut atat de rau,in urma folosirii samponului, aplica de doua ori pe saptamana, cu o ora sau doua (in functie de timp si rabdarea ta) inainte de a te spala pe cap,o masca :ulei de masline+galbenus de ou+o lingurita de miere+1lingurita ricin.
Ai sa vezi rezultatul!!!
Dupa aceea samponeaza parul, folosind o cantitate mica de sampon, insistand pe radacini, si nu pe varfuri.
Ai sa vezi ce par matasos vei avea
si stralucitor.bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
denisabia spune:
nikole ai incercat Joico?Eu am renuntat mai nou la Kerastase pentru firma asta.Mie mi se par mai bune si pretul e mai mic cu vreo suta de mii.
Cel mai bine ma simt ,cand merg la coafor si ma relaxeaza masajul pe care ti-l face cand iti spala parul.Chiar daca am acelasi sampon cu al lor , nu reusesc sa ma samponez asa bine.Sa zicem ca e meseria lor.Oricum conteaza , multe nu-si dau silinta si fuseresc.
Un sfat pentru cele care veti incerca masti acasa cu galbenus , ulei de ricin etc.Aveti grija la inceput sa nu puneti asa mult , ca va veti trezi cu un par uleios , imbacasit.Plus ca trebuie sa te speli bine , sa se duca surplusul.Eu prefer o masca din comert , nu vad asa mare diferenta.
nikole spune:
Denisabia, ce firma e asta Joico???
nu am auzit pana acum....chestia e ca eu nu mai sunt in tara de cativa ani, si aici nu stiu daca gasesc,insa chiar as fi deschisa catre o schimbare.
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
Annie80 spune:
sampon si balsam de la Hymalaia, natural 100% (?!?!?!) chiar au ceva natural acolo dar nu cred ca 100%..si cam 4-5 zile sta frumos cu volum
denisabia spune:
nikole uite aici site-ul lor www.joico.com.Acum nu stiu pentru ce fel de par cauti.Eu zic ca e mai bine sa alternezi si sunt comparabile la calitate cu kerastase.Tine mult mirosul placut , nu trebuie sa te speli cu mult , spuma cata vrei.Chiar am gasit ca s-a mai discutat pe site despre el , a fost un subiect cu tema Joico.Lumea era multumita.Nu cred ca te ajuta daca ti-as trimite in colet , ar costa probabil destul de mult.
teo37g spune:
fetelor , eu imi fac probleme mari cu mirosul
nu ca as avea parul gras , ci ca imi miroase parul imediat dupa ce-l spal , adica a doua zi .ce pot sa fac????
gabi marin
nikole spune:
quote:
Originally posted by denisabia
nikole uite aici site-ul lor www.joico.com.Acum nu stiu pentru ce fel de par cauti.Eu zic ca e mai bine sa alternezi si sunt comparabile la calitate cu kerastase.Tine mult mirosul placut , nu trebuie sa te speli cu mult , spuma cata vrei.Chiar am gasit ca s-a mai discutat pe site despre el , a fost un subiect cu tema Joico.Lumea era multumita.Nu cred ca te ajuta daca ti-as trimite in colet , ar costa probabil destul de mult.
http://community.webshots.com/user/denisabia
Denisabia mi se par interesante produsele, desi nu am studiat chiar tot site-ul.
Am sa ajung zilele astea in Tokyo,si am sa merg la salonul de unde obisnuiesc sa-mi cumpar produsele, sa vad daca au ceva de la Joico.
Personal, e prima oara cand aud, acum...de la tine.
Cat despre colet...nu se merita, desi iti multumesc mult ca te-ai gandit la varianta asta...nu cred ca m-ar costa f mult, ideea e ca nu se merita deranjul, cu atat mai mult cu cat de cele mai multe ori pachetele ce vin dein E Europe,ajung la destinatie desfacute, si vai de ele.
Sper sa gasesc aici, ca sunt chiaR CURIOASA.
pupici
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+