Nou stil de viata (122)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Anangel - io am rezistat 8 zile fara, iar azi am mancat o punga de bombonici Solano
Inni - buna ideea de dieta, succes.
Si sa va traiasca bebelinele

Mey, verzulicileee, unde sunteti tuoateee ? ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pt luna aceasta imi propun sa scap de 3kg...mi-as propune io mai multe dar vreau sa ma tin inca pe picioare

Lexi..da-i cu fructe..merele Golden sunt si dulci si cu aciditate redusa. Numai bune in situatii din-astea.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Aaaaa..gata ? S-au hotarat treburili ?
Ok...
Mie imi convine de minune echipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Maama, cat n-am intrat v-ati schimbat, gandit si razgandit,

Deci propunerile mele de serifa (un fel de sinteza zilei ):

Ramanem echipele initiale plus echipa porticalie Puskin-Inni-Anangel lexi-Mamica dulce
Fiecare echipa mobilizarea si raportati targhetul ca sa pot sa-l trec pe tabel. Targhetul il transform in puncte tinta si stabilim in final procentul din tinta atins. Ca sa fie si flori cum vrea Tzuni, si porci, in fiecare saptamana calculam un procent provizoriu, daca echipa a atuns cat era asteptat adica 25% pe saptamana primeste o daca nu un porcusor.
Felicitari fetelor care au slabit si PE LOCURI FITI GATA! Start! Cele mai bune sa castige!

Verzuliile: Delia, Khristin, Daria, Diana.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Inni, e buna ideea, eu ma mai indop din cand in cand si cu mere coapte

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Aa..si am uitat. Seara ultima masa e la 19.30..cel tarziu. Daca mor de foame pana ma culc (ca fi-mea "merge" la culcare in jur de 1-2 noaptea)...mananc un iaurt Danone mic, simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Merg sa fac completarile pe listuta NU UITATI DE TARGET, stiu ca ati mai spus dar nu mai am nervi sa trec prin ce s-a scris capitolul asata sa caut. Pana acum am targetul la Anangel, 5 kg si pantelele 18 kg. Targetul meu e de 3 kg intr-o luna.

Raportul meu de saptamana asta, din pacate porcaiala din wk se vede, n-am avut timp de manacat asa ca am mancat doar prostii, stationare. (probabil au fost vreo 300 de grame in minus dar cum nu am cantar digital...). Deci eu incep concursul cu 59 kg.

Verzuliile Delia, Khristin, Daria si DianaR

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Aa..si am uitat. Seara ultima masa e la 19.30..cel tarziu. Daca mor de foame pana ma culc (ca fi-mea "merge" la culcare in jur de 1-2 noaptea)...mananc un iaurt Danone mic, simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

ma primiti si pe mine?
dap ..si eu am ramas dupa sarcina cu ceva kg. a meritat insa, am un pui care-mi umple viata de bucurie.

sunt in ziua 8 de dieta daneza. de dimineata aveam 70.9. am inceput-o la 73.9. continui cu ea saptamina asta si apoi vreau sa intru "intr-un nou stil de viata" adica sa dau kilogramele intr-un ritm mai temperat.

am 1.75m si as vrea sa ajung la ce eram inainte, adica 59-60kg.

deci DN 27.02.1974, sper ca peste o saptamina 68.9. deci sa zicem ca asta-i valoarra de start. imi propun sa slabesc un kg in cursul lui februarie. si apoi cite 2, pina la 59-60kg.

Intrebari pentru noile venite:

1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
daneza!
2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
faceam. saptaminal. fitness.
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
nici una, nu am avut nevoie.
4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?
a minca din toate, cu cumpatare, cu accent pe fructe, legume, carbohidrati sanatosi si proteina ...slaba.
5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi....
nici una pina acum.
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
dieta este o prostie (tocmai o tin pe daneza cum spuneam). cheia e sa schimbi stilul de viata, intr-unul sanatos. cu un stil de viata sanatos nu ai nevoie de diete si privatiuni. dar ai nevoie sa-ti intre in singe obiceiurile bune. asta poate fi mai greu decit dieta-n sine.
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?
orice privatiune determina un efect contar. de aia ne ingarasam dupa ce terminam dieta. abia asteptam finalul ca sa mincam tot ce-am visat si n-am putut minca in timpul ei... de aia stilul de viata sanatos ia medalia de aur in opinia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

DianaR, super sinteza!

Iti dau datele mele sa ma treci in listuta: data nasterii 7 martie 1979, inaltime 1.65m, greutate 80 de kg, doresc sa ajung la 65 de kg.

Imi propun sa slabesc 5kg pe durata concursului. Tin regimul lui Montignac si fac sport.

Anangel_lexi, eu mananc smochine sau curmale cand imi este pofta de ceva dulce. Sunt foarte dulci si nu pot manca mai mult de 3-4.

Pupici si mobilizarea!

Ruxilici

Mephala - An-K - Puskin

Mergi la inceput