Nou stil de viata (122)
Raspunsuri - Pagina 23
sigrid26 spune:
Meniul de azi:
D-1banana+2 mandarine+suc ananas
P-ciorba de perisoare de curcan 2 farf+4 mandarine
S-salata verde+conseva ton+multaaa apaaaaaaaa
va pup
Mamica de printesa
de 5 anisori
mamica dulce spune:
Hop si eu!!!![]()
Multi Ani fetele!!!!!
Mi-a fost tare dor de voi,dar dupa ce am lipsit atat mi-era si rusine sa mai postez...mai aleas cu aceeasi greutate
Noroc cu sigridutza care imi spune ca mai intreaba inca lumea de mine
Vreau si eu in concurs!
Am 85 de kile acum si o ambitie mai mare ca niciodata sa dau jos 10 kile!!
Deci,cu cine sunt in echipà?????
cu drag,Anca
edit:aoleu,acu' vazui ca m-ati sters din listuta
bitte-bitte bagati-ma inapoi la categoria grea
ca promit ca nu mai fug![]()
Pentru lista,ziua mea de nastere : 24 iulie 1980
targetul e 75 de kile,la 1,77 inaltime.
va pup!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
sigrid26 spune:
Zuzulici care e meniul tau?
Hai echipa purpurie!!!!!!
Sigrid-Nastad-Zuzulici
Mamica de printesa
de 5 anisori
szivarvany spune:
Buna venit INNI si ANANGEL 
Dati va data nasterii, target ul pt kg, deci tot, dieta propusa, sa poata trece sherifa in listuta.
Deci: eu votez ca fetele care au venit acum sa faca ekipa de 4 ! Sau nu sunt destule ??? Cu Mamica dulce ... zic si io, dati cu rosii ca azi mai pap leguma ![]()
Eu va pup, sper sa intru de acasa ... desi nu stiu cum ... 

P.S. M am dat pe Solanooo, sunt nebuna ... 
Mamica dulceee - servus !!! Bine ai revenit ! Si io`st pe 24 iulie, dar 2 ani mai mare ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR ![]()
leeloo2004 spune:
Coechipierele mele - bine ca sunteti aici ca deja ma panicasem...Hai PANTERELE NEGRE!!!
Aveti dreptate, raminem in varianta propusa initial asa e corect - vad ca oricum mai avem doua fete noi + puskin + mamicadulce care am inteles ca vrea si ea sa ni se alature, deci avem inca o echipa completa de 4, iar restul putem ramine asa cum am vorbit initial! E bine asa?
Cit despre cit de omogene sau nu suntem - ma gindesc ca putem calcula rezultatul final procentual ca sa vedem ce echipa a cistigat - respectiv cit % din targetul propus a fost atins si atunci poate nu mai conteaza asa mult ca unele echipe vor sa scape de 20 kg si altele de 30 kg...are vreun sens ce spun?
Dupa raportarea de azi punctul de plecare al PANTERELOR este: 73.9 (eu) + 63.9 (Mia) + 70.6 (Cami) + 66.5 (oLo) = 274.9 kg si daca imi aduc bine aminte ne-am propus sa slabim in total luna asta 18 kg!
Multi
la toata echipa!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 275.8 kg
Tzuni spune:
Bun venit noilor "grasutze" 
Privitor la punctajul pt desemnarea echipei castigatoare, eu as sugera sa dam mai departe, individual,
si
. La sfarsit adunam pe fiecare echipa cate
si cati
a strans. Cine are mai multe flori...castiga. E simplu si mai usor de vizualizat si de calculat. E doar o sugestie!
Editez: conditia este sa fie echipe cu nr egal de grasutze!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
leeloo2004 spune:
Acum vad ca echipa noastra deja a scapat de 0.9 kg de saptamina trecuta pina acum!!!
Hai PANTERELE!!! 

Ma duc sa schimb targetul si la semnatura...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 275.8 kg
inni spune:
Mamagiulei si Cami va multumesc frumos.
DN : 25.09.1975
Dieta propusa : ???..este o dieta inventata de mine. Cum eu nu am inca un program bine stabilit..adica inca o parte din noapte imi este zi si o parte din zi imi este noapte..din cauza bebicii mele de 4 luni jumate...nu pot respecta intru totul cele 3 mese. Dar nici sa bag in mine ca in sac nu mai pot. Asa ca am renuntat la paine (exceptie micul dejun...cand o fi..ora 10-11-12)..dulciuri, beau apa multa. In rest mananc cam de toate in cantitati mici. In felul asta de pe 8 ianuarie si pana acum am dat jos 3 kg. De multe ori mananc pe apucate.
Ideal ar fi sa ajung la 55kg.
Pt. asta ma lupt.
Sper sa reusesc..ca arat tare bine la greutatea asta.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

anangel_lexi spune:
Mamagiuliei, pai cum spuneam vreau sa ajung la 54 kg, da' nu stiu in cat timp o sa reusesc. Deocamdata pentru luna asta imi propun sa scap de vreo 5 kg. Cat despre diete, am tinut prea multe pana acum (fara rezultat), asa ca momentan nu am nicio idee de dieta. Astept propuneri de la coechipierele mele.
Editez: DN 17.05.1979
Si cred ca o sa urmez "dieta" lui inni, ca-s in aceeasi situatie ca si ea. Inni, drepturi de autor, ceva?![]()
Si am si eu o intrebare, poate ma ajuta si pe mine cineva: cum scap de dependenta de dulciuri?

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
puskin spune:
Eu sunt de acord cu orice propuneti
.
Deci raman echipele initiale si noi fetele care ne-am alaturat dupa formam o noua echipa.
Deci sunt in echipa cu Ini, Anangel_lexi si MamicaDulce
.
Ruxandra
Mephala - An-K - Puskin