LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *
Raspunsuri - Pagina 23
mihaser spune:
tweetygeo Aveti un Vladut super! partea asta [URL=http://family.webshots.com/photo/2225371240056434019rvFZcM]ai scris-o bine...trebuie sa pui link-ul intre ghilimele, apoi scrii ceva de exmplu poze si dupa [/url]
Cam asa...o sa pun spatii ca sa se vada
[u r l = "l i n k " ] poze [/url]
Sper ca am fost explicita!
Andreea imi pare rau ca si voi sunteti bolnavioare!
Irina tare faza cu yucca...la cate necazuri ai avut!...si io am spart un set complet de pahare in nici 3 saptamani...pur si simplu le scapam pe gresi sau le agatam prin intoarcere si bufff. Sper sa se termine o data cu toata nebunia! Abia astept sa plec deseara!
Cred ca mai repede intreb care bebe nu=i bolnavior...din pacate majoritatea ghioceilor au probleme!
sa va treaca!
Va pupacim!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
TweetyGeo spune:
Gata, am reusit sa pun pozele.
Andreea Georgiana, imi pare rau pt. fetita ta ca e bolnavioara. Insanatosire grabnica.
Cine se mai ocupa acum sa actualizeze pagina ca suntem deja la pag.15. Inainte se ocupa Tina. Ea ce mai face, mai stiti ceva de ea?
http://family.webshots.com/photo/2225371240056434019rvFZcM
http://family.webshots.com/photo/2495622130056434019MdyFZq
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by ciuf
[red]Catrinutza, soacra ta asa o fi facut si cu baiatul ei? Cum naiba mai sa gandeasca asa de limitat??? Ai febra, faci cald in casa, infofolesti copilul si cum sa scada temperatura??? Aici ni se spune sa fie mai racoare in casa iar copilul imbracat subtirel ca sa ajuti temperatura sa scada.
Fetelor, referitor la camera Evei cred ca am cam aglomerat-o. Am pus atatea ... ca pe masura ce faceam ziceam "ia, hai sa o incerc si pe asta. Eh, si asta cred ca ar fi draguta daca as face-o in nu stiu ce fel ...", iar ieri am realizat ca e cam inghesuita. Daca mai pun si perdeluta cum o visam eu, adica sa o fac "pe comanda", mai precis eu desenam modelul si mama facea cusaturile cu matase (nu am gasit pe net nimic pe gustul meu), o incarc si mai rau biata camera. Asa ca voi opta pentru o perdeluta cat mai simpla.
De soacra habar nu am cum i-a crescut pe toti 5....oricum cred ca o sa explodeze bomba, ca nu reusesc totdeuna sa gasesc calmul sa ignor...si stii care e chestia care ma irita????!!! ca daca e s-o intreb ceva in mod special, cum e cu aia sau cu ailalta zice ca nu stie....

impusca-ma, da-mi in cap, fa-mi ceva....si cand ma gandesc cate mamici ma invidiaza ....Auzi....pana cand nu are posibilitatea sa protesteze si sa iti ordone cam cum sa ii faci camera, da-i inainte...cu Nemo ai dat gres???? nu!!!! asa ca....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
aalina2003 spune:
Andreea, poate in parc a capatat enterocolita asta, poate s-a jucat (pus manuta) cu vreun copilas..eu stiu? Sau poate e o viroza stomacala, stii ca exista si de-asta, dar nu stiu cum se transmite.Bine macar ca ati dat peste o dr buna..si bona parea la inceput hotarata in legatura cu spalatul pe maini..sanatate lui Bubu!
adar spune:
Gata, am extirpat diezurile ![]()
Andreea - imi pare rau de tot ca Bubu e bolnavioara ... cat despre greutate sa nu-ti faci probleme, e mai bine asa. Si roaga-te la Dumnezeu sa nu fie niciodata invers (ca mine!)
Noi va pupam si ii dorim lui Bubu multa sanatate iar tie multa, multa putere si rabdare cu mofturici.
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
catrinutza spune:
fetelor sa nu va suparati ca scriu in stilul asa, fata si mesajul, dar titirezu' asta iar a prins drag de butonul albastru cu luminite...si sa nu reeditez experienta de acum 2 zile.....
LA MULTI ANI! BIANCA-ALEXANDRA SI MIA-ECATERINA la un an si pentru Keane Peter,Isabella Maria,Eva Maria, Iulia, Daria Adriana,Oana Carina, Traianpentru noi lunitze....si scuze daca am pierdut pe careva pe drum....
Mari 78....bravo pt plimbacioasa, pupacioasa si bebe bagat pe formula...desi credeam ca nu am sa felicit vreo mamica pt chestia asta, dar vad cat e de greu si ce eforturi faceti cu bebei vostri pofticiosi de tzitzi...
AlinaAelx...nu zambi, te rog....
....
ca sa creasca la loc unul de otel, in locul celui de fier....
Stefanna....te asteptam acasica....poate ca o sa fii si la intalnirea din martie, cine stie...
Bai Biutza mama...da' voi stati bine la capitolul dintosi....la noi sunt exemplare rare....
cat despre clima: cica in max 7 ani (probabil aia apocaliptici) bebeii nostri o sa vada numai in poze zapada....nici nu vreau sa ma gandesc cum e fara cazemate din zapada, frecat cu zapada, facut oameni de zapada sau bataile cu bulgari...de sanius nu mai zic....
Si ai dreptate cu tunsul la chelie....adio onduleuri naturale, da, mai multa lumina in casa, dar par des ioc.......
Si ai dreptate si cu faza cu linistitul cand incerci sa il inveti sa adoarma singur...zici ca are super-glue si mai dihai oracaie din toti rarunchii...si gata cu somnul si al lui si al tau...Si lasa stolul ala liber ca poate se intalneste cu stolul meu si fac ceva puii....macar ceva fauna sa mai prinda puii nostri....
Tcelen ...poti sa vii sa imi invinetesti si mie ochii, zau...iti dau voie, ca poate asa mai scap de sentimentul de vinovatie....auzi, da' catetii aia o si ling?????
ca noi suntem experte....plus inca una de toata zilele: mai acum o saptamana am pus o patura pe Lisa-poarca (cateaua din curte) si am pus-o pe Maria sa calareasca...sa te tii dicstractie....da' nu pe biata poarca....
Eiiiiiiiiii Delia...chestia aia m-a invatat Mariuca...era singura sansa ca sa pot sa incep si eu mesajul si pana seara sa il pot termina....
Alinaalex....din pacate cam asa e...bb2 e opusul lui bb1....eu sper ca regula sa nu se confirme si la noi....ca oricat de atomica e atomika, parca nu as vrea un bb linistit....cred ca m-as criza mai tare ....

Loranda.....pupam bebe bolnavior ca oricum nu mai conteza daca sunteti virusati...si noi suntem 

Poli...eni taim te astept la o
de soacre.....multa sanantate mamei...imi inchipui ce e in sufletul tau, tu acolo, ea aici, bolnava...
Monica...pupam din suflet Ardeiashu' bolnavior si sa se faca bine repejor, fara nici o complicatie.....asa e, nu e de dorit nimanui asa ceva....imi pot inchipui ce greu ti-a fost si iti este printre straini cu bebe bolnavior....
Mihaser...saru'mana pentru pont ca si asa am cam ramas in pana de idei de papa...improvizez la greu, dar vorba maica-mii: "si crezi ca peste vreun an asa, o sa mai manace ciudateniile pe care i le faci tu?"

Irina71...spune-i sotzului ca nu sunt bazaconii...si cumnata mea se certa cu prietenul intr-una, pana a scapat de ficus....ghici cum le-a mers dupa....am fost si am ramas pasionata de feng-shui, si daca vrei poate te maia jut cu cateva info...eu am ramas gravida dupa ce am stimulat casa copiilor, iar in casa casatoriei am mereu o poza cu mine si hazbantu'...functioneste....nu ma dau experta, dar poate ajuta ...si planta...zi ca ai facut-o cadou cuiva cui ii era draga tare 

Alina2003...inca nu am aflat nimic de anticorpi...da' "pachetu'" puteau sa si-l pastreze...n-aveam nevoie de cadouri dintr-astea...
Hai ma Andreea....si Bubu...da ce e mai pe aici????? intram toate in carantina...macar Bubu sa fi ramas pe metereze....of, pupam buritku mic si kkcios sa treaca repede ....si acum nu are drepate doctora???!!! zau asa, de unde sa iasa Ghita Muresan....
Iar despre bona, bine ca a inteles...ce inseamna sa fie platita si sa depinda de chestia asta??!! nu comenteaza si face cum ii ceri tu....cu astia din casa oricat instructaj am facut si eu si sotul,degeaba-degeaba....
Hai ca fug si revin sa ma achit de restanta de ieri...sa vad pozele....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Cat spune:
Salutare mamici si bebici!
Am sunat-o pe Monica si Mateiasul e ceva mai bine, dar inca cu febra.Maine va merge din nou la medic sa vada ce este. Zicea ca i-a dat lapte de vaca, poate de la asta sa fi facut o indigestie??? L-am auzit si pe ardeias si era tare marait, dragul de el...Speram sa-i treaca repede si sa fie bine pana la ziua lui Vladut, fit pentru party.
si sanatate multa! O sa o sun si maine pe Monica (sper sa nu deranjez
) si va tin la curent si pe voi.
LA MULTI ANI, Mia Ecaterina! Sa fii mereu sanatoasa si sa ai o viata frumoasa alaturi de toti cei ce te iubesc! Dea, sa va traiasca minunea de fetita si sa va aduca mereu bucurii! Ce repede a trecut timpul si ce mare s-a facut degetica , asa ii ziceam cand am vazut-o in primele poze.
La multe lunisoare
si ghioceilor urmatori:
pentru 23:
Iulia - - Micaalsa
Daria Adriana - - emanuelaan
Oana Carina - - Catrinel17
Sara Iulia - - Andan
pentru 24:
Traian - - Ceela
Eduard - - Erika24
Tcelen, multumim mult de aprecieri. Am vazut pozele de la ziua Anei si a fost ca o printesa, e asa dulce cu codite! Nu incearca sa le dea jos? Ca a mea se trage mereu de par cand o motzez.
Ce tort frumos ati avut, a gustat si sarbatorita?? Felcitari si pentru primii pasi!
Mariana, esti pe ultima suta de metri,daca-ai sti ce mult m-am bucurat ca o sa veti inca o fetita! Vezi, ti-am zis eu ca se reechilibreaza balanta! Stiu ca iti faci o multime de griji in legatura cu nastera, dar o sa vezi ca va fi totul bine, esti pe maini bune!
si sarcina usoara in continuare, atat cat a mai ramas! Astept vesti bune!!!
Mihaser, iti multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru aprecieri! De Cristian ce sa mai zic, e un cretolin frumos foc!!!Tie multa bafta la examene! Cred ca la tine incepe sesiunea, nu? Ai fost tare curajoasa sa te apuci de master! Si eu am vrut sa ma inscriu (erau inscrierile exact in perioada in care am fost in tara) dar am renuntat cand m-am gandit ca va trebui sa ajung in tara pt sesiunea de iarna cu amandoua bubulinele dupa mine, mi-ar fi fost prea greu!Tot respectul pt tine!
Catrinel17, felicitari pt locuinta! Ce bine ca ati gasit asa, pe aceeasi scara, va fi mult mai usor la mutare! Si e bine ca va fi si mama ta sa stea cu Oana! Si noi suntem in cautari acum, vrem un apartament cu 4 camere sau casa daca s-ar putea! Nici nu vreau sa ma gandesc la ce tambalau va fi cu mutatul si nu stiu daca va putea veni cineva sa ma ajute, mama si-a consumat tot concediul cand am nascut-o pe Anna si a venit o luna sa ma ajute, iar soacra a fost la noi asta vara in concediu 2 saptamani si nu m-a ajutat cu absolut nimic, asa ca ma lipsesc ... decat sa mai aud remarci de genul "daca stiai ca ti-e greu cu doi copii si n-ai ajutor de ce l-ai mai vrut si pe al doilea?"
Cum e din nou la servici? Cum a reactionat Oana? Se intelege bine cu buni?
Nshiro, e o dulceata Maria!!! Are niste ochisori asa vioi, imi place tare mult poza de la Revelion ,ce frumos e ea imbracata, ca o papusica! Cum s-a adaptat ea la gradinita, cate ore o lasi? Eu am inscris-o pe Anna din septembrie si am deja emotii...
Catrinutza, am vazut si eu filmuletele, e totala Mariuca! Ce frumos merge! Sa va faceti bine repede si voi, sanatate multa! 
Loranda la mine sa stii ca se potriveste perfect ce ai scris! Daria mi-a fost un bebe exemplar de cuminte, iar Anna ma cam pune la punct acum, asta e ...
Andei si sa-i treaca tusea repede!
Alinaalex, ai fost tare frumoasa, iti sta bine cu suvite! Si sa stii ca n-am observat ca esti incercanata!
Adar, ce bunatati faci tu acolo! Arata super!!!Felicitari!
Ciuf, cum fu la voluntariat? Eva ce mai face, e mai bine? Sta cuminte la inhalatii? Noi se pare ca n-am scapat de bronsita asta afurisita, dupa ce am facut pauza de tratament o saptamana iar e plina de secretii asa ca a pus-o pediatrul din nou pe cortizon
, sa fie bine pana la operatie. Cu gradinita, ce sa zic? Si Daria aduce toti viruseii de pe acolo, dar eu chiar n-o pot retrage acum, e an prescolar si e f important pt ea. Eu zic ca nu e foc daca Luca face o pauza cateva luni, mai bine asa decat cu amandoi bolnaviori.
Biuta frumoase pozele cu tzontzolinul ! E deja dat ca mi se pare partida buna pt Anna
? Pe Daria a petit-o deja Sergio,am scapat de fete
Ce zici?
Si mie imi pare tare rau ca s-a retras Serj
de pe lista, e o persoana deosebita si foarte sensibila, asa cum a zis si Monica
! Sper sa ne scrie din nou si sa ne povesteasca de nazdravaniile Ambrei, Bru cum o alinta parintii!
Pun si eu cateva filmulete cu poznasele mele www.dropshots.com/day.php?userid=224892&cdate=20070102&ctime=102050" target="_blank">aici si de la intalnirea cu Ambra www.dropshots.com/day.php?userid=224892&cdate=20070105&ctime=011141" target="_blank">aici
Pupam toata trupa,
Delia21 spune:
AndreeaG,o pupam pe BUBU cea bolnavioara.Si Rudy a avut entero virala luata din spital de la celalalt copilas din salon si pentru ca am ajuns cu Rudy in romania pe 29 dec cand doctorii pleaca in vacante,....ca sa ne asiguram ca nu ajungem pe la urgente cu el de revelion,pediatra i-a prescris ampicilina injectabila si gentamicina,pt 7 zile,2 pe zi,si uite asa facu fi injectii,dar....in 4 zilel-au lasat diarea si vomatul,imi era o mila de el......el papa bine,dar,vorba ta,facea cacuta si de 3 ori intr-o ora,fara exgerare,bagam la ceai babydrink n el.....of prin ce trecuram si noi.Sper ca voi sa nu ajungeti la injectii!!!!Insanatosire grabnica!
Aalina,nu m-am dus sa le cer parerea astora,pe mine ma intereseazza sa se faca baiatul bine,ete de parerea lor....nu pot eu dormi.M-am ofticat destul in spital pe motiv ca nu i dadeau nici un fel de medicament,dar nimic si....am mai vorbit la telefon cu o alta forumista,cu Siminaf,care e medic si la fel a stat cu baiatul ei,bine macar Andrei are 6 ani,in spital 2 saptamani si nu-i dadeau nimic,si se ruga de ei sa-i dea macar motrin care la noi aici e echivalentul de la nurofen-siropel,si deci....nu nimic domnle,si degeaba le explica ea ca si ea e medic si nu cere prostii........nu nene,asta e.Eu una am venit cu plasa plina de leacuri romanesti in cazul in care mai pateste ceva Rudy sa am cu ce sa intervin.MP,offf prin ce trecurati si voi.Dar te rog mult sa-l feliciti pe tati lui Matei din parte noastra,......tati nostru......e plin de calitati dar nu a schimbat o data un scutec si habar nu are cum sa-l imbrace sau dezbrace pe Rudy......nimic din ce tine de Rudy,dar asta e,......el se ocupa de altele.Si ca sa nu mai zic ,ca in 25 decembrie cand plecaram cu Rudy la urgenta si parcaram masina in loc nepermis,cand veni un om de-a spitalului si i-a spus sa mute urgent masina caci aveau nevoie de locul respectiv,acolo parcau ambulantele venite cu cazuri grave,domnul tati se apuca sa se certe cu omul,in loc sa se execute si.....sa nu faca scandal
Il pup pe Matei si sa se faca bine!I-ai febra la fiecare cateva ore!Mihaser,sigur ca plateste asigurare.Dar doamne fereste de ceva.....eu copilul la spitalul asta nu-l mai duc.Bine e cel mai apropiat de casa,la 5 minute de mers pe jos,si 1 min cu masina,asta e singurul avantaj.....dar asa m-a deprimat,moama ca eram convinsa ca traiesc un cosmar......in seara aia de 25,pe bune,trebuia filmat.Si nu stiu de ce erau asa de multe cazuri la urgenta in seara aia,fara exagerare,erau vreo 20,Un cuplu aveau fetita de 2 ani jumate arsa,facuse ma-sa mancare si nu stiu cum picase mancarea fiarfta pe fatuca,tipa saracuta.....valeu,apoi mai era un baietel tot la un an si ceva care cazuse si isi taiase pleoapa cu pragul,sau cel putin asa sustineau parintii ,astia erau si cu politia dupa ei.Bine oameni suntem cu totii.......dar prefer sa nu imi amintesc,sincer!
ANDREEA GEORGIANA spune:
MP,imi pare rau ca ai trecut si tu prin...chinurile iadului!!!Este posibil sa aiba o viroza gastrica(ca in cazul nostru),mai ales ca sunt foarte des intalnite in perioada asta.
Ardeiasul...fierbinte(pupicul,nu puiul!)
Ce adevarata este uneori,zicala ,,Numai maama sa nu fii!!!,,
Cameliada,te referi la nasa noastra si a lui Bubu,probabil.Este o dulce!LA MULTI ANI!!!!!!!Sa fiti sanatosi,sa va cresteti puiul/puii linistiti si fericiti si,sa va iubiti mereu,la fel sau din ce in ce mai mult!
Mihaser,la ce amenajari te referi???De la Buc. sau de la Bv.?Te trimit la prietena mea buna,care are un magazin in Timisoara(mobila&accesorii)si iti face imediat amenajarea.
aalina,Philippe este in zona centrala(Intercontinental,mai exact pe C.A Rosetti).Sunt de acord cu 2 intalniri,mai ales daca imi va permite si programul.
Nshiro,cat de dulce(si mare!!!) este Mariuca ta.Si cat de tare...nu-ti seamana tie!
Micaalsa,sa nu te mai prind ca te plangi,ca Iulia nu papa,ca e mofturoasa...Este grasunica si tare frumusica!
Gabi_fer,cum am mai spus deja,sunt de acord sa facem 2 intalniri,una seara si alta a doua zi,pt. a le fi mai usor fetelor din provincie.
Kim,nu ne-ai povestit ce cadouri ai primit si cum s-a comportat Alicia, de ziua mamei ei.Sper ca ai avut o zi speciala...
alinaalex,sorry,erai mai draguta decat mireasa!!!Da buzna peste dr.(eu asa fac,ca este tot un prieten si tot ocupat rau!),ca trebuie sa rezolvi repede problema.Nu se cade sa nu poti rade(eu stiu!).
Polixeni,eu ii pasez legumele din ciorbita si papa cu lingurita iar supa o strecor si o papa cu biberonul.Ca e mai comod pt. mine.Trebuie insa sa incepem sa papam numai cu lingurita.Sanatate muuuuulta mamei tale!
Ciuf si noi agreem obiceiul cu turta(chiar daca ii spunem tot ,,luat din mot,,).Abia astept,mai ales ca vreu sa o tund pt. ca-i vine parul in ochi.Si...vrem cartea!!!!!
Biuta,poza ,,lost,, este adorabila!!!!!Dar si celelalte.Si in toate,Anthony seamana cu tine leit!Pup pt. comentariu si...in general.Adica tuc!
Adar,special pt. tine:
Ostropel pt. Maia si alti ghiocei(cu mai putini dinti):
Se fierbe pieptul de pui bine de tot,se adauga apa, un morcov ras,o felie rasa(groasa) de telina,o felie rasa de pastarnac,o ceapa tocata,un dovlecel taiat cubulete(curatat de samburi),2-3 catei de usturoi si 2,3 linguri de ulei de masline.Se fierb la foc mic,adaugandu-se dupa 20 de minute 4 rosii mari,curatate de pielite si seminte.Din cand in cand,se mai poate adauga apa.Dupa gust,la sfarsit se amesteca cu marar tocat sau cu patrunjel.Si,iertata sa-mi fie initiativa,pun si sare!
La faza cu Noe(si manelele ei) ai semanat cu iepurasul carcotas si mucalit din bancuri![]()
Diana,daca faci o pauza(intre doua manele!) si intri pe forum,afla ca am primit pozele si te pup pt. asta.Si...astept sa ne vdm si altfel.Cand va intoarceti.
Catrinuta,cred ca intraga generatie de soacre/parinti/unchi/matusi a fost invatata sa infofoleasca bebeii.mai putin soacra mea,care sufera de caldura rau de tot si este la extrema cealalta.Mama insa,nu putea intelege de ce nu i-am pus caciulita(in casa) Theei,decat o saptamana(pana m-am desteptat si eu...).De ce nu o legam fedeles,de ce nu doarme cu 7 paturi?Iar eu.recunosc,sunt cea mai mare friguroasa!
Astept sa va paraseasca virusurile(si pe noi,kk-rea)ca sa ne putem vedea.Asta,daca nu incep serviciul,ca atunci,cu greu ma vor vedea ai mei...Noi am dus probele la Medicover,ca la Cantacuzino trebuiau duse intre 7 si 8 dimineata,adica trebuia sa oblig Buburuza sa faca pisu si kk la comanda,ca asa vroiau ei.Iar eu nu o trezesc nici pt. medicatie,sa nu-i stric somnul.
Tcelen si Bubu este topita dupa catei(aaam!) si dupa bebei(Bubu!).Ce bine ca are un frate!!!
Catrinel,eu ii amestec galbenusul ori cu spanac ori cu catofior,unt si marar.Nu insista insa,ca vine si vremea lui.Bubu uraste mamaliguta cu branza si smantana,acesta fiind de altfel,singurul lucru refuzat.
Abia astept poze din noul cuibusor!Inteleg ca incepi sa te acomodezi cu intoarcerea la serviciu si cu despartirea(temporara,slava Domnului!)de Urechila?
Loranda,iata ca si pe puiutele noastref.f.f. mici le atinge marsava boala.da ele sunt puternice si vor iesi invingatoare.Chiar daca mai subtirele...
Serj,daca nici vorbele frumoase ale Monicai nu te vor indupleca sa te intorci,chiar ca vom suferi!!!!
Irina,asa este si eu stiu ca unele flori(cu frunze subtiri si nu numai)aduc ghinion casei si cuplului.De ce nu o lasi pe casa scarii?Nu tre' sa arate si scara bine...pana o fura careva?Pe floare...Sanatate maxima!
Tweety Geo,ce baiat frumos ati ascuns voi,privirilor noastre curioase!Si ochios rau!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Iese leul dimineata nervos din casa si da prima data cu ochii de vulpe:
- Cine e regele animalelor , proasto!?
- Tu, tu, tu esti, maria ta, zice vulpea moarta de frica.
Mai merge si da peste lup:
- Ia zi, ma fraiere, cine e regele animalelor, ca-ti mananc ficatii acu ?!?!
- Maria ta !!! , zice lupul galben de frica.
Mai merge el...Intr-o poiana elefantul manca linistit niste iarba:
- Ia zi ma, umflatule, cine e regele animalelor, ca te sparg!?!
Elefantul ll prinde cu trompa dupa cap, il izbeste de vreo 3 copaci si-l lasa lat in mijlocul drumului, pascand in continuare netulburat.
Leul sta incostient vreo juma' de ora, se ridica anevoie de jos si pleaca schiopatand si mormaind:
- Ei, daca nu stii, nu stii si gata...
- Ce le impiedica pe blonde sa ajunga la facultate?
- Liceul.
Merg prin zapada un eschimos si un geolog. La un moment dat, apare un
urs polar. Repede, eschimosul se apuca sa-si puna schiurile. Geologul ii
spune:
- Oricum nu vei reusi sa alergi mai repede decat ursul!
La care eschimosul raspunde:
- Nici o problema! Important este sa alerg mai repede decat tine!
Un tip isi gaseste BMW-ul cu botul praf in parcare, da se uita dupa
autorul dezastrului si nimic, in schimb vede un biletel pe parbriz:
"Regret ca tocmai mi-am bagat carligul de la Dacie in mandretea ta de
masina. Iti scriu pentru ca fraierii de martori care se uita sa creada
ca iti las adresa, numarul de telefon si asigurarea. Da sa stii ca eu
regret din nou"
Bine ati venit la linia telefonica gratuita de psihiatrie
Daca sunteti obsedat, apasati repetat tasta 1
Daca sunteti dependent, rugati pe cineva sa apese tasta 2
Daca suferiti de personalitate multipla, apasati tastele 3, 4 si 5
Daca sunteti deprimat, nu apasati nimic
Autobuzul pleaca din statie , dupa el alerga o doamna si striga:
- Oameni buni, opriti va rog autobuzul! Intarzii la lucru!
Pasagerii il roaga pe sofer sa opreasca. Doamna se urca si spune bucuroasa:
- Am reusit... Biletele la control!
Examen intr-o scoala profesionala. Profesorul intreaba:
- Intrebare de "nota zece": cum ma numesc? Toti tac.
- Intrebare de "nota opt": la ce obiect aveti examen? Toti tac.
- Intrebare de "nota cinci": ce culoare are manualul?
Din ultimele randuri se aude o voce:
- Vrea sa ne pice, al dreaq !
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

MAIA