LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *
Raspunsuri - Pagina 22
aalina2003 spune:
Noe...mey tu te-ai suparat pe noi? Sau umbli teleleu cu masina prin city si nu vrei sa ne spui? ..ca nu pot sa cred ca Bia nu a fost macar un pic intelegatoare sa te lase si pe la noi sau ca tu nu ai gasit macar o clipa sa ne mai povestesti despre voi.
TweetyGeo spune:
Buna fetelor. Acum incerc sa pun si eu poze. Nu mai stiu cum se face. Sper ca se vad.
Nu am reusit sa citesc tot ce ati scris. Nu-mi place ca va certati. Eu citesc aproape tot, dar raspund doar celor care intreaba ceva si daca am ce sa le raspund din experientele mele. Celelalte sa nu se supere ca nu le raspund, dar sa stie ca citesc ce scriu ele.
Catrinel, incearca sa-i amesteci ousorul cu piure de cartofi. Daca si asa vomita nu-i mai da. Al meu vomita daca-i dau branza cu smanatna, mamaliga sau suc de grefe si nu-i mai dau.
Honeypuma, nici al meu nu prea mai vrea sa manance. Vrea sa manance ce mancam noi. Uneori ii dau din farfuria mea daca are voie (de exemplu pilaf, urzici), dar daca n-am ce ii pun mancarea lui in farfurii ca ale noastre si ii dau cu lingurita de metal sau cu coada furculitei, ca daca vede lingurita lui nu mananca. Dimineata, cand mancam noi ii dau si lui o felie de cascaval s-o morfoleasca in manuta sau un coltuc de paine. Ciorbita ii place si seara, daca nu mananca cerealele lui sau iaurtelul ii dau iar ciorbita. Eu incerc sa-i schimb mancarea, sa nu-i dau mereu acelasi lucru, sa nu se plictiseasca.
Daca nu se vad pozele astept sfaturi cum sa le postez.
La multi ani! bebeilor sarbatoriti si mamicilor.
Am si eu o intrebare: cum i-ati invatat sa stea pe olita ca al meu plange cand il pun?
Va pup pe toate
[URL=http://family.webshots.com/photo/2225371240056434019rvFZcM]
[/URL]
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Catrinutza si Adar, fetelor, aseara atata am tinut sa nu va uit si uite ca tot am reusit. Chiar Catrinutza, ma gandeam ce ai facut de atunci de la analize, dar nu o sa ma crezi. Eu va pupicesc pe amandoua.
Exact asta am incercat sa subliniez.....chiar daca nu ai scris, nu a insemnat ca nu ai citit postarea mea sau ca nu te-ai gandit la noi... se intampla pentru ca suntem oameni, suntem mame cu responsabilitati (sau asa cred eu ca sunt

).... oricum sper ca Serj sa se razgandeasca cu stergerea contului asa cum au facut-o Aida si parca si Adar....parerea mea e ca orice "plecare" de pe forum, mai ales la suparare e o pierdere pentru toata lumea ...------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
ANDREEA GEORGIANA spune:
MIA ECATERINA!Sa ai o viata...ca un vesnic rasarir de soare,frumoasa si plina de surprize placute,sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii mereu!
TUTUROR BEBEILOR CARE AU MAI ADAUGAT O LUNITA,APROPIINDU-SE DE MINUNATA VARSTA DE 1 AN!
Din nefericire,ne alaturam bebeilor bolnaviori!!!!

Avem enterocolita,asta dupa ce toti prietenii nostri(cu care culmea,n-am vorbit decat la telefon!)au trecut prin asa ceva.
Luni noaptea,Bubu a facut febra(38,8)si vreo 3 kk-tei urat mirositori si f.f.f.f. consistenti,deloc aposi,insa.Dar nu prea a papat,inca de duminica.Ieri dimineata nu mai avea febra, a facut iar kk mirositor,nu a papat decat vreo 2 lingurite de fructe,asa ca m-am gandit ca aerul ii va face bine.Asadar,am trimis-o in parc.La intoarcere,iar nu a papat si a adormit doar mangaiata pe spate(incredibil!!!).Dupa o ora s-a traziot arzand groaznic,rosie ca focul.Mi-a trantit cativa kk-tei moi si unul apos,chiar in timp ce eram cu termometrul in funduletul ei.La 39,7 n-am mai rezistat si l-am scos...I-am dat Tylenol si am imbracat-o repede,pentru a pleca spre Budimex,unde deja eram asteptate la camera de garda,de catre o dr.,prietena buna cu dr. noastra.Inainte de a pleca insa,i-am dat mar copt cu orez fiert si a lins tot castronul+ un biberon cu ceai de menta.Deja febra dadea sa plece.
Ajungem la spital si,la intrare,un tigan stranuta(fara a-si pune mana la gura,evident!),exact in fata lui Bubu.Eu,isterizata,ma intorc spre el,comportandu-ma cel putin reprobabil(realizare tardiva!!!):,,Nenorocitule,nu-ti dai seama ce ai facut!?,,El,catre mine:,,Ce ai fa,te-am lasat gravida!?Morala???Nu pot sa o gasesc...
In fine,ajungem in cabinet(dupa ce am trecut pe culoare pline de copii raciti cobza si parinti disperati!) si dr.(minunata!!!) vrea sa o consulte pe Bubu(careia nu-i cazuse motul omniprezent,deci era ,,coafata,,),despre care ii povestisem la telefon ca se afla intr-o stare critica(si nu mintisem!).Bubu nu putea fi tinuta locului,nicicum.I-a furat stetoscopul,i-a tras telefonul din buzunar,chiuia vesela si facea ture pe masa de consultatie.Eu,disperata,ma plangeam de copil:,,Dupa ce ca este slaba si micuta,asta-i mai lipsea!!!...Este normal sa fie asa de micuta???...Este un copil normal???,,.In timpul asta,Buburuza noastra se distra copios,spre amuzamentul dr. care ne-a marturisit ca n-a intalnit inca un copil atat de energic,in timpul unei consultatii(luand in calcul varsta,statura si presupusa boala).I-a aratat tot ce stia ea,nasul,gurita,a scos limba(ulterior,cand sa-i vada gatutul,avea gura sudata!!!),i-a facut pa,s-a prezentat(spunand Bubu!).Una peste alta,la sfarsitul amuzantei consultatii,aflaram ca posedam o splendoare de enterocolita si ca trebuie sa facem tratament si sa tinem regim.Ne-a si cantarit-o(noi,cu toate ca avem cantar electronic propriu,nu ne-am mai ,,indispus,, de ceva vreme).Sa picam,nu alta!7.150!!!!Evident,am auzit ceea ce ne-au spus toti dr.(multi rau!!!):ca asta este felul ei,ca este foarte armonios structurata,ca daca n-a fost grasa vreodata,nu avem de ce sa ne facem griji,ca este extrem de energica si are arderi rapide(ceea ce nu-i rau,mai ales daca va fi asa si mai tarziu!),ca are muschii foarte puternici...si,nu in ultimul rand,ca din asa parinti, nu putea iesi un Ghita Muresan!Deci,Bubu cel zgubilitic,in loc sa mai puna ceva carnita pea ea,a slabit in cateva zile rau de tot.Si am fost preveniti ca va mai slabi,in cazul in care kk va fi la fel de mult.Important este sa nu verse si sa nu faca kk cu firisoare de sange,pt. ca devine gastroenterocolita si trebuie sa intervenim cu antibiotice.Azi a papat bine insa aseara, a baut cu mare greutate 120 de ml de laptic(Humana SL,fara lactoza,pe baza de soia)iar dimineata a acceptat exact aceeasi cantitate.Asta ne mai lipsea!
In alta ordine de idei,nu are infectie urinara iar rezultatul de la copro vine azi.Ca sa ma linistesc si eu...
Ma tot gandesc ca luni,bona s-a descaltat si a venit direct la Bubu,fara a se spala pe maini,iar mie mi-a fost jena sa-i zic.I-am spus abia ieri,rugand-o de fapt sa se spele pe maini mereu,mai ales cand vine de undeva,chiar daca vine direct de acasa(mi-a spus ca s-a spalat acasa si a venit direct).I-am explicat ca pune mana pe clanta usii ei,pe usa(si butoanele) de la lift,pe usa de la scara blocului,pe banii cu care isi ia una,alta,pe clata portii&usii noastre,deci iata cate potentiale pericole exista...A inteles si constat ca este foarte ascultatoare si dornica sa invete.E un om simplu si cu bun simt...
Revin,tocmai s-au intors din parc Bubu,impreuna cu noua ei prietena.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Irina71 spune:
Tweety Geo, super pozele ! Si Vladut apare grozav, mai ales in poza aia cu sticla de Angelli.
Dar ... tu cine esti, tipa cu bluza rosie si cu maneca scurta sau tipa cu bluza maro, cu maneca lunga ? Oricum, ambele arata traznet ! 

adar, mie mesajul tau imi apare plin de .. diezuri. 
Ce-o fi #8211 ? Dar #8230 ? 

Fetelor, am uitat sa va intreb : aveti vreuna aparatul Spiridus (terapia ELF) ? Ca mie mi l-a adus sotul si vrem sa-l folosim pe mama, ca are o stare generala proasta, o doare tot corpul, dar mai ales dupa ceafa. Si pe instructiuni nu scrie cum se aseaza aparatul : cu poza Spiridusului in sus sau in jos ? Direct pe piele sau peste haine, sau tinut in mana, deasupra pielei ? Caci la instructiuni nu scrie ....
LA MULTI ANI !!! DE ZIUA UNIRII !! 

Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
TweetyGeo spune:
Multumesc Irina pt. mesaj. Eu sunt cea in albastru care apare ultima. Am stat mai mult la bucatarie, fiind gazda... Dar am pus acum alte poze in care apar si eu.
[/URL]
[URL=http://family.webshots.com/photo/2495622130056434019MdyFZq]
[/URL]
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by honeypuma
Catrinuta sper sa fie asa cum spui tu si sa pape bine mai incolo...dar eu cred ca un sclifosit e un sclifosit si gata...il am exemplu pe fratele meu care mic ne alerga prin casa, mare face numai figuri...aia nu e buna, aia are grasime, aia nu arata bine, aia nu miroase bine....
Da' ia nu mai alerga matalutza dupa el....cu fratele meu asa a facut si mama si asa a fost muuuuulta vreme...da' multa rau 9si in liceu se ruga de el sa manace)...cu mine n-a mai avut timp ca am venit repede dupa fratele....si problema cu mine a fost ca trebuia sa puna lacate pe frigider si camara....si ea mi-a spus acum, la batranete, sa nu o fortez sa manace pe ploada atomica .... e important ca oricat de tare doare ca nu papa sa nu fortezi nota...si eu am invatat pe varianta hard way chestia asta, si cu cat insistam cu atat se criza de plans mai tare, asa ca am lasat-o un pic in voia ei....asta e, unii copii se satura mai repede, altii mai greu....gandeste si in felul asta: nu o sa aiba probleme cu obezitatea sau daca vine vreo foamete el e antrenat
------------------------------------------------------------------------
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
TweetyGeo spune:
ma scuzati ca intru prea des acum, dar vreau sa vad cum apar pozele.
[/URL]
[URL=http://family.webshots.com/photo/2495622130056434019MdyFZq]URL]
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
Nu am apucat nici ieri sa scriu…. Duminica saraca Oana… a vomitat pranzul cu ou (un sfert!!) dupa 2 ore… si pe urma a fost efectiv inerta. Nu a vrut decat in brate (mai mult la tati) si atarna asa, acolo…
Da' cum ii faci tu oul???? il dai simplu sau il amesteci cu ceva....
------------------------------------------------------------------------