LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

Nu am apucat sa citesc ultimele postari,dar am sa recuperez mai tarziu.

LA MULTI ANI! BIANCA-ALEXANDRA SI MIA-ECATERINA

Anda are rinofaringita.Fara febra ,fara stare generala alterata,doar mucisori si tuse la greu cand e la orizontala asa ca azi a dormit 15 min.in patutul ei si o jumatate de ora afara in carucior,azi noapte s-a trezit din ora in ora pentru ca tusea si isi scapa suzeta si incepea sa planga,iar la 3 dimineata s-a trezit de tot si nu a mai adormit pana pe la 6.Iar noaptea aceasta cred ca o vom petrece la fel.Asta nu ar fi nici o problema pentru mine,dar faptul ca nu mananca ma termina si nu sunt buna de nimic.A baut azi dimineata la 5, 80 ml lapte apoi la 9 jumatate a mancat destul de bine: o jumatate de banana cu un mar,2 biscuiti si sucul de la o jumatate de portocala(mai ramasesera in bol doar vreo 3-4 lingurite),dar 2 ore mai tarziu ,intr-un acces de plans a varsat tot ce mai avea in stomacel si de atunci nu a mai pus mai nimic in gura.Acum seara a baut 100 ml lapte si asta in etape de 30 ml la interval de 10 min.
Revin dupa film (Anatomia lui Grey)

Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Ciuf, tocmai asta-i problema. nu am cu cine sa-l las pe Marc, decat dupa 5 seara, dupa ce si-a facut somnul de frumusete si plimbarea de rigoare. sotzul e plecat pana in we.
am vb. iara cu stomatologul, ar putea sa reprogrameze pe cineva maine da' nu-mi convine ora de nici o culoare...asa ca a ramas pe lunea viitoare!!! va dati seama??? HORROR!cum o sa umblu eu macar o saptamana stirba? in viata mea nu am fost asa, decat cand am fost mica si imi cresteau dinti noi
Catrinel, nu doare, era de fapt o plomba, s-a dus cu ea si o bucata de dinte... acuma precis o sa-mi puna coroana pe ce-a mai ramas din el...
draga de Onishka... nu-i mai da ou daca vomita...
Loranda, pupici Andei si multa-multa sanatate!
Biuta, am vazut pozele cu Anthony, ce mare e,si frumusel foc, smecherel!
ai dreptate, e ingrijorator ceea ce se intampla, uite la noi nici nu a fost iarna inca, a nins o data slab si cam atat...in rest, temperaturi de aprilie...chiar ca nu e in regula si nici sanatos!
Mari, Micaalsa, bine ca ati reusit sa intarcati fetele fara evenimente! si eu am obs.ca de cand nu-l mai alaptez Marc doarme mult mai bine noaptea! precis nu se mai satura, sunt convinsa, nu se trezea de prea multe ori, adica de vreo 2-3 ori si nu-l puteam fenta nicicum cu ceai. si nici nu-mi dadeam seama cat papa, ce cantitate adica. cand am inceput sa-i dau si eu lapte praf a renuntzat la tzitzi de unul singur, nu i-a mai trebuit.
Catrinel, nu era rochie, de fapt e corset + fusta, le-am luat recent, pacat ca nu se vede fusta, e ascunsa in spatele rochiei miresei!
Tcelen, felicitari pt. Ana Maria care merge singurica! si bine ca e sanatoasa!
Honeypuma, fugutza la dentist, sa nu patzesti ca mine! mie nu mi-e frica, ultima data am fost acum 2 luni la revizie. si vad ca mai am de mers. Sigur ca e hranitor laptele tau, mai ales daca zici ca e 99% din papa lui!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Adar, bucatareasa sefa, superrrr!!!!
ma primesti la tine pt. o cura de ingrasare??? plizzzzz!!!

Andreea, am vazut pozele cu sertaru', cu Bubu tzarancutza, cu voi...sunteti minunati!

Mari, ce harnica e Teo si precoce! chiar, deja zice "Teo"???

Serj, imi pare rau ca ai luat decizia sa pleci din gasca noastra si ca nu mai esti pe lista...

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Catrinutaaaa,te pup de o mie de ori!!!Uite domnle de asta e bine sa te invarti printre oameni destepti si bine informati......ca mai inveti/prinzi ceva din zbor,zau.te pup pentru idee cu 2 pagini,si o sa o pun si eu in aplicare cand imi permite timpul.

Ciuf,i-am dat lu Rudy vreo 5 siropuri.....si de muguri de pin,si de ridiche neagra si humex si panadol inca unul cu S,care-i antibiotic......si pana la urma a cedat tusea dupa 4-5 zile de stodal,asta e facut de francezi.Eva cum se mai simte.Am impresia ca si ea a avut tot ca si Rudy croup,care-i un fel de bronsolita......caci in spital asta i-au dat pruncului,aerosoli in patutul care era inchis intr-o punga transparenta de plastic care se deschidea cu fermoar.Doamne ce amintiri.....brrrr,fusei azi la spital sa le dau cardul de asigurare caci mi-a venit bilul de la ei,era de 2270 de dolari ,pentru 2 zile de stat in spital si fara nici un medicament decat injectia de la emergency......si pt faptul ca sorele medicale i luau febra la fiecare 2-3 ore,fara exagerare.in fine......bine ca trecu
Mia Ecaterina si Bianca La multi ani papusi scumpe!!!
sa va fie viata frumoasa ,plina de bucurii si parintii sanatosi sa se bucure de toate realizarile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

O.K..I'm back.
Andreea,exudatul faringian al Andei a iesit bine,dar uite ca ne-am pricopsit cu alta chestie.
Micaalsa si eu am zis ca nu ma mai laud veci cu ceva legat de Anda.N-am terminat bine de ma laudat ca nu s-a racit niciodata ca de atunci tot intr-o problema de sanatate o tinem.Am citit mai deunazi mesajul Biutei si deja aproape ca imi faceam incalzirea la maini sa ma apuc sa-i scriu cum am reusit eu sa o fac pe Anda sa adoarma singura cand azi mi-a facut figura si atat a plans in pat cand am pus-o la culcare pana a varsat.Asa ca ma abtin de la sfaturi.Vazut poze cu bubulina ta....mumoasa grasunica intr-o mumoasa camera de printesa. la implinirea a 10 luni.
Catrinel si pentru Oana.
Mihaser pupici pentru cretulinul calculatorist si plimbaret prin parc.Eu am parul cret si de cand ma stiu mi l-am dorit drept,dar acum imi doresc ca Anda sa il aiba cret si numa nu-i mai creste,macar sa-mi dau seama cum va fi pana la urma.Poze sper sa reusesc sa pun maine ca acum mi-e tare lene.
Biuta eu nu am reusit sa vad pozele
Ciuf ai facut o mica confuzie dar nu-i nimic.Cu aalina sunt colega de suferinta,nu ne-am vazut live niciodata.Eu cu Micaalsa si Iulia m-am vazut.Ce face Eva? Chiar are bronsiolita?
Aalina eu deabia acum am vazut ca Ana a plecat de la 2600 g .Ei bine noi am plecat de la 3600 si tot avem aceleasi kg,in plus Ana mai si doarme 8 ore fara intrerupere si Anda nu ,asa ca te-am batut
Alinaalex cred ca ti s-a mai spus dar tin sa ti-o spun si eu:Marc e copilul perfect.Tine-te bine ca al 2 lea va fi taman pe dos
Ile,ce face Viv? Tot pasare de noapte?Cum rezisti? Azi noapte e a 3 noapte de cand s-a nascut cand s-a trezit si Anda si nu a mai adormit si de abia am rezistat.Chiar noapte de noapte are alt program decat cel de somn?
Mariana mi-ai transmis si mie emotiile tale,dar nu are cum sa nu fie bine.Tine-ne la curent.
Adar,Maia s-a mai linistit dupa eruptia dintisorilor?Ii mai dai Tonotil?
Catrinutza,a avut sau nu Maria rujeola? Sau nu e gata analiza?
sa scape cat mai repede de noul virusache care o viziteaza asa cum ne dorim si noi sa scapam de al nostru.
Stefanna drum bun catre casa.
Ma duc la culcarici,desi nu stiu ce somn voi avea ca Anda plange din jumate in jumate de ora cand tuseste si isi scapa suzeta.Sa se termine o data cu dintii astia ca scapam noi si de suzeta.
Pupici si sper sa mai scriu curand ca de citit mai reusesc dar de scris mai greu.

Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)

Mergi la inceput

Loranda, oare asa sa fie??? sau poate o sa am noroc si next time, adica la bb2, daca va fi sa fie? mai, sa stii ca asa a fost la noi, eu si frate-meu, numai ca eu sunt mai mare, deci primul copil: cica eram catastrofa mondiala, nu dormeam noptile, nu mancam, urlam (asta am vazut si in poze), in schimb frate-meu a fost exact invers: cuminte, linistit, papacios, gras,somnoros deci lux. Ma bucur ca Marc nu m-a mostenit, e leit taica-su din toate pdv. Eu am fost doar mama purtatoare ...

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

quote:
Originally posted by loranda

Anda are rinofaringita.Fara febra ,fara stare generala alterata,doar mucisori si tuse la greu cand e la orizontala asa ca azi a dormit 15 min.in patutul ei si o jumatate de ora afara in carucior,azi noapte s-a trezit din ora in ora pentru ca tusea si isi scapa suzeta si incepea sa planga,iar la 3 dimineata s-a trezit de tot si nu a mai adormit pana pe la 6.Iar noaptea aceasta cred ca o vom petrece la fel.Asta nu ar fi nici o problema pentru mine,dar faptul ca nu mananca ma termina si nu sunt buna de nimic.A baut azi dimineata la 5, 80 ml lapte apoi la 9 jumatate a mancat destul de bine: o jumatate de banana cu un mar,2 biscuiti si sucul de la o jumatate de portocala(mai ramasesera in bol doar vreo 3-4 lingurite),dar 2 ore mai tarziu ,intr-un acces de plans a varsat tot ce mai avea in stomacel si de atunci nu a mai pus mai nimic in gura.Acum seara a baut 100 ml lapte si asta in etape de 30 ml la interval de 10 min.

IMI PARE FOARTE RAU SA CITESC ,CA INCA UN BEBEL E BOLNAVIOR,SANATATE MULTA SI MULTI PUPICI CA SA TE FACI BINE REPEDE-REPEDE!!

ANIVERSARE 1 AN ANA-MARIA

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

ALINAALEX,MULTUMIM MULT!!!

ANIVERSARE 1 AN ANA-MARIA

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Iulia - - Micaalsa, Daria Adriana - - emanuelaan, Oana Carina - - Catrinel17, Sara Iulia - - Andan!!!

LA MULTI ANI in mod special Mia Ecaterina pt anisorul implinit!!!Sa cresti mare si sanatoasa!!

Ameera si pe mine ma dispera cucoanele de se baga asa aiurea in discutie sau incep cu sfaturile sau parerile lor gratuite.

Ciuf he heee stii ce mi-a zis soacra-mea cand a venit la ziua mea?Ca nu am avut grija de el si d-aia s-a imbolnavit..ca ea d-aia mi-a zis sa-i pun patura pe gura sa nu inspire aer(desi ea mi-a zis sa nu cumva sa duc copilul la pediatru ca cine stie ce medicamente ii da si ca oricum raceala o sa-i treaca de la sine).Pai sa nu dau cu pestele ala dupa ea???? Imi trimiti si mie te rog cartea pe email? Ne dai si noua reteta de salata?

Biuta Imi place asa de mult Anthony in pozele "Ranjet" si "De la baita".Noi ne-am procopsit cu bronsita si pt asta facem tratament cu spray-uri,masca si picaturi.Referitor la clima...a innebunit vremea asta zau asa!!Aici merge lumea la plaja!!

micaalsa am zis ca-l pun si eu iar pe olita.Poate om reusi si noi performanta.SI zici ca -i canta olita,ha?!

Irina multumesc pt urari!

Miha succes la Buc!!

catrinutza multumesc pt urari! Vai draguta Mariuca prin ce mai trece!!Dar si tu!! Pai sa nu-ti vina sa soacrele astea???Daca vrei o mana de ajutor,call me!!!Sanatate maxima!! Amorul este reciproc! Iote ca nu stiam de faza cu sucul de gref...dar care bebeu bea suc d-ala,ca nici mie nu-mi place ca adult...

alinaalex vai am oroare de dentisti!Slava Domnului nu prea am avut probleme de genul asta...refacere rapida!!

catrinel nu-i mai da ou..are tot timpul sa pape ou.Eu ii dau dupa ce implineste 1 anisor.Cum mai e la job?

Mari mooooama ce de mai stie buburuza Teo !!Cand ii fac baie lui Nick ii tot numesc partile corpului si in greaca si in romaneste poate-poate le-o invata dar se uita la mine si rade...Felicitari voua!!

t-celen felicitari micutei!!!Bravo Ana Maria!!

loranda sanatate va dorim!!

Serj chiar nu mai treci pe la noi?

Delia ne bucuram sa aflam ca Rudy e mai bine!

Noelino ce mai faceti?Biuta?

Fetelor ce bine e sa fie si tati acasa...insa azi am fost toata ziua cu gandul la mama mea care a fost operata la Tg.Mures la sold.I-au pus o proteza la oase.Am vb cu ea in seara asta si era tare slabita din cauza anesteziei si a durerilor.Sa speram ca maine ii va fi mai bine.
Acum ma duc si eu la nani ca e tarziu.Va pupicesc pe toate!

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

buna dimineata,

LA MULTI ANI! CELOR DOUA GHIOCELE CARE AU FACUT UN ANISOR++ BIANCA ALEXANDRA SI MIA ECATERINA! SA FITI FERICITE, SANATOASE SI NOROCOASE! La mamici le urey multe bucurii alaturi de comorile lor!

Polixeni, multa sanatate mamei tale!

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput