LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Catrinel17,pe tine te-am uitat ieri, nu vrut ..da reusit, nu ii mai da la Onuscha ou..nu are rost, da-i branzica in loc de ou..iti spun eu, sta f bine la capitolul proteine, poate inlocui linistit oul
Eu, tinand regim la diabet, stiam toate grupele de mancare..care ce proteine au...si ce poate inlocui ce..ca era musai..in loc de carne..puteai manca branza, nu aveai voie sa mananci dezechilibrat..o portie proteine, una carbo(starch), una verdeturi..si tot asa
A, si al meu pupidutza..are 6 dintisori..al 7 pe cale :) Nu am pus tocmai poza unde i se vad toti, ca mocutza.
Bafta cu mutatul..si sper sa reusesti sa iti faci in casa cum iti place, ca Doamne rau e cand nu te simti ok in propria casa.

Multumim la toate fetele care s-au uitat la bubulica al meu mareeee :)

Ciuf mama, si mie tare mult imi place poza aia, e asa de mic si de scump, si ai vazut ca nu e asa grasut :)
Mari78 ce bine ca iti papa copila..al meu papa extrem de fluctuant..si o ros biscuiti in Ro...si atat :(
Poli ce tratament? iar are ceva puiucu'?

Mariana mai ai putin..sper sa ne poti da de stire si sa iti ajute Domnul sa fie bine pt amandoi
Catrinutzule si sanatateeeeeeeeeee la amandoua:)
Andreea, la noi sunt temp sub 0..tu ai scoate-o pe Bubu afara???? Ca eu una..nu am curaj prea mult, isi da jos ghetutele din picioare..ca nu are stare..si ii ingheata piciorucul(stangul mai ales)..asa mi-o racit prima data (mai rau) Ii fac aerisire f mult in camera..si..cam atat, oare gresesc???
Nu aveti cateodata senzatia ca prea ii protejam pe pui?????
Alina nasol cu dintele ala, mai ales ca e in fatza, o sa zambesti numai tuguiat o perioada. mamica nacajita.
Faza cu adormitul de unul singur...sa stiti ca am cetit intr-o carticica, sau am vazut documentar..si..cica mergi din cand in cand sa ii linistesti...da pe purici, ca NU MERGE, se agata de mine in orice moment..acum e groaznic..inainte o fo cuminte..am devenit mai importanta ca jucariile..rau imi pare :) Sfat din suflet..nu incercati
Micaalsa ce pulpalici ai si tuuuuu..
Mihaser sa nu cumva sa tunzi copilul...ca e mult prea devreme..si-o tuns cumnata odorul la cheliutza..si, la frizerie, i-o explicat ca deoarece copilul are pielea mult prea sensibila pe cap, si de la fontanela..si asa..ca atare..nu poate sa il rada prea aproape..ca atare..s-o pomenit ca l-o tuns sa aiba mai multa lumina :)
Si, ce am mai vrut sa iti spun, nu numai tie, asta e valabil pt copii cu parul cret, sa nu le taiati buclele de tot, eventual la jumate de bucla, ca mie mi-a tuns mama la un an, parca..si am fost cu parul drept, pana la vreo 9 ani..pana m-am prins cum sa mi-l fac dupa baie, era freza xaxon(sau cum se scrie) si imi placea de numa, si vroiam sa ramana cret :)
Sa nu ziceti ca dintr-odata dau sfaturi ca mama Tembo, si mi-s isteatza, da..toate cate le scriu, ma gandesc ca ajuta pe cineva.
Irinasanatate multa si multumim :)
Mamici, nu va nelinisteste CLIMA asta ??? Eu deja urmaresc asiduu cum se tot schimba..si ce efecte apar deja de la CO2, si ma gandesc la bulinutzele noastre..si nu aveti idee cat ma ingrozesc, am vazut un film cu Al Gore: Un Uncovenient truth, situatia nefiind roz, deloc.
Ma gandesc ca e tot ce ne lipsea..pe langa mancarea din ce in ce mai artificiala.
Nu ma supar de nu raspundeti :)..Am si eu pasaricile mele, si le mai las libere :)
Puppppppppppppppppppppppppppppppppp

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

http://ada.clickaici.ro
Acum trebuie sa mearga.
Pup fetili.

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Biuta ba da si pe mine ma ingrijoreaza rau de tot...o sa caut si eu filmul daca zici ca merita vazut....sa avem ce povesti....

Mergi la inceput

Honeypuma, numai acum am cetit..normal ca e hranitor laptele tau..un pic de supliment de papa..si nu ai tu grija..copilul e perfect :)
Sper sa ajungi la dentist cat mai iute, sa fii linistita.
As fi vrut eu sa puna al meu 400 de grame..de vreo doua-trei luni stationeaza,mai rau ca apele Dunarii :)
Pupammmmmmmmmmm lumeaaaaaa!!!
Aa..pana nu uit..Noe..mama..pe unde esti????? Ce face bombonica???

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Ada..felicitariiiiiii!! merge.. pe tine..si trupa ajutatoare :)

Bia+Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Alinaalex, imi pare rau de dinte. Acum trebuie sa reiei drumurile la stomatolog. Ai cu cine lasa copilul?
Adar, tot nu mere. Sorry.
Biuta, vreau si eu sa vad filmul ala. Am tot auzit de el. Si stiu ca voi ramane speriata dupa ce il voi vedea.
Daca ma crezi nu am curajul sa gandesc asa departe, la copiii copiilor nostri. Cred ca sunt egoista sau e un gand care ma doare tare si asa ca prefer sa-l expulzez din capul meu.
Vezi ca era un subiect la Generale "Incalzirea globala". Ce putem face noi??? Suntem mici copii pe langa experimentele atomice ce se fac, industrii, etc. Cu toate ca am putea contribui si noi cate un pic daca ar fi tema mai mediatizata.
Noi luna trecuta ne-am schimbat toate becurile din casa, ne-am pus din acelea economice. Chiar am vrut sa ne cumparam panouri solare, numai ca pretul nu a fost prea mic. Poate cand oi munci si eu sa ne permitem asta.
Ok, nu vreau sa polemizez aici despre asa ceva.
Va pup ca trebuie sa plec la voluntariat. Imi facu tata o salata mare de telina, morcov si mar. O halesc si am intins-o.
Pupicioi

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

IN PRIMUL RAND AS VREA SDI EU SA FAC NISTE URARI CU SCUZELE DE RIGOARE PTR INTARZIERE
DECI LA MULTI ANI INTAI PTR AL DOILEA GHIOCEL CARE A IMPLINIT UN AN,BIANACA-ALEXANDRA!!

LA MULTI ANI PTR MAMICILE CARE AU MAI ADAUGAT UN TRANDAFIR IN BUCHETUL VIETII
20.01-DIANAD SI EMIII2
21.01-KIM

23.01 MIA-ECATERINA AL TREILEA GHIOCEL AL NOSTRU CARE A FACUT VERITABILA VARSTA DE UN AN,LA MULTI ANI!!PLINI DE FERICIRE SI SANATATE,SA O ASCULTI PE MAMI SI SA PAPI TOT CA SA TE FACI MARE!!

DELIA21,multumesc ca te-ai uitatla pozicile noastre
Iulian e intradevar proctetor cu surioara lui,are momente cand e gelos,dar foarte putin!!

MIHAISER,multumim ca te-ai uitat peste pozele noastre si ti-au placut!!
ne-am uitat si noi peste pozicile voastre,si am bagat de seama ca ai un ajutor de nadejdie acolo,de aia raspunzi tu la toata lumea,nuu!!
ai un baiat frumos tare si grasunel ca o gogosica,da si parintii sunt frumosi

NSHIRO,da ce fata frumoasa ai tu acolo,e o scumpa si delicata tare!!
vad ca are cam aceleasi obiceiuri cu fiicamea,si a maea furatelecomanda,sta pe varfuri si in special pozitia de somn preferata, aceeasi!!!!

MP,oaauuu,cumparaturi,leneveala,distractie!!bravo
LA MULTI ANI PTR VLAD,sa creasca mare,sanatos si sa aiba o viata plina de bucurii!!!
Felicitari ptr Matei manacaciosul!!

MICAALSA,chiar ca e o bubulina,e asa de scumpa ,grasuta sicu ochii aia albastrii ,iti vine sa o papi
Imi place si camera,ca ptr o papusica
Da ce e cu poza aia alb-negru,cine e in ea???

KIM,inca o data la multi ani cu intarziere,sa-ti fie viata plina de bucurii si impliniri!!
ei,nu ne-am odihnit,dar meseria mea nu prea ma alas in perioada asta sa ma odihnesc ,e sf de an,si am bilanturi ,fise fiscale,situatii peste situatii plus inchiderea de luna...+ 2 copii

GABI_FER,multumesc mult ptr urari

ALINAALEX,oauuuuuuuuu ce gagica misto in poza!!!
aaaaaaaaa,acum am citit,imipare rau de dinte,ce naspa!!!!

CIUF, nu-i nimic!!
la noi se ia din mot la toti copii indiferent de sex!!

BIUTA,hai ma ca eu stiam ce baiat frumos ai tu acolo!!imi place aia pe care tu ai denumit-o ranjet!!parca e un mic chinez!!e asa de scump!!

ADAR, era cat pe aci sa iau in serios ce ai scris tu acolo!!m-ai speriat!!

CATRINUTZA,oooooooo,imipare rau sa citesc ca bebelina e bolnavioara!!pupici la fetitza sa se faca bine repede
hai ma,ochiul vanat si nasul spart??!!??iti dau bataie

MARI78,felicitari ptr primii pasi!!
mai ,da ce fetitza desteapta aveti voi acolo sa va traiasca!!

ei si acum sa scriem si cate ceva despre noi,ANA,merge singuricaaaaaaaa!!face pa-pa,bate la usa,cu palmele,arata limba,face bau ,ii plac cateii si bebelusii de o seama cu ea foarte mult e inebunita dupa ei!!
s isuntem sanatosi!!!
pup toooooooooaaaaaaaaaaate fetele si bebeii si-mi cer scuze daca am omis pe cineva!!

ANIVERSARE 1 AN ANA-MARIA

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Revin… m-am mai uitat la poze, am mai recuperat…da’ trebe sa scriu repede….

ADAR, mai culinareaso sefa!!!!!! Te admir, sa stii! Mi-a plouat instant in gura. Tocanitza aia suna ademenitor!!!!!!!!

Aha, MIHASER, is invidioasa, recunosc!! Mai, mi.am dat seama acu’ ca nu am poze cu dintzucii de sus ai CucOanei!!!! Deci nici Cristi nu papa ou? Mai, si eu stiu cum e cu disctutia despre importanta oului, m.-a capiat husband!

MICAALSA, cine-i in poza, mey! Cineva care seamana tare bine cu Iulia mika!!!

CAT, ce mai face dodolina? Mai, e fain sa ai doua fete…..hmmm… ma bate un gand…

ANDREEA; SUPERBE pozele! Theutza e o dulceata maxima!!! Si tu arati extraordinar, sunteti de invidiat, pe cuvant!

ALINAALEX, ai eclipsat mireasa! Super si rochia!!!

CIUF, mai, cred ca de un deceniu n-am mai pronuntat “Sique Sique Sputnik”, da-mi aduc aminte de ei! Cool policeman-ul ala! Sa-I dai o bere, mey.
La multi ani Sara si Iulia!!! Si Oana mea, la multi ani!!!

MARI, Dudu e grozava… pe bune. Stie o gramada! Oana numai ce a invatat in sfarsit sa se dea jos din pat cu picioarele inainte. E si asta un progres!

EMI, am retinut reteta cu ou in budinca! suna delicios! Si oul il pui proaspat? Tot?

BIUTA, am reusit sa vaz pe Anthony!! Ce mare a crescut! Ai cui ochi albastri si mari i-a mostenit? Sunt albastri, nu? Cu oul, da, asa am sa fac, ii bag branzica mai multa, acuma papa mai mult iaurt… ala se considera? Cu ce ii amestec branza oare… cu banana? Pupici!

Pot sa jur ca am mai vazut ceva poze, da ale cui??? M-am dilit, mey.

Plec, ii e somn Oanei...

Pupici tuturor!!

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Sint in cea mai mare viteza si am intrat sa ii spun la multi anisori, veseli, sanatosi si poznasi la ghiocica Mia.Tocmai am descoperit ca nu stam chiar asa departe una de alta.Poate cand revin la Canada sa ne putem vedea.Desigur cu "vot pozitiv" de ambele parti.
In rest fetelor, va imbtatisez cu drag si va voi scrie dupa ce ajungem acasa.
Ciuf nu ma pot abitine sa nu iti zic ceva... ai dreptate cu multe chestii care nu se suprapun cu medicina romaneasca aici.Insa eu la 33 de ani, la primul copil si chioara suficient( minus 6,5 si minus 6)aveam motive pertinente sa ma urlu la doctori( cee ce nu am facut).Insa dupa toate cate au fost, la controlul de la sase sapt i-am zis doctoritei ca le cam place sa se joaca cu vietile oamenilor, ca daca patea fata ceva,si nu mai puteam sa raman insacrinata imediat... nu eram la 20 de ani sa mai am timp 15 ani de facut tratamente de sarcina!!!!!! puteau sa ma lase fara bebeu.A dat din cap, dar normal ca nu era sa zica la fel ca mine.Multumesc cerului ca ne-a trecut cu bine prin tot... insa pt nr 2 mi-e tare frica.Nu stiu ce si cum sa decid.
M-am cam intins, si ma asteapta bagajele neterminate
Multi pupici si imbratisari
Stefanna si Bianca-Nicola( 22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

La multi ani , Bianca Alexandra!

La multi ani , Mia Ecaterina!

Puiuti minunati de 1 an, sa va dea Dumnezeu tot binele pe care il doriti, fericire, sanatate, putere si mult noroc!!

La multi ani, kim! Scuze de intarziere, dar sa stii ca iti doresc la fel de multa bucurie, sanatate si fericire, ca si acum doua zile !

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

poze

Mergi la inceput