Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (38)
Raspunsuri - Pagina 28
carminabulina spune:
Dana si noi patim la fel cu Mihnea. Il adormm si pe urma se trezeste se ridica in picioare si incepe sa planga si tot asa am tinut-o cateva nopti, pana cand intr-o seara extenuati amandoi l-am luat cu noi in pat. Vreau sa spun ca in momentul in care a pus capul pe perna langa mine a adormit instantaneu, cel mai adanc somn cu putinta. Am vrut sa-l mut si iar s-a trezit. Acum seara pana pe la 4-5 dimineata doarme singur iar de la 5 cu noi in pat. Poate nu-i cea mai inteligenta solutie dar cel putin este odihnitoare.
Nici Mihnea nu mai mananca fructele. dar am inteles ca de la 8 luni ei mai renunta la o masa si aia ar fi cea de fructe.
Pupici multi tie si lui Andrei teroristul nr.2 ca al meu sigur e 1
.
5+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by a_daniela
In sfarsit,avem si noi un dintisor la 8 luni jumate, iar cel de-al doilea cred ca o sa iasa in curand.
Azi am fost la doctor, si pentru ca as vrea sa o intarc pe Bia am intrebat ce laptic pot sa-i dau. Doamna doctor ne-a recomandat Similac, a zis ca e cel mai apropiat ca gust de laptele de mama. Stiti ceva de el, este bun? Am sa incerc sa-i dau seara, cate putin sa vad daca ii place si incet, incet o sa renuntam la titi.
Problema mea cu titi e ca nu stiu exact cat mananca si cat lapte am. Eu ii dau sa suga seara si dimineata. Dar dupa ce manca seara titi, mai baga si ceiut 125ml, ceea ce eu am zis ca nu se satura. Asa ca o sa-i dau titi, si dupa o sa-i dau si laptic Similac sa vad cat mai mananca.
In rest la control suntem bine, si avem 9.200kg. Doamna doctor a spus ca acum putem sa mancam de toate, in afara de fasole, varza si mazare.
Avem poze pe olita in albumul 3: Bia e in rochita rosie si sta pe olita langa patut: PC140023 pana la 29.
Va pupicim.
Dani&Bianca-2cornute
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dani2876/my_photos
Felicitari pt dintisor!!!Vazut pozele aseara si cum sta ea la olita!
adica ii poti da mancare normala,sau tot asa,sa gatesti pt ea separat???
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Dana si noi patim la fel cu Mihnea. Il adormm si pe urma se trezeste se ridica in picioare si incepe sa planga si tot asa am tinut-o cateva nopti, pana cand intr-o seara extenuati amandoi l-am luat cu noi in pat. Vreau sa spun ca in momentul in care a pus capul pe perna langa mine a adormit instantaneu, cel mai adanc somn cu putinta. Am vrut sa-l mut si iar s-a trezit. Acum seara pana pe la 4-5 dimineata doarme singur iar de la 5 cu noi in pat. Poate nu-i cea mai inteligenta solutie dar cel putin este odihnitoare.
Nici Mihnea nu mai mananca fructele. dar am inteles ca de la 8 luni ei mai renunta la o masa si aia ar fi cea de fructe.
Pupici multi tie si lui Andrei teroristul nr.2 ca al meu sigur e 1.
5+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
DAAA!Asa fac si eu!Il iau in pat cu noi cam pe la 4-5 si doarme mai bine!!!Si da,nu e solutie,dar nu mai pot!Si zici ca renunta la o masa???Pai el bea 240-270 ml de lapte pe la 5,30-6 si pe la 10-10,30 abia papa fructele!!!Sa nu i le mai dau???Nici nu stiu cum sa procedez!!!Si unde ma pui ca,daca nu are ocupatie cand mananca,nu deschide gura neam!!!!
camelia.t spune:
Dana 270 de lapte??? Felicitari. Noi nu reusim sa trecem de 180 nicicum.Asta e portia si nu o depaseste deloc.Dar nu ma plang de mancare.Supicile, pireurile, fructe, branzica, ou......toate le papa cu placere. Regretul meu este ca bea doar 2 mese de lapte de cate 180 ml pe zi.Ii mai dau si cereale cu lapte cam la 2 zile(separat de cele 2 mese simple de lapte)......poate impreuna se aduna suficient.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
adib spune:
puiudana2004
pai eu dupa 270 ml lapte n-as mai minca nimic pina seara.
saracul copil. si tu ca si Ela, ati vrea sa manince in continuuuuu.
vesnic avem discutii acasa. ca de ce mai ramine lapte (sau alta mincare)? ieri a mincat mai bine la ora asta, azi ce are? deja ar trebui sa manince mult mai mult! .....
daca ar minca dupa dorinta mamei, cine s-ar mai agita toata ziua? cu burta pina ... mai greu.
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by adib
puiudana2004
vesnic avem discutii acasa. ca de ce mai ramine lapte (sau alta mincare)? ieri a mincat mai bine la ora asta, azi ce are? deja ar trebui sa manince mult mai mult! .....
daca ar minca dupa dorinta mamei, cine s-ar mai agita toata ziua? cu burta pina ... mai greu.

desi stiu cai cea mai mare dreptate tot nu pot sa nu simpatizez cu Ela, pentru ca o inteleg perfect.Dana nu i-o scoti chiar de tot dar ii dai exact cat vrea el sa manance si in timp este posibil sa renunte la ea sau nu. Mihnea manca cam 3 borcanele Hipp de fructe acum manaca cu chiu cu vai unul, dar daca nu-i dau atat putin cat vrea el nu ne mai intelegem. Noi iesim la plimbare vb mai tarziu
Va pup.
5+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by adib
puiudana2004

Pai asa suntem noi,mamele!!!Sotul meu,cand ma aude ca nu mananca,imi zice ca sunt "disperata",ca ce,eu vreu sa manace cat un adult???Dar eu mereu ii zic ca,la inceputul diversificarii imi manca si 150-200 g de legume si acum,4-5 lingurite si gata!!!Oricum,nu ma calmeaza el pe mine cu una cu doua!
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Dana nu i-o scoti chiar de tot dar ii dai exact cat vrea el sa manance si in timp este posibil sa renunte la ea sau nu. Mihnea manca cam 3 borcanele Hipp de fructe acum manaca cu chiu cu vai unul, dar daca nu-i dau atat putin cat vrea el nu ne mai intelegem. Noi iesim la plimbare vb mai tarziu
Va pup.[/font=Georgia]
Auzi la ea!ca nu mananca Mihnea!Pai daca ar manca Andrei un borcanel de fructe,as fi super fericita,daca mananca jumatate de borcanel,e bine!
adib spune:
quote:
Oricum,nu ma calmeaza el pe mine cu una cu doua![/b][/i][/font=Trebuchet MS]
sint convins ca nu va convinge nimeni.
oricum, m-am linistit ca nu numai la noi in casa e discutia asta.
Roxana Claudia
nici noi nu avem progrese spectaculoase. si tot asa, in loc de curatenie facem dezordine. mai nou nu mai incape nici apa in vanita cu Raluca. baga mina in apa si apoi se scutura in afara ei si se apleaca sa vada ce a udat. acelasi lucr cu jucariile. le arunca peste balustrada patutului si se uita unde au cazut.
asta e.
adib spune:
La serviciul "Personal" se prezinta un barbat.
- Va rog sa ma angajati, zice el, am 9 copii !
- Bine, bine, i se raspunde, dar ce altceva mai stii sa faci ?