Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (38)
Raspunsuri - Pagina 27
Lya spune:
Daca tot nu se ofera nimeni sa va dam noi www.flickr.com/photos/34486567@N00/" target="_blank">Buna dimineata !
mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz
adib spune:
quote:
Originally posted by Lya
Daca tot nu se ofera nimeni sa va dam noi www.flickr.com/photos/34486567@N00/" target="_blank">Buna dimineata !
da chiar se arata o zi buna.
cu harnicie si zimbete !
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by Lya
Ce copilasi scumpi!!! Foarte dragalasi.Sa va traiasca Lya si sa va bucurati de ei. Multumim de "salut".

Adi vezi ca se mai gasesc protagonisti, numai ca trebuia facuta o strigare.Sa vezi cum apar ciresele la orizont ( ca tot vine primavara).
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
adib spune:
Camelia
ai dreptate. lumea e cam lenesa. facem o lista pe zile calendaristice.
cine spune buna dimineata miine?
Roxana Claudia spune:
Mai sa fie...lipseste omu' cateva zile si se intampla atatea lucruri noi ca ne faceti sa fim invidiosi!! Ruty si Erikutz spun buna dimineata cu seninatate, Alec rontaie tot ce apuca cu noile fierastraie, Teodora o ajuta pe mami la curatenie iar Sofia face mare trecere de la scutec la olita!! Pai noi cu ce sa ne mai laudam??
Ba chiar ne e rusine sa scoatem capul in lume,
asa stirbi la aproape 8 luni, nu facem curatenie ci dezordine, nu mergem de-a busilea, in picioare nu mai zic....iar in vocabularul nostru nu s-au adunat noutati.
Dar asteptam noi vremuri.....
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
carminabulina spune:
Buna dimineata!!!
Mai ce ciresica vrednica are mami Dolce
!!!!
Lya eu nu reusesc sa vad poza ta. Mi se deschide pagina dar nu apare nici o poza. Ai sters-o?
Filmulete nu mai pune nimeni?
Gata, ma duc la treaba desi mai aveam cateva intrebari si nelamuriri se pare ca timpul nu-i de partea mea.
5+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
Ba uite ca tot scriu ceva sa nu uit dupa aia:
Ioana multumesc frumos de explicatii, cred ca in mare parte pentru mine erau, nu-i asa ca eu eram aia nelamurita
. Dar acu am o alta nedumerire: deci ii cumpar olita si din cand in cand il pun sa stea pe ea? Si cam cat il las? Si sa zicem ca ar sta el acolo 5 minute si nu face nimik eu ce trebuie sa spun/fac dupa aia/ Si daca face? Sau e doar pentru kka olita la varsta asta? Uite ca pana sa apara in discutie tema asta nici macar nu mi-a trecut prin cap sa-l pun la olita.
Si eu sunt toata ziua buna ziua cu ochii pe Mihnea imi patruleaza in toata casa de-a busilea, si cand se plictiseste vrea in picioare si daca vrea e musai sa fac ca el. Se joaca singur prin casa doar ca trebuie sa fiu cu ochii pe el ca pe butelie. Are mult mai multa stabilitate si observ de la o zi la alta ca se tine tot mai bine pe picioare. Si el mai uita cateodata sa se tine cu mainile de ceva si ramana suspendat asa cateva secunde si e bine ca acum cade in fund inainte cadea tot ca bolovanul si se lovea. Mi-e mila de el ca are genunchii rosii de la atata mers de-a busilea si mult prea multe cucuie. Are 8 luni si 1 saptamana si nici un semn ca i-ar da dintii.
Lacra, cand am vb la tel imi spunesi ca pana la 1 an nici vorba ca RAzaciosul sa aiba dinti si uite acum, ne-ai luat-o inainte...bravooooo
5+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Roxana Claudia spune:
As vrea sa-i cumpar premergator lui Catalin. Cel mai mult mi-a placut Chicco Ufo....dar oare merita?? Catalin nu se ridica inca in picioare.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI CORNELIA SI DORULET!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!
Doroti si Lacra ,felicitari pt dintisori!
Mai da' chiar ca buna e dimineata asta cand ne intampina atatea cireshele harnicutze!vad ca Teo deja o ajuta pe mami la treaba!Si scumpicii Lyei....zambareti foc!
fetelor,eu nu stiu ce sa ii mai fac lui Andrei sa doarma noaptea.Am incercat si Calma Baby a lui Ama si nimic.M-a capiat nu alta.Aveti vreo reteta secreta sa il fac sa doarma mai mult.Nu vrea nimic,numai se ridica in picioare si plange.Il pun la loc,ii dau suzeta,adoarme si dupa o ora,o iau de la capat!Nu mai sunt buna de nimic!Si pe langa faptul ca nu doarme,ziua nu prea mai mananca,fructele,abia le accepta,papa cam jumatate de mar sau de para,la paranz,orice fel de mancare e cahhh,le aceepta daca ii dau cu putina branzica topita,in schimb cerealele sau iaurtul cu biscuiti,le mananca in disperare.Ce sa mai,a luat-o rau de tot razna copilul asta al meu,nu stiu din ce traieste!!!
![]()
a_daniela spune:
In sfarsit,avem si noi un dintisor la 8 luni jumate, iar cel de-al doilea cred ca o sa iasa in curand.
Azi am fost la doctor, si pentru ca as vrea sa o intarc pe Bia am intrebat ce laptic pot sa-i dau. Doamna doctor ne-a recomandat Similac, a zis ca e cel mai apropiat ca gust de laptele de mama. Stiti ceva de el, este bun? Am sa incerc sa-i dau seara, cate putin sa vad daca ii place si incet, incet o sa renuntam la titi.
Problema mea cu titi e ca nu stiu exact cat mananca si cat lapte am. Eu ii dau sa suga seara si dimineata. Dar dupa ce manca seara titi, mai baga si ceiut 125ml, ceea ce eu am zis ca nu se satura. Asa ca o sa-i dau titi, si dupa o sa-i dau si laptic Similac sa vad cat mai mananca.
In rest la control suntem bine, si avem 9.200kg. Doamna doctor a spus ca acum putem sa mancam de toate, in afara de fasole, varza si mazare.
Avem poze pe olita in albumul 3: Bia e in rochita rosie si sta pe olita langa patut: PC140023 pana la 29.
Va pupicim.