bucurii de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Intru si io in categoria de nesimtiti....ca n-am simtit nici un cutremur.Nu stiu exact la ce ora a fost ca e posibil sa fi fost in lift.Valeeeeeeeu daca ramaneam in lift? Daca pica drobul de sare?

Mamica de bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna mamicute!

Mai ce harnicute sunteti!

Noi am fost mai ocupati zilele astea si nu am mai avut timp de scris!Am cumparat bilete de avion asa ca la jumatatea lui martie venim acasa. Ieri am mai cumparat si un geamantan imens pentru lucrusoarele Biancai!

Am vazut pozicile anuntate si filmuletele! Mai, copii nostri se fac pe zi ce trece tot mai frumosi!

Sephora m-ai terminat cu "1 cm banana". M-a pufnit rasu instantaneu cand am citit. Mi te si imaginam cum masori banana cu centimetrul. Sanatate lui Matteo!

Lexi nu mai fii suparata, si eu zic ca Maria este bine.Eu am vazut-o in filmulet si arata f bine: e finuta, frumoasa asa cum ii sta bine unei domnisoare. Am vazut ca si tu esti interesata de Diddl-si. Noi o avem pe Diddlina. O sa fac poza si ti-o arat. Aici se gasesc si rechizite scolare cu ei , chiar si cesti am vazut. Sunt tare haiosi, desi cam scumpi.

pupici,

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

quote:
Originally posted by inni

La primavara ne vedem in Tineretului.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

flavia, bine ai revenit
frumoasa giza ai...a mea e ganganie...tot dinamovist

cri19 - frumusel rau baietelul tau

inni, fetelor...si eu am in ultimul timp show cu sotzul
am inceput sa-l ingnor...
nu ma ajuta cu baita lui bebe si celelalte treburi
cred ca-l bag in shedintza cat de curand

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Ma intristeaza ce citesc la majoritatea fetelor...nu pot sa inteleg de ce pe timpul sarcinii toti erau unsi cu miere si acum isi arata cornitele...
Off imi pare atat de rau....
Lilina...mie cel mai greu lucru de facut singura este baitza lui Sebi....uff el e greu si se zbate ca un pestisor....
De multe ori imi vine sa ...dar nu imi sta in caracter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

eloise, leg era ca la un sub deschis de inni pe supereva, unde cerea sfaturi despre machiajul ochilor, eu am zis ca-mi reuseste. de aici toata bashcalia la adresa mea....nasol, nu?

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Si la 16.30 Dudu a papat tot 70ml, si aia printre suspine (lua cate 2 guri, plangea si tot asa). Am sunat pediatra: initial zicea sa il las nemancat o masa, si daca pe urma refuza in continuare sa manance, trebuie schimbat laptele (cica se poate intampla ca dintr-o data sa nu ii mai placa, am mai auzit asta si la alti parinti; iar cereale nu vrea sa ii introducem inainte de 4 luni!). Dar pt ca totusi i s-a parut ca a luat cam putin in greutate (200gr in 3 saptamani), a propus sa ii facem o urocultura si un sumar de urina, sa fim siguri ca nu este vreo infectie. Am emotii groaznice!

Oricum, treaba cu schimbatul laptelui este complicata, caci noi peste o saptamana si jumatate facem 4 luni, si de abia ce ne-am obisnui cu noua formula, ca ar trebui sa trecem la nr.2!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Nici eu nu am simtit cutremurul. Eram pe afara.

Cat despre soti...al meu e super implicat. Cum vine el la 18 acasa, eu intru la relaxare. Ma rog, sunt seri cand pregatesc mancarea sau mai intind o rufa sau calc. El s-a implicat foarte tare de la inceput, asta si pt. ca si-a dorit mult bebele. Ce-i drept il vrea si pe al doilea. Daca sambata ma duc la cumparaturi o zi intreaga, el sta cu el si nu am probleme. Chiar nu am incredere sa-l las cu altcineva. Recunosc ca nu stiu ce m-as face fara el. As supravietui, dar mi-ar fi tare greu:( E important sa-mi mai tina locul.

Vreau sa va arat ceva haios..Robert cum rade: www.keyweb.ro" target="_blank">ASA RADEM NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by Adriana mica
Gracie, poate ai dreptate, dar noi nu am inlocuit nici o masa de lapte, ci doar am adaugat o cantitate mica de suc intre mese (cam 30ml pe zi, sa zicem in loc de ceai). De asta mi se pare cam brusca scaderea ritmului de crestere in cazul nostru (de la mai mult de 1kg pe luna, la 200gr in 3 saptamani?!)

Adriana, nu cred ca-i cazul sa-ti faci probleme. Ritmul de crestere al copiilor se modifica in jurul lunii a 4-a. Citeam zilele trecute intr-un ghid primit la iesirea din spital ca bebe creste cam asa (nu neaparat asa):
-1 kg pe luna de la nastere pana la 3 luni;
-500g pe luna, de la 4 luni la 6 luni;
-250g pe luna de la 7 la 12 luni
-1,8 kg-2,3 kg intre 1 si doi ani.
In general bebe isi dubleaza greutatea de la nastere in jurul lunii a 4-a sau a 5-a si si-o tripleaza in jurul unui an...
Asa ca nu te necaji prea tare. Eu cred totusi ca-i firesc.

Fetelor, in Romania este primavara. Aici sunt -23 de grade. Si daca se pune la socoteala si factorul vant(aici asa se calculeaza temperatura- iarna cu factorul vant iar vara cu factorul umiditate) avem -32 de grade..... Nu misca nimic afara. Doar cate o masina mai trece din cand in cand. Brrrr....
Dar nu-i nimic. In suflet la mine este cald pentru ca tocmai am primit biletele de avion, pentru Romania... Venim ACASA peste 3 saptamani. Dupa 2 ani... Am atatea emotii... Si nerabdare... Si dor... Si ...

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank">Avem si site...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Fetelor, m-ati topit de tot cu atatea complimente...nu-mi mai incap in piele de mandrie .Adevarul e ca avem noroc de o generatie de copilasi ft. reusiti,care mai de care mai frumusel si mai dulce;sa ne traiasca .
INNI pai sunt cu vreo 18kg mai usoara (dar din nefericire mai am inca pe atatea de dat jos) si mi s-a mai depigmentat pielea,ca ma innegrisem de tot in timpul sarcinii (aratam ca o tiganca si zau ca n-am nici o legatura).

Mergi la inceput