Mamici de martie-aprilie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Probabil va intrebati ce e cu mine de scriu la ora asta,simplu,bebe face discoteca asa ca ma dau si eu pe net.
Am fost asta seara la doctor si baiatul meu este deja pe pozitii cu capsorul in jos insa si-a facut fular din cordonul ombilical,dar lasa ca se desface el daca nu il desface dr stie ea cum.Are 1820gr ceea ce preconizeaza un bebe mare dar asta e cei din urma vor fi cei dintai, nuuu? Totul e perfect ne-a dat trimitere ptr culturi din col unde a precizat streptococul si m-a rugat sa le fac repede si cum le am sa ma intorc la control.Am trimitere si ptr analizele la sange asa ca saptamana viitoare am sa le fac si am sa ma duc cu dosarelul,apropo de dosar,eu mi-am strans toate analizele,ecografii,retete si pozici de ecograf ,in ordine cronologica intr-un dosar si dr mi la cerut asa ca data viitoare am sa il arat.
Mihaelaaa promit ca maine am sa va povestesc nasterea lui Robert si nasterea Mariei ptr ca au fost foarte diferite si ar fi fost mult mai usoare daca eu nu as fi fost naiva si prea increzatoare.Am stat mult sa ma gandesc daca sa povestesc sau nu si am ajuns la concluzia ca daca nu am sa povestesc ca sa nu va bag in sperieti s-ar putea ca vreuna din voi sa fie la nastere pusa in situatia mea si sa nu stie cum sa reactioneze.Asa ca maine mai odihnita fiind am sa povestesc cele doua nasteri ale mele.
Despre revenitul la forma initiala eu va pot spune ca mi-am revenit de 2 ori asa ca si a treia oara o sa fie totul ok si la fel o sa fie si la voi,bineinteles ca atat timp cat am sa alaptez nu am sa tin un regim de slabire insa nici nu voi exagera cu mancarea sau cu dulciurile.
la burtici si somn usor.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 30+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

'neata fetele!

Mai ce harnicute ati fost

Roxanci, e vorba de ceaiul din frunze de zmeur, nu din fruct. Ce contine exact nu stiu, eu nu am baut, doar am citit despre el ca ajuta la dilatare si se bea dupa sapt. 36. Mie mi-a fost teama sa il beau sa nu nasc mai devreme de termen, dar in schimb m-am plimbat foarte mult pe jos, poate asta m-a ajutat sa ma dilat rapid... nu stiu.

Despre ceaiul care se bea in timpul sarcinii promit sa ma uit in magazin ce contine si iti spun, nici de ala nu am baut, doar am vazut. Si mai este unul pentru femeile care alapteaza... dar ce contin nu stiu.

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Magdutah, eu intelesesem ca dr. de la cabinet te-a pus sa semnezi... acuma am priceput.
Oricum stai fara grija ca din momentul cand ajungi la spital si pana nasti o sa stea cu tine cel putin o moasa, si chiar daca nu ai vorbit cu nici o moasa din timp, poti sa gasesti una sa vina acasa chiar de la spitalul respectiv.
ma bucur ca nu te-ai suparat

Mihaela, iar te-ai culcat denreme

Andra, eu te-am intrebat despre nasteri Astept mesajul

Arissa, felicitari pentru fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata burtici

am vazut si eu aseara nasterea monicai, sau ma rog secvente din travaliu, si pe bebelusa dupa, caci cam asta a fost toata nasterea in direct
ce sa zic ....frumos , pt cele care nu au nascut niciodata si nu au idee, sa vezi atata aparatura, asistente atat de dragute, multe persoane perindandu-se pe la ea, pe ea la dilatatie 7 de ziceai ca e la cosmetica sau la bar, intradevar motivant, dar si foarte socant pt cele care isi pun sperante in ceea ce sa aratat la tv , in special fetele din romania
pai la noi daca te duci fardata ca de disoteca, cu cercei, lanturi ,ceas etc, iti iei la greu morala de la asistente ....
atata aparatura in sala in spitalele nostre.... nu este, sau cel putin eu nu stiu sa fie,
asistente ata de dragute si de zambarete, daaa poate dupa ce ai decartat 5 -6 milioane de fiecare
tatici intrand si iesind din sala ca din sufragerie, da da ...., poate in alte tari, la noi spaga sa il lase sa intre spaga sa ii reamintesti ca trebuie sa ramana, asta daca politica spitallui permite

oricum o nastere frumoasa , si usoara cum cred ca toate am vrea sa avem

hai ca m-am intins

si asa ca sa fiu mai pe subiectul nostru.. in cat tip vin rezultatele de la culturile din col? ca mi-a recoltat si am omis sa intreb cand sunt gata, la voi cam cat au durat?

Alexa31+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Roxanici, sa vezi tu ce flexibila vei fi la urmatoarea sarcina. Alergand dupa Rares prin casa si cu burtica in 3 colturi, vei fi ca o gazela
Iti spun din propria experienta, la Emma atata ma protejam si imi purtam burtica mai ceva ca un bibelou, ei sa ma vezi acuma cum ma aplec, ridic mandra de 11kg, alerg dupa ea, ma arunc in pat sa prind mandra care sare fericita pe saltea...

De exemplu azi avem gimnastica, nu pentru mine, ci pentru Emma. E cea mai mica din grupa , dar capoasaaaa si ambitioasa si trebuie sa stau dupa ea. Nu iti spun cum gafai dupa ora de gimnastica.

Stai fara teama ca o sa isi revina organismul si te vei intreba de unde a aparut piticul ala mic la voi in casa

Mergi la inceput

Ela, despre vaccin am mai discutat in capitolul precedent. Unele fete il vor face, multora nu le-a fost recomandat si nu il fac.

O zi buna va doresc, noi ne pregatim de miscare

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata burtici,
Aseara nu aveati somn nu? As fi vrut si eu sa va tin companie da tot nu-mi merge netul acasa.

Miahaaa si eu de cand mi-am luat carnetul nu am condus decat prin poligon singura si odata cu soacra da e ca si cum era singura ca avea emotii mai mari ca mine. In rest doar cu sotu in dreapta, iar de cand sunt gravida mai deloc, asa ca tot respectu pt curajul mamicilor soferite. Si burtica mea e mai micuta dimineata, da cred ca e ceva normal ca si inainte de a fii gravida era la fel.

Sutien pt alaptat mi-am cumparat ieri de la Jolidon unul din bumbac cu 20 ron, are cupe detasabile si bretelutele sunt mai late, zici ca e sutien pt mame , da e foarte comod.

Raisa eu iau Materna cam din luna a 4 dar nu in fiecare zi, cam una la 2 zile.

Elpower buna ideea cu intrebarile, o sa ma inspir si eu de acolo.

Roxi stai linistita ca ne revenim noi siluetele, vorbeam cu o mmica care a nascut de patru luni ii erau largi blugii de dinainte de a ramane gravi. Daca alaptezi si daca nu ai nici un ajutor cu bebele o sa slabesti fara sa vrei.

La capitolul fructe eu de cand sunt gravi am o pofta nebuna de banane si kiwi desi inainte nu mancam, iar acum le devorez.
Referitor la asistat la nastere din cate am inteles eu in bv poate asista si sotul daca exista o recomandare din partea dr. ca te-ar putea ajuta acest lucru. Sincer cred ca prefer sa nu ma asiste ca la cat sensibil e ar trebui sa mai am si grija lui acolo.
Va si sper sa imi repare netul acasa sa pot sa intru si seara.

Cria cu

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Neata burtici,
aseara m-am dus la nani....de un timp dorm de nu-mi vine sa cred!Nu ma trezesc nici sa merg la toaleta,nici sa ma intorc.....dorm dusa!Dar azi-noapte de 2 ori m-am "prins" mangaindu-mi burtika!

In rest ce sa zic...azi sunt cam necajita.
M-a sunat sotul (e plecat in Slovacia) sa-mi spuna ca vine in 27 ian acasa(eu sreram ca luni e deja acasa)!Vestea ma rea e ca in 29 feb pleaca iar pt o saptamana 2!
Iar eu sunt ca cucu aici...nu tu mama ,nu tu tata,nu tu sora....nimeni nu e cu mine,si el sta aproape o luna plecat!Nu stiu ce mama naibii fac eu atata timp singura!
Tare sunteti norocoase cele care aveti pe cineva langa voi.....

Acum va las,astept sa-mi treaca depresiile si revin eu mai tarziu!

la toate burticile!...

Mihaela29+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Mihaela, trece si asta, mamica... Lasa ca in curand n-o sa mai fii singura nici un moment,o sa fie dragalasul langa tine si-o sa-ti tina de urat si de toate celelalte

Da..in ceea ce priveste ajutorul, eu o sa o am pe mama care o sa mai vina din cand in cand sa ma ajute, sa ma invete de unde se tine un copil si cum :)) O mai am pe o prietena care a nascut in septembrie si care sta chiar in scara din fata blocului meu...cred ca o sa ma descurc, pana la urma toate femeile au trecut prin asta, nu?
Eu nu m-am apucat inca de nici un bagaj de spital, mai am timp, si in plus, nici nu vreau sa fac a rau...stiu, sunt de groaza, dar asta e :))
NU vreau sa stea sotul cu mine in timpul nasterii, mai ales ca nici nu cred ca are voie. Nu vreau pentru ca el este totusi o alta fiinta decat mine, si nu vreau sa ma vada asa. Chiar daca este si contributia lui in toata chestia asta, imaginea mea cracanata pe masa aia tot o sa i se imprime pe retina, si nu vreau asta. Lasa sa ma/ne vada curati si calmi dupa aia. ;)

Elena 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

Salut viitoarelor mamimici.

Mihaela nu vei vi singura noi o sa fim alaturi de tine.

Si eu ieri ma uitam pe pozele din tinerete si ma gindeam daca o sa mai ajung vreodata la 50 de kg. Dar sa fim optimiste.

carmen76

Mergi la inceput