Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 8
Crishtinutza spune:
Aventura, la 33 sapt doctora i-a estimat greutatea la 2200 grame (desi ecograful arata 2050 si eu stiu ca variaza +/- greutatea... insa ea asa a scris si pe rezultat, 2200 gr... sper ca stie ea mai bine).
Doctora a considerat ca bebe e proportional, si ca e de 31 sapt Simetric dezvoltat. Tie ce BDP, AC si FL ti-au iesit la eco?
Si mie mi-a spus la fel, ca unii copii sunt pur si simplu mai mici... si ca e mai bine si pentru mama si pentru bebe in cazul nasterii naturale. Eu sunt insa Toma Necredinciosul... ce ma fac?!
Cristina, s34
livia72 spune:
Mariana,
Scuze pentru indiscretie ar poti sa-mi spui de ce a doua oara a fost nastere naturala, fata de prima care inteleg ca a fost cu epidurala si rupere de membrane? A mers mai usor de la sine? Cat a durat in ambele cazuri?
Eu am nascut prima oara acum 4 ani tot cu epidurala si rupere membrane pe la 39 sapatamani si a durat f. mult: de la 23.00 pana pe la 12.00 contractii relativ usoare cu dilatatie 2 si apoi de nascut efectiv am nascut la 00.20. De durut a durut suportabil, mai ales cu epidurala...
Ma intreb daca mai este cazul acum sa fac epidurala.
Multumesc,
Livia
Liuda spune:
neata fetelor!!!
la apel prezenta, spalata, pieptanata, la birou poposita sa-mi termin treaba ca maine ma duc sa ma nasc!
Deci sant aici la birou dupa o noapte, adica o dimineata in care nu am avut pe ce sa dorm... ca ma dureau rau partile!
Daconst vezi poate te apuci sa nasti ... si sa nu anunti
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 39 sapt si 3 zile
AMR azi si maine!
Liuda spune:
neata fetelor!!!
la apel prezenta, spalata, pieptanata, la birou poposita sa-mi termin treaba ca maine ma duc sa ma nasc!
Deci sant aici la birou dupa o noapte, adica o dimineata in care nu am avut pe ce sa dorm... ca ma dureau rau partile!
Daconst vezi poate te apuci sa nasti ... si sa nu anunti
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 39 sapt si 3 zile
AMR azi si maine!
gio spune:
Buna,
Vad ca se vorbeste despre eco - la 32 sapt si 5 zile, b bavea greutatea de 1750 gr si era in urma cu 6 zile;Cristinutza, nu prea vad cum un bb de 2200 ar fi ramas in urma pt 33 s cu 2 sapt cand a mea la varsta ecogreafica de 31s 6 z avea 1750 gr. Cred ca exagereaza dr
Uite ce dimensiuni avea:
BPD - 7,95;
OFD - 10,15;
HC - 29,35;
TTD - 8,01
AC - 25,44
Fl - 5,92;
Si a mai masurat si altele dar astea sunt cele mai importante.
in concluzie Ga - 32w5d; AUA - 31w 6z.
Iar masuratorile le-a facut Herghelegiu si la greutatea nu mi-a dat nici o marja de eroare (si il cred ca stiu fete care au nascut a doua zi cu exact aceiasi greutate spusa de el).
Pupici
38 fix
eli1977 spune:
Buna fetele,
am intrat si eu sa vad ce mai faceti , cine a nascut ieri, pt ca nu mi-a mers deloc net-ul si eram tare necajita ca nu pot fi in mijlocul activitatii de pe aici.
Felicitari noilor mamici, am vazut pozele cu bebicii, sunt scumpi rau de tot, mor de nerabdare sa-l vad si pe al meu!
Dana, iti tin si eu pumnii azi!
Gio, si eu am minunea aia, tot asa, dimineata sau dupa ce vin din plimbaruri pe afara, mai ales daca merg mai mult, altfel nu.Luni merg la dr si il intreb si de faza asta.
In alta ordine de idei....voi ati stabilit unde faceti botezul?nu dati cu rosii, poate e un pic absurd, multe din noi nici nu am nascut, fetele au probleme cu alaptatul, si eu intreb de botez, dar vreau sa va zic ca e jale cu restaurantele, e totul ocupat.Noi am avut un loc bun, dar s-a contramandat si suntem cu fundul in drum, cum se zice.Zilele astea trebuie sa ne gasim ceva si evident au ramas doar ...nashpa.Voi cum faceti?
Eli 37s+6
gio spune:
Eli, la passion pe Valea Oltului ati incercat? Stiu ca au facut niste prieteni acolo si au fost ff incantati.
38 fix
livia72 spune:
Fetelor,
Asta imi mai lipsea: Alex (4 ani) a facut viroza: febre mari care nu au cedat pana la antibiotic, si chiar si asa..., gat inflamat, tuseste, tot tacamul. Mami (eu), dupa ce am suportat pupiciii lui (cand e agitat se pisiceste pe lana mine) nu are inca febra, dar tusesc urat, si simt cand ies afara ca respir si vad ca-mi pierd si vocea. Intreb si eu: totusi cu ce am voie sa ma tratez, in caz ca se inrautateste situatia?
Livia
Ana_Alx spune:
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR!!!! COPII SANATOSI.
fetelor v-ati pus pe nascut.Bravo.tineti-o tot asa!!! felcitari tututuror...Nu am timpp sa va citesc decat printre randuri pt ca daca sunt in concediu fii-mea ma tine ocupata tot timpul.Plus ca mai tb sa mai spal sa mai impachetez sa ma pregatesc ca nu mai am decat vreo 2 saptamani si gata...
va pup din suflet si va doresc numai bine
Cristinutza ti-am raspuns pe PM.Conteaza rapoartele nu greutatea..si nu inteleg de ce sa fie mic la 2.200kg la 33 sapt????ufff...medici astia cu masuratorile lor parca uneori am imrpesia ca numai sa bage spaima in pacienti se pricep.
37+ + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)