Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

rali , nu stiu de ce ai luat atat uite-te si pe spatele concediului medical pe care il iei de
la medicul de familie si acolo scrie ca ptr. sarcina si lauzie procentul este de 85% din salariu , eu de exemplu am 1000 ron si am luat 850 ron adica 85%

sraluca dosarul pentru alocatie se depune la primaria sectorului in care locuiesti , daca vrei da o cautare pe alocatie si vezi ca gasesti si ce acte trebuiesc ...........eu o sa-l trimit pe tati ca nu o sa umblu eu

39s

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

Mariana draga...in Italia se fac cezariene pe banda, e pe locul 1 in Europa! plus ca de vreo 30 de ani e moda ca mamele sa nu alapteze pt. a evida febra laptelui, mastita sau chiar estetica sanului ! acum mai incearca sa educe la tv. ca nu e bine dar...
nu stiu daca imi e teama de orele lungi cu dureri cat imi e groaza ca voi nimeri peste vreun medic indolent, adormit...ma bazez pe mama-e medic obstretic-dar cred ca va avea si ea emotii pt. mine.o sa incerc sa stau pe acasa cateva ore cu contractiile-psihic ma voi simti mai in siguranta fiindca nu suport spitalele. Vineri merg la ultimul control si daca totul va fi ok-pozitia copilului, cordonul precum si transaminazele mele (am descoperit la 4 luni o hepatita B) voi incerca o nastere naturala, cu epidurala daca durerile vor fi insuportabile.Am 36 de saptamani-cred ca peste vreo 2 ma voi duce sa nasc...sper si eu- ca Daconst m-a pus pe ganduri...
Cateva saptamani m-am simtit cam ametita...de trei zile ma simt f. bine-am inceput sa iau acid folic si calciu lactic. Am energie, nu ma mai dor oasele, dorm un pic mai bine. Eu n-am vrut sa iau vitamine fiindca mancam foarte bine, ma simteam f. bine...fiecare femeie isi simte organismul spun eu. Asa ca fruntea sus, luam aer in piept si sa dea Dumnezeu sa nastem cu bine natural sau cezariana si sa ne bucuram de copii sanatosi!

mediterana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

daconst

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 39 sapt si 2 zile
AMR 3 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

am plecat iar in pat!

ma suna taica-meu - ce faceti? bine! cand nasti? Joi! Sorta ce face ? uite prin casa de pe un pat pe altu!!! Deci trebuie sa ma tin de cuvant - de pe un pat pe altu sa sar !!! va pup, vin mai tarziu ca mai am inca un fotoliu necalarit !!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 39 sapt si 2 zile
AMR 3 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sunt foarte suparata...nu o pot alapta...m-a luat o depresie....nici nu va inchipuiti ce e in sufletul meu...

Am sfarcurile ciurciuri..ma mulg incetisor si ii dau laptele meu la bibe...cand laptele meu e amestecat cu sange il arunc..ma torturez stiu..dar vreau sa pape lapte de la mine...asa tare am injurat asistentele din Elias de nici nu va imaginati..

Ma chinuii in continuare, nu stiu ce va iesi...sper sa nu imi refuze sanul dupa ce imi trec ranile..sper din suflet..ca mor...innebunesc..

A venit dr ei, e f bine, e totul ok...aia din spital mi-au dat pe reteta niste porcarii, oricum nu am cumparat nimik din ce mi-au dat...asa ca fetele daca va recomanda ceva pediatra de la Elias mai bine aruncati reteta.

Cu sanii a zis sa ma mulg cat suport, sa stau 2-3 z dezbracata prin casa, garmastan, lanolina pura si phentanen (asta le dadeam oricum)..si ii dau laptele meu la bibe daca e curat ,daca nu arunc si sa-i dau completare
Daca nu o sa vrea san dupa aia...a zis ca o sa reusesc sa o aduc la san ca e micutza....sper sa nu ajung acolo...

Fetele iertati-ma nu am citit...felicitari celor care ati nascut...

Credeti-ma am sufletul tandari si orice sugestie idee de la voi...poate ma ajuta...

Pupici

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

hop si eu , sunt citita insa lenesa nevoie mare cu scrisul, dar am invins un pic lenea si hai pe treaba.

lilisor, sa te bucuri de puiii mici si de tati sunteti o familie implinita si cum zice Mihacarm o familie de poieti,

Marina, felicitari pt bebita sa fie papacioasa si refecare rapida tie,
mady23, bravo sa va aduca bucurii bebe

Ce naiba, la majorete sa nu ne descurcam noi, barbatii? asta e de coma
asa a patit-o si cumnata-mea se cerea cu barbata-sau la fotbal si el a intrebat-o ce sa faca ea acolo oricum nu-i place fotbalul, dar fata sa nu-l lase singur a zis ca merge pe post de majoreta, si asta a dat replica : "pai de majorete duc eu lipsa?" na mai zi ceva.

daca am scapat pe cineva tregeti-ma de maneca

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 35+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

mai fetelor ajutati un biet si amarat om (adica eu)care umbla de ceva vreme prin farmacii si supermaketuri si nu gaseste ceea ce vrea vindetii niste ponturi
caut colac wc hartie si pompita nas cu varf siliconic Chicco, pt pompita am fost la Farm Sensiblu, Helpnet, si altele de cartier si nu au
pt colaci am intrebat in toate supermarket-urile si nu au, singura varianta mi-a ramas Metro.

va rog frumos dati-mi o manuta de ajutor

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 35+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Nadiuta intra la chicco pe site.Sunt sigura ca ai sa gasesti.DE colac nu stiu insa

35+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Anis iubita nu te mai tortura asha!Trateaza-ti sanii si vezi dupa daca micuta suge sa nu.in caz contrar ia lucrurile asha cum sunt si urmeaza sfatul pediatrei.Am nenumarate prietene care si-au hranit puii cu formula.Hai caputu sus!

35+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Am vazut ca functioneaza galeria!

Sa va spun ce viteza am bagat azi? La aceasta ora, franta de oboseala, am camera gata (aproximativ) - adica cu ce e necesar, nu am avut inca inspiratia sa fac decoratiuni interioare speciale pt copii.
Inca mai sper sa-mi vina!

Nu am fost prea stresata, dar toata ziua am fost in asteptarea unor evenimente senzationale care nu s-au mai produs. Am sunat dr, e de parere ca pana maine nu nasc si ma asteapta atunci. Am in continuare contractii nedureroase, iar cand am iesit azi se apasa asa de tare jos, ca parca aveam o putza de 2kg. Ma scuzati, dar asta era senzatia. Abia puteam sa merg. In fine, am terminat treaba, de acum poate veni.

Alinuk, daca mai intri, cred ca m-am hotarat pentru un carucior cum e al tau si al Katerynei. Ai lasat un nr de tel de la Miniblue, cred ca l-am salvat undeva, dar as vrea sa stiu si cum se numeste modelul. Poate incerc sa-l comand cumva, la noi nu am vazut decat BabyCare si inca cateva prostii. Nici nu stiu bine unde sunt magazine de profil, am senzatia ca nu prea. Am cautat pe la magazine on-line si nu am vazut miniblue. Am vazut evident multe care mi-au parut super ok, supersafe, dar prea grele. Ale voastre mi se par si bune si usoare.

Amaya, am vazut ca ai postat undeva ca avem dreptul sa avem pe cineva cu noi la nastere si sa ni-l cerem. Eu nu eram atat de disperata sa stea sotul cu mine acolo, dar in mod clar e f implicat in venirea pe lume a copilului de mult visat. In plus, incapatanata cum sunt mai mult pe post de Gica contra as face asta. Sincer nu cred ca dr s-ar impotrivi, as putea marsa pe faptul ca a venit f greu dupa ani etc. Dar in mod normal cum as putea sa-mi sustin aceasta cauza? Unde scrie de acest drept?

Meg, stiu ca trebuie acordul pacientului pentru ca un student sa asiste la un act medical practicat intr-un spital. Insa la noi stiu ca te pune in fata faptului implinit. Si eu am participat la multe astfel de actiuni si nu s-a cerut voie, dar ne orientam spre pacienti mai necajiti care nu isi cunosteau drepturile.
Bb-le tau cred ca e prea mic sa-l iei la spital cu tine . Poate dupa 6 luni. Eu ca adult sunt cu ochii in 'paispe' cand intru intr-un spital, mi-e tare teama de infectii nosocomiale, dar evident ca si microorganismele astea au tropism pentru subiecti imunodeprimati sau alte cazuri - stii poate mai bine ca mine. Insa preferabil sa eviti.

Inchei deocamdata aici, stau cam rau si ma doare spatele de mor. Daca m-am inecat si mi-a venit sa tusesc am crezut ca si mor din asta.

criss 39+ cu Ligia

Mergi la inceput