Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Felicitari Dana!
Felicitari Liuda!

In sfarsit sunteti mamici cu acte in regula! Sa va traiasca puisorii!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

nah, cine deschide capitol nou? cine urmeaza la nasteri??

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, eu o voi folosi din primele zile, la Andrei nu am folosit-o fiindca nu o gasisem inca insa niciodata n-am putut sa scot nimic cu pompitele acelea de cauciuc. Nu pot sa-ti spun foloseste-o atata timp cat eu n-am folosit-o inca pe un nou nascut insa cert este ca producatorii o recomanda inca de la nastere.

LIUDA, FELICITARI! Multa sanatate tie si bebelusei si recuperare rapida!

Oana 36+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Amaya poate nu e rau sa-mi iau inima in dinti in caz de nevoie si sa o incerc de cand va fi nevoie...si vedem atunci.
Si la aspiratorul asta trebuie ca si la pompitza sa ii tin inchisa cealalta nara si guritza ca sa se poata scoate mucii?
Asa ne-au spus la curs caci altfel nu scoatem nimic .

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

FELICITARI DANA SI LIUDA , SA VA TRAIASCA PUIUTII ,
SA FITI SANATOSI SI VOI SA VA REFACETI REPEDE

39S+1 CUDENIS ANDREI

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fac capitol nou? ca vad ca nu va inghesuiti,si eu am nascut deja.
verific sa nu fi deschis cineva intre timp.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, eu nu ii tin astupata nara si curata tot, insa ii pun inainte ser fiziologic din abundenta.

Oana 36+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

AELITA as fi deschis eu dar nu ma pricep , cred ca sunt urmatoarea
la nascut asta daca vreun bebel mai grabit ca al meu nu vine inainte, asa ca
te rog

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ah...Amaya cand ii punem ser fiziologic in nas (cu pipeta presupun) il tinem in plan vertical pe bebe?...in mintea mea in plan orizontal ma gandesc ca nu cumva sa se inece...
Nu stiu...te intreb...
Se vede ca iar te-am prins la mijloc...

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Felicitari Liuda!!! Sa-ti traiasca fetitza!!!

Eu m-am intors de la Elias de la monitorizare - se plangeau toti pe acolo ca ieri a fost haos nu gluma. Acum era ok - maternitatea chiar arata super - eu am mai fost pe acolo dar in blocul operator/ In fine - contractii am avut vreo 5 in 15-10 min, ce sa mai, sunt campioana, iar inimioara lui bb s-a mentinut in mare in limite. Oricum, eu am simtit doar o contractie din cele 5, aia de ajungea la 68 (adica max e 100). Deci ca la Taisia - daca nu-mi face dr ceva, putin probabil ca voi naste eu de la contractii...ca sunt obisnuita cu ele!

Data trecuta aveam burtiera si am intrebat dr daca s-o pun. raspunsul a fost ca imi va face bine la psihic, in alta parte nu..asa ca am renuntat. Burta s-a dus f repede; bine ca era mai mica decat acum. Burtiera inca o mai am, voi incerca cu ea, vedem.

Fetele, tot citesc discutia voastra despre dr, si bani. Azi am vb cu o colega de salon de cand eram insarcinata - ea a nascut la 28 s, desi avea termenul acum, la sf lunii. A dat o gramada de bani in stanga si-n dreapta; in schimb bb a scapat, e ok. sa va mai spun ca alti bb de 800 gr (care a scazut la 600) nu au scapat? unde o fi corectitudinea pe aici? si ma intreb in locul ei ce-as fi facut? probabil la fel, m-as fi imprumutat, as fi dat in stanga si-n dreapta doar sa traiasca bb. deocamdata in lumea asta traim si mai dureaza pana se schimba lucrurile.

Mai vb,va pup

38 +

Mergi la inceput