Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 29
Amaya spune:
Messa,
se poate si sa mananci tot timpul, si tot ce-ti doreste inimioara, si sa iei doar 7 kg (eu inca mai am jumatate de kilogram ca sa ating pragul acesta), recunosc insa ca la prima sarcina m-am ingrasat cat pentru 3 sarcini la un loc...
Oana, 
wannajo, eu am folosit burtiera din a treia zi dupa cezariana, la recomadarea medicului si, pe langa faptul ca ma ajuta sa nu ma mai "tina" operatia, burta a scazut vazand cu ochii. Am purtat-o pana pe la 3 luni cand deja era prea mare si nu o mai puteam folosi.
Anis, multa sanatate!
Si noi tot Batista bebelusului folosim, chiar si acum la aproape 2 ani si o voi folosi si la piticuta.
Oana
36+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
nadiutapm spune:
Liuda, mami, nici nu se putea ca pitica sa nu ia nota 10, bravo felicitari si refacere rapida, multi 
Flavia, ce folcutze au pus buburuzele tale, sunt scumpici foc ,
pt ambele si tie un buchet mare de 

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
36+
Lidia
burtica
LEVI spune:
Flavia,sa stii ca si eu tot pe tine o sa te anunt cand va fi sa nasc.
Tu ce mai faci? Ce mai fac fetitele?Cat mai cantaresc?
Dorm noaptea?
Luminita
34+ 
si
Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
roandre spune:
Hai ca ai nascut LIUDA, ai scapat de burtoi...hihihi, acum putem sa ne luam si noi astea de am ramas la intrebece pt locul 1 la marimea burtilor...
Refacere rapida...si vino sa ne spui cum a fost...dar vezi, nu de la birou ci de acasa!
Utile pt burtici, viitoare mamici
Flavia-Ioana spune:
OANA
, noi sumtem foarte bine, crestem mari, papam foarte bine si in ciuda temerilor pot sa spun ca ma descurc de minune...
Dr. Podasca este grozav, un om deosebit, a vegheat asupra mea mult timp, este deosebit, ii datorez multe, avem noroc de un doctor minunat !!!
Flavia
de
Alexia-Ioana si
Daria- Maria 23.11.2006
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762320651403
Flavia-Ioana spune:
Ce sa va zic...ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pt fericirea asta...
Fetele sunt foarte bine, Daria are 2800, iar Alexia 2650, mananca foarte bine si sunt cuminti, plang doar cand le este foame, iar noaptea se trezesc la ora mesei, in rest se mai screm, le mai doare burtik, dar sunt foarte cuminti !!!
LEVI 
Flavia
de
Alexia-Ioana si
Daria- Maria 23.11.2006
Flavia-Ioana spune:
NADIUTAPM
, MULTUMESC MULT DE TOT !!!
Flavia
de
Alexia-Ioana si
Daria- Maria 23.11.2006
wannajo spune:
Fetelor, multumesc mult pentru raspunsurile referitoare la burtiera!!! O sa imi iau din aceea cu picior -inca nu stiu de la ce firma, ca sunt gramada pe net.
pupic,
wanna & bebe din burtika_36 w & 4 d
kateryna spune:
Si eu am inceput sa port burtiera de ieri, dupa ce mi-a scos firele. Oricum burtica mai are ceva pana se trage de tot, dar cel putin la capitolul kg stam mai bine. Ca tot intreba cineva de kg pierdute, eu cu ceza am pierdut pana acum 12 kg din 14 kg puse.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
oana_bucur spune:
Flavia-Ioana chiar ca au pus niste falcutze dulci foc buburuzele tale...ma bucur sa le vad asa de rotunjioare.
Sincer nici nu ma asteptam la altceva de la doctorelul nostru...mi-e tot mai drag.
Amaya crezi ca pot folosi de ex din prima sapt batista bebelusului daca este cazul...sau mai bine as folosi o pompitza la inceput daca are mai multi muci decat ar trebui?
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
38+