Prichindei martie - aprilie 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Intru scurt sa va povestesc cate a putut face iubita mea in 2 ore! Adevarul e ca am si lasat-o sa se desfasoare...

Dimineata la ora 7,30 ne-am trezit botosi si suparati...Ne-am urcat in pat langa mami si cand a vrut mami sa ne pupe am spus pe un ton indignat...NO NO NOOOOOO Apoi ne-am dus jos si am refuzat micul dejun, cerand pe acelasi ton indignat...."Miuuu, miuuuu" asta fiind laptic. Dupa laptic ne-am servit cu o banana pe care ne-am luat-o singure!

Apoi...

http://new.photos.yahoo.com/ariadnabr/album/576460762387999408/photo/294928804212544906/4

Dupa ce ne-am terminat treaba....ne-am dus in baie si...

http://new.photos.yahoo.com/ariadnabr/album/576460762387999408/photo/294928804212528871/3 Da...da...aia e trusa mamii de machiaj!

Si cum asta nu a fost de ajuns....

http://new.photos.yahoo.com/ariadnabr/album/576460762387999408/photo/294928804212519773/2

Of course...aceasta performanta nu ne-a reusit pana acum si am fost tare incantate de isprava noastra, iar de mami am fugit ca sa nu ne imbrace...

Apoi ne-am gandit ca ursuletul are si el nevoie de o baita si cat mami s-a dus sa-si ia cele necesare baii, ursuletul a facut baita...dar asta nu ne-a multumit si am varat in baie si cele doua prosoape ale mamei, un telefon mobil (noroc ca era vechi si stricat!) si telecomanda de la televizor, care de altfel a mai ajuns in apa si inca mai merge!!!

Intr-un final insa...am obosit si...

http://new.photos.yahoo.com/ariadnabr/album/576460762387999408/photo/294928804212536023/1

Asa ca...va imbratisam cu drag...

http://new.photos.yahoo.com/ariadnabr/album/576460762387999408/photo/294928804212528846/0

P.S. Daca nu merg link-urile...asta e albumul.

http://new.photos.yahoo.com/ariadnabr/album/576460762387999408 si aranjati si voi pozele dupa intamplari

Madalina si Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Intru rapid de la serviciu sa va scriu doua vorbe, de acasa nu stiu daca mai apuc...

Alessia Bine ati revenit! Abia astept povesti cu Benny si poze

Crisa Pai, spor la treaba atunci!

Andira oameni frustrati si plini de rautate exista peste tot, trebuie doar sa hotaresti sa-i ignori cat poti. Eu aplic si tactica razboiului, ce-i drept , dar asta numai cand stiu ca-mi pot pastra calmul (relativ). Bine ca a trecut cu bine!

Daria Bine v-ati facut bine In mod normal cand apelezi la medici din spital fara trimitere se asteapta la o recompensa financiara. Cu trimitere consultul e platit de CAS.

Danuta n-ai de ce sa-ti faci griji ca Mihai ar fi prea cumintel. Stii, exista doua tipuri de prichindei (in mare): unii de actiune, care sunt intotdeuna in miezul lucrurilor, se implica fara ezitare si navalesc practic peste copii si altii "spectatori" care ii supravegheaza si ii observa pe indelete si abia dupa aceea, eventual, interactioneaza cu ei. Un astfel de piticut nu trebuie impins de la spate sa socializeze mai activ, nu trebuie corectat, e absolut OK, e doar diferit. In timp se poate schimba sau nu. Si trebuie sa recunoastem ca de cele mai multe ori ai de castigat daca studiezi intai situatia.

Ariadna stie sa se distreze frumoasa ta!

Oanamaria ce frumos povestesti de fratiori

Mamacita Ioana daca nu o las sa coboare din pat se pune pe plans si nu se mai opreste.

Multumim frumos pentru sfaturile lactate In continuare nu se atinge de lapte, desi am incercat si cu miere, si cu vanilie si cu banana... M-am dotat cu Milli - spuma de lapte cu capsuni, Danonino, Almette, si o sa ma dotez si cu un calciu Pharco din nou ca n-am ce face. Iaurt cu fructe mananca doar din cand in cand, simplu niciodata, cascaval putin si rar ...
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna ,buna ...

Buna dragi mamici si pitici ...sarut mana ptr urarile de bun (re)venit ....O LUNA .(si)..O intreaga luna le-a luat sa ne trimita o cutie cu modemul ptr internet si telefon ...ca de instalat il instalezi singuri ( altfel cine stie cat mai astepti si dupa tehnicieni ...) ...mi-a fost tare dor de voi ..Rau de tot ca sune DEPENDENTA SI DE NET SI DE DC ..i-am scris Dariei sa va transmita toate cele bune de Craciun si Anul Nou ( by the way ...sarut mana de ajutor Daria ) ...m-am gandit mereu la voi si voi stiti ca sunteti toaate in sufletul meu ....
Acum sa "dam raportul" ...Dl terorist Al Benny Den..e cuvinte nu exista ...de vb nu vorbeste ,desi intelege totul perfect ..pur si simplu NU DORESTE ...tot in scutec face ..desi cocheteaza si cu wc-ul ...olitza este obiect decorativ ... cutie de jucarii dar mai ales este facuta ca calce mama in ea ori de cate ori nu trebuie ( ca e mereu in drum ) ...asta au fost punctele negatie ..in rest mancam sigur ..bem din cana/pahar/ sticla ( ultima spre disperarea lui mama) ..recunoaste animalele ....are o memorie de speriat ...cand nu gasesc ceva il intreb pe Benny ca sigur le gaseste el ( a se citi stie el unde le-a ascuns ) ...urca scarile si le coboara ca un adevarat barbatel ..tinadu-se de balustrada ...de cand suntem aici( aporx 1 luna si 3 sapt ) nu a cazut odata pe scari ...le urca si le coboara si nu lumina inchisa ..e ffffffff prudent si asta imi place la el ...
Cum va spuneam aseara la inceputul anului ..cam pe 3-4 ianuarie ..s-a tuns singur 0 ...cum? simplu a gasit in seratar minune masina de tuns a lui Ben ( avem un sertar unde ajung lucrurile care nu au un loc special sau ne trebuiesc la indemana..) ...a deschis un sertar s-a urcat in el ..si de acolo a umblat in sertarul minune....eu eram sus ma pregateam sa bag la spalat ..l-am vazut doat venind cu masina pusa in par si parul cazand suvita cu suvita pe scari ...nici nu stiam ce sa fac sa il cert sau sa il pup ca tare era scump ...Am pus poze in album atat cu tunsul ca si alte pozne
Cel mai nou este sportiv de performanta ...practica saritul din pat (tablia ii vine la barbie, dar tot o sare ) ..il pun in pat si in 10 secunde e out of bed ..langa mine ...ieri dca nu l-am pus de 30 de ori in pat nu l-am pus niciodata ..ba chiar am stat langa el pana a adormit ..ceea ce pana ieri nu s-a intamplat la Benny ...il puneam in pat si gata ...dar cum mama e cea mai rea si a dracu ..azi a gasit ac de cojocul evadatului ...il bag in sac de dormit care iar e fffffffffff nou ptr Benny asa ca pana despopera cum se desface am din nou liniste ..macar ptr cateva zile ..
E fan reclame ...nu se misca cand sunt reclame ...si daca plange se opreste ...s-a lovit acu cateva zile si plangea de mama focului ...au inceput reclame si gata ca prin miracol totul a disparut ...si lacrimi de crocodil si durere ..statuie nu alta ...dar se uita si la tot felul de programele ptr copii mici ....f educative ...desi par fff prostesti dar ii invata sa numere, culorile, formele geometrice ..etc etc etc ...e fff fascinat de ele si spre surprinderea mea de multe ori imi arata lucruri in casa de aceeasi culoare sau forma cu ce vede el in program ...de ex ieri Bumba ( un clown ) se juca cu o mingie albastra ..si prezentatorul a spus "Ball" ...la care Benny imediat mi-a aratat o veioza ablastra in forma de mingie ( eu ii zic globul de cristal) ..

Revin ca e cineva la usa si cu Benny nu stii niciodata cum pierd polologhia mea

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Bine ai venit Alessia!

Am vazut poze super haioase si frumoase cu Benny, Mihai( chiar daca sunt de asta vara) si cu Sonia.

Daria, sunt perfect de acord cu Rrox, eu deja am inceput sa imi intiparesc a doua varianta, ca sa nu mai dau explicatii ce si cum la medicul de familie si sa nu mai vorbesc de timpul pierdut.
Dar la voi siguuuur, dr Muscoi nu are nevoie de o trimitere din timp ce ii sunteti dragi.
Ma bucur enorm ca Brien e sanatos si sincer , m-au emotionat cuvintele tale cand era abatut din pricina jocului.

Oanamarialuiza, si pupici pentru cei doi fratiori.

Cenia, nu imi vine sa cred cand citesc de zapada de la Iasi, iar la noi de-abia a fulguit.

Andira, nu te mai gandi la trecut, ia uite tu ce fetite frumoase si dragalase ai...normal ca invidia e un sentiment scapat de mult din cutia Pandorei.

Laura, si noi la masuratori prin apropierea lui George.Recuperare rapida.

La randul nostru continuam cu seria nazdravaniilor.
Rares este inebunit dupa apa...incepand de dimineata cand merge la baie si se spala pe dinti si se balaceste in chiuveta, mai nou a descoperit o noua utilitate...spalatul cartilor din biblioteca, iar eu ca mama destoinica acum usuc carti si nu rufe.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andira imi cer scuze ca te-am facut sa iti aduci aminte despre lucruri atat de triste. inca o data mii de scuze.

fetelor in juma de ora ma apuc de incarcat majoritatea lucrurilor de aici de la Tragoviste..deci asta inseamna si calculator si momentan nu stiu cand voi mai intra pe net.

va pup dulce pe fiecare si va urez multa sanatate.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

buna dragelor!

im sfirsit , dupa luni de sevraj de internet, avem din nou!
ma bucur ca voi sinteti tot aici si va bucurati de copilasi!

vreau sa va multumesc pentru cuvintele frumoase cu ocazia lui bebe3 ( care nu credeam ca o sa vina atit de repede!), ne bucuram si noi de el, si abia asteptam sa il vedem la fatza! pina acum l-am vazut la eco si e tare dulce..

noi sintem bine, eu cam obosita si mi se pare ca duc mai greu sarcina asta decit pe celelalte, ma indop cu magneziu si fier si vitamina c, si tot palida ramin.. in noiembrie am fost acasa 3 saptamini cu masina( la cluj) si la intoarcere am facut o gripa ( luata de acasa), cumplita, complicata cu pneumonie , am tras citeva saptamini de convalescenta..acum imi pare rau ca m-am aventurat asa, dar inainte de a pleca ma simteam super fit pentur orice calatorie..

acum e la mine o prietena de-a mea care ma ajuta mult in special cu Gabriel care din cuminte ce era acum incepe sa miriie si sa stea lipit de mine, cred ca simte el ceva dragutzul..Nathan merge la gradinita si ii place mult, si tot imi spune ca el vrea ca ei , copiii, sa fie 5 baieti, nu doar 3 :)) haha.. ma amuza cum gindesc astia mici

va imbratisez cu drag, si caut mirese !:)pentur muschetarii mei!
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Alessia- super -boy e Benny! Cand l-am vazut in cizme... Si pe Vlad l-am surprins in papucii mei de camera cu Mos Craciun, dar asa cowboy ca al tau mai rar!

Azi Vlad mi-a numarat corect de la 1 la 5 linguritele de iaurt pe care le mai avea de mancat...hi, hi-ii ziceam mai sunt 2 linguri, hai sa terminam- si am inceput eu: unu la carre el doi, trei, patu, sinsi (moldoveneste). M-a distrat copios- s-a intamplat de 2 ori.Uff ce copil mare am! Si cand l-am vazut pe Benny cum manca copanul de pui... noi mai avem mult pana acolo. Eu am gresit ca spre ex. nici nu il las sa manance cu furculitza, i-am dat doar linguritza lui, de frica sa nu se raneasca. Cu linguritza de la Zuzu (la care el ii zicea Vuvu)(lui Millie ii zicea mini) de plastic se chinuie sa manance singur- delicat ca o fetitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis 119

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput