Prichindei martie - aprilie 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niccelmic spune:

Daria,-din suflet va dorim multa,multa sanatate si refacere cit mai rapida!Multa putere pt tine!Daca face acum scaune cu mancare nedigerata intreaba pediatrul daca nu e momentul sa incepeti cu preparate pt refacerea florei!Poate accepta in cele din urma Humana HL -e un preparat de tranzitie ce normalizeaza repede scaunul,daca nu il bea ca lapte il poti face si ca piure.
O si de la o admiratoare -Iubi pt Brien cel curajos!

Cenia cred ca ai luat o decizie f buna cu pauza de gradi-la urma urmei raportul risc-beneficiu trebuie sa fie in favoarea lui David!Asteptam vesti bune!Si la noi e mare taraboi cu desenele.Acum prefera "Mickey Magical Christmas" ,am scapat un pic de Tarzan!

Rrox-sugestie (asta e micul nostru dejun)-mixez brinza de vaci proaspata cu banana si piersica din compot plus miere albine.Citeodata o mai pun in paharelele de Danonino.La inceput a tinut,acum e f atenta si spune ca nu-i Dino.Ce sa-i faci Dino e cel mai bun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Daria - sper sa nu fiu pe langa, ca si eu citesc de multe ori in diagonala - daca te ajuta, sa stii ca eu i-am dat Irinei cand a mai avut probleme cu stomacelul Humana HN25, e lapte fara lactoza.

si multa, multa sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Ligia - suntem bine, thks pt q. Azi l-am pus la culcare la 15 la pranz si a adormit la 17. A luat si cateva palme la fund ca nu stiam ce sa-i mai fac. I-am cantat, l-am alintat, de obicei adormea, dar acum s-a incapatanat! Si air mi se culca la 23..24.

Rrox-branza cu smantana sanlacta mananca Ioana? Sau iaurtele cu fructe -noi luam de la Campina-cel cu fructe de padure, restul nu le-a acceptat ...

Vlad e la inceputul descoperirii de noi gusturi.( va dati seama ce in urma suntem la capitolul asta). Aseara am facut o pizza dupa o reteta de pe net, a iesit buna. Azi copchilu a gustat inclusiv din ceapa -mai coapta.
A mancat f bine peste cu usturoi!
Deci e clar de ce ii place berea-cum vede o sticla striga 'bere-bere'
Mai spuneti idei de-ale voastre ca ne prind bine si noua!
Isi face greata singur la cerealele Nestle. nu le mai accepta, il mai asiguram seara
Nu stiam ca Danonino e eltfel, de ex...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by mamacita
raresionut,dar voi nu ati luat ceva masuri de siguranta[nu e morala,e intrebare,ca eu asa tineam minte,ca erati pregatiti?].si acum,ii luati pat normal?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Patutul lui avea doua saltelute, si ii era suficient sa ridice un picior si sa sara parleazul. Acum , am mai scos o salteluta, iar ca si treapta superioara si pat personal, va fi din toamna cand o sa aiba camera proprie.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici.

dariaevelin cum se simte piticul?

rrox3 ,Dora mai mananca dimineata paine cu almette,omleta, Galbenus de ou su cartof,cartof cu almette.
Nu mai vrea fructe.Numai banana si mar taiate felii.Nu le mai primeste pasate.
Cand a avut probleme cu burtica i-am fiert orez cu rondele de morcov(momoc,cum spune ea),le-a mancat singura cu mana.
Apropo, ea tine creionul si lingurita cu mana stanga.
Mai este vreun prichindel care nu vrea sa tina creionul in dreapta? Daca intrebi care este mana dreapta,ti-o arata,dar tot cu stanga este mai bine.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU MOSUL
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

quote:
Originally posted by rrox3

Mamacita, din pacate, nu pot sa aplic si eu metoda ta de adormit samuraiul, Ioana fuge din pat si ma lasa sa dorm linistita in timp ce se joaca fericita pe langa pat

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Cam asta vroiam si eu sa-i zic mameicita, cu o singura deosebire: Daria nu coboara din pat, dar isi gaseste n variante de joaca (tavalit, tras de "ceapaf"=cearsaf, scosul ciorapilor etc).
Astazi cred ca i-am zis Scufita Rosie (care la ea e "Co") si Alba ca Zapada (care pentru ea e "Abacaza") de cel putin 4 ori fiecare, plus poeziile si cantecelele care o fascineaza la maxim. Numai prin cantec si voie buna, reusesc sa o tin linistita minute bune pentru a o "ajuta" sa realizeze ca ii este somn.
rrox, nu stiu ce idei ti-as putea oferi in plus, pentru a o determina pe Ioana sa accepte lactatele, intrucat Daria devoreaza 400 ml lapte dimineata (la cerere expresa) si vreo 200 de iaurt seara (tot la cerere), pe langa celelalte derivate din lapte pe care i le tot schimb. Mai demult, papa cu pofta amestecurile de fructe pasate cu branza de vaci, Ioanei nu ii plac? si pofta mare de lactate!
mamacita, mersi pt idei.
Sa stii ca aproape de fiecare data cand ii tai unghiutele Dariei, ma gandesc la Alex, deoarece imi amintesc ca eram "partenere" de tortura la capitolul asta. In ce stadiu mai sunteti? Ca noi acum taiem unghiutele, la cerere... Nici nu imi vine sa cred ca o vad asa cooperanta, fata de ce era acum cateva luni.
nino, cenia, ne bucuram ca sunt mai bine baietii.

Va pup pe toate, noapte buna, somn usor!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gegea - apropo de unghiute, a devenit cooperanta singurica? ca la noi Irina e dispusa la discutii la prima manuta, apoi deja la a doua se plictiseste si mergem pe imobilizat si racnit pana se termina "tortura"...

Ligia - sa stii ca te-am pomenit zilele trecute - Gemenii astia!!
Nati este de o curiozitate ce n-am vazut, e o adevarata tactica sa-i dau biberonul si sa nu se suceasca si sa se uite dupa absolut tot ce e in pat. Asa ca indepartez pana si capacul de la biberon, si prosopelul de sters la gurita, orice devine un potential obiect de studiu. Oricum la jumatatea biberonul se plictiseste si incepe sa rada si sa vorbeasca cu mine, iar eu ma tin tare si ma fac ca ma intereseaza albul peretilor, ca sa ma ignore si sa-si termine masa.

Irina a descoperit ca se poate pupa singura in oglinda, si ieri a invatat un nou cuvant "bo'canu'", cu ocazia spargerii unui borcanel de la Hipp cu piure pt Nati - cred ca tot cu ocazia asta a realizat ca borcanele si lucrurile in general nu leviteaza, daca le da drumul din manuta spre gresie.

Va las, ca eu ar trebui deja sa ma apuc de treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

salutare!!!!
si io p'aci... ca si voi, timp liber ioc...in plus am mai fost si plecata, de data asta prin norvegia. hmmm...am avut parte de o iarna adevarata...peisaje superbe, dar avand in vedere ca nu imparteam privelestea cu pustanii mei...bucuroasa am fost doar 1/3!

miscudaceii au inceput sa actioneze in ekipa...de la a se baricada in camera lor (isi puneau parturile in usa, iar usa se deschide in interior), in a se incuia in camera...bine, partea buna e, ca la rugamintile bonei, intr'un final au reusit sa descuie usa....:)

am scapat de tarcuri si dormim in paturi de baietzei, cu aventurile de rigoare - picat din pat noaptea!!!!

cam astea ar fi news'urile din viata noastra ...:))

va pupam cu drag...ako+darian+rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut
Vroiam sa scriu si eu ceva amuzant dar fiindca m-am luat cu jobul am uitat ce trebuia sa scriu!Batrinetile!
Avem pretentia ca suntem spirt si deja balamalelemele scirtiie.
DA, vad ca darim mitul gradinitei, astazi m-au sunat sa ma anunte ca ceilalti copii au inceput sa vina si ce face David de nu mai vine. Dar acest tip de virus ar fi darimat orice fel de mit!
Am cautat ieri in mall sorter sau puzzle: nimic!
dati-mi un link va rog frumos sa comand pe internet!!!
ma laudam cu Iasul ca ar fi la nivelul capitalei,dar uite ca nu e chiar asa! dar il iubesc asa cum e, imi place si nu m-as muta de aici cu una cu doua!
ieri , David a facut scandal ca nu vroia sa mai plecam din mall!! plingea intr-un hal... la 9,20 cind trebuia sa fim in pat el imi facea scenete in mall. mie nu imi pasa de gura lumii, dar nu reuseam sa il conving. l-am luat pe sus si gata!
sa vezi ce frumos zice:"coada", perfetc. e si un cuvint usor dar progreseaza pe zi ce trece. la kids land era pustiu de la viroza asta!!!!
gata ma duc la treburile mele!
pa pa

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Rrox, pe cand facea Mihai greva laptelui simplu, am incercat variantele urmatoare:
- milkshake cu banane (aveam discutii cu sotul pentru zaharul vanilat)
- lapte simplu intr-un bol, si il lasam pe el sa se serveasca singur din punga de cereale si sa le puna in bol. Amestecam amandoi bucatile, si povesteam intr-una ca vin pestisorii in gurita, sau ca pisica (de pe fundul farfuriei) ii da papa, plus ca-l lasam pe el sa se hraneasca cu o lingura, si eu intre timp cu alta.
- poate mananca mai cu placere cu voi sau cu Mariuca la masa (la noi n-a mers varianta ca bea si mami lapte, dar la masa de pranz si seara papa foarte bine cu noi impreuna)
- are un castronel special din care papa animalele lui din cauciuc, asa ca o vreme papau si ele lapte cu cereale impreuna cu el
- acum, bea lapte simplu dimineata la TV, si ne uitam intre timp la animale pe AnimalPlanet, iar seara bea laptele in fundulet in pat dar trebuie neaparat sa-l tina tati de manuta.

Vezi tu ce ti se potriveste de-aici, la Mihai cred ca era mai degraba pliciseala, Ioana poate-i altfel, ca parca de mult timp isi redusese drastic portia de lapte. Succes !

Dana 29+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput