Prichindei martie - aprilie 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Daria multumesc mult de incurajari. ideea e ca oricum aici nu ma rup de nimic, stau de 4 anu jumate si nu pot sa spun ca ne facusem vreun cerc de prieteni dupa acre sa ne para rau... prietenii lui mihai au ramas in Ploiesti, acum ne asteapta. ma sperie noutatea, ma sperie foarte mult partea financiara...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dragelor!

Nu am mai intrat de foarte mult timp, acum, cu totul intamplator am vrut sa vad ce faceti si cand citesc vreo doua pagini am avut surpriza sa vad ca Geani si-a adus aminte ca e ziua mea! Multumesc frumos tuturor pentru urari! Ma bucur sa vad ca nu m-ati uitat!
In general suntem bine, am destul de mult de lucru si sambata am si primul examen. De acum pana in martie tot o sa am in fiecare wk. Citesc mai mult pe furate cand si cand am timp. Stefan e bine, doar ca nu vorbeste. Cred ca a ramas printre ultimii...Intelege absolut tot, comunica cu tine, dar cand vine vorba de spus cuvinte e mai greu. Incet-incet am sa-l las fara pampers prin casa ca se cere mereu la olita, doar afara si cand doarme am sa-i pun.
Va pup si inca o data va multumesc pentru urari!
Poate reusesc sa intru mai des peste vreo saptamana, doua. Inca n-am pus net la birou, iar acasa n-am nici o sansa!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Andruzza, Nino, bafta la cresa picilor! Iar voua odihna placuta si vorba Ceniei, oricum mami il va lua pe bebe inapoi acasa. Deci bucurati-va de timpul liber.
Nino, fii optimista, sigur totul va fi bine, mai ales daca aveti prieteni la Ploiesti, va va fi mai usor, iar cat priveste partea financiara, incet se va rezolva.
Pisi, ce vorbaret e Matei. Un scump!
Crissa, bravo voua si lui Andrei pentru puterea cu care luptati si tin pumnii sa mearga cat mai repede.
Coco, multumesc.
Laura, super faza cu George si cu bunu, haioasa la prima vedere, dar uite cum te face sa nu prea lasi copiii cu bunicii. Vad ca i-ai dat icre. Nu a avut nimic? Eu nu i-am dat inca si nici nu cred c-o sa-i dau prea curand. Adevarul e ca si noi mancam din an in paste, iau de pofta o cutiuta de la Negro si atat.
Ligia, pupici micului iubitor de arta. Si noua ne plac tablourile din parcul Teatrului National, duminca vin cativa artisti si expun, iar unele sunt chiar dragute.
Gegea, bravo voua ca ati reusit sa va strecurati printre viroze. Si noi pana acum. E plin de copii bolnavi in Iasi, finutul a facut laringita, deci nu ne putem vedea, iar pe afara incercam sa evitam grupurile de copii, desi lui Calin ii place tare sa se joace cu copiii.
Cenia, sanatate multa lui David si da-mi te rog pe PM, cand ai timp ceva detalii despre gradinita unde e David. Multumesc.
Simonela, si eu lansasem o intrebare de genul asta. Mai astept raspunsuri, daca aveti.
Mamacita, parca il vad pe Alex facand fatzucile pe care le descrii. Cred ca a fost mortal. Nu stiu cum pot manca ceapa, ca si Calin daca ma vede cu ceapa in mana nu ma lasa pana nu-i dau. Si e iute de-ti sare caciula.
Caramella, succes la serviciu si acomodare cat mai usoara cu noile conditii, si voua si puiutei.
Ionela, felicitari micii vorbarete.
Mamanati, sa-ti traiasca frumusica si sa va bucurati de ea.

Noi trebuie sa incepem cautarile pentru gradinita de la toamna, pentru ca a auzit sotul ca e cam greu cu intratul la o gradinita buna. Asa ca purcedem acusi la treaba.
Daca vreti sa il vedeti pe Calin, am pus poze noi.
http://new.photos.yahoo.com/constanta_pravat/album/576460762386684805

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Gata si Rares job-ul pe ziua de azi. Fu nesperat de bine, n-a plans, a fost vesel si jucaus, l-am lasat sa stea acolo si in timpul mesei, sa-i vada pe copii cum stau la masute si papa. A papat si el cateva lingurite de ciorbica si felu' 2 tot, n-a stat pe scaunel, ci in picioare langa masuta. Cand am ajuns eu mergea la baie sa-l spele pe maini, am stat dupa un dulapior, iar cand s-a intors de la baie si m-a vazut, a venit alergand cu bratele deschise tot numa' un zambet si s-a aruncat la mine in brate, "mamaaaa". Sper sa-i fie din ce in ce mai bine. Saptamana asta continuam part-time, saptamana viitoare incercam norma intreaga

nino, sa va fie bine, sa iasa totul cum va doriti, sa va acomodati repede!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

parca azi nu mai am asha astenie, desi aseara am adormit geru si azi dim de-abia m-am trezit. Noroc cu Radu care striga de zor caca, caca . Facuse pe el azi dim , dar nu m-a deranjat decat cand a terminat! Azi suntem singurei, tati e in delegatie!

Ma amuzam singura cand ziceai elinia ca Stef e ultimul la vorbit! Nici vorba. Si Radu dupa cela cate progrese facute la inceput de an acum tot cu vocabularul de 10-15 cuvinte ramane!
Olitza am ascunz-o o perioada, pt ca nu am inregistrat nici un succes! Reluam peste ceva timp incercarile!
In schimb clar intelege absolut tot, chiar discerne dupa tonul nostru, daca e pe bune, glumim sau ce. Insa e un mic pui de inginer, cu exprimarea sta mai prost!
Are o memorie fantastica. Are un puzzle cu 12 piese , puzzle -puzzle cu piese decupate care fac in total un peisaj! Ei bine, ia o piesa si o trinteste exat in mijloc, sau intr-o parte, pe poz care trebuie. Deci practic a memorat aproape toate piesele!
Cu mancatul noi stam f bine, sper sa nu mi-l deocheatzi , dar Radu nu refuza nici o mancare! Adevarat ca uneori tre sa fi inventiv la masa, sa desenezi, sa te joci, dar in final maninca ce ai in farfurie! A reinceput sa manince si carne!
Din pacate, el nefiind f pretentios noi nu prea diversificam mancarea , adica avem cateva tipuri de ciorbitza si cateva felul doi si le tot repetam! Si noi parintii suntem mai traditionalisti si nu prea experimentam mancaruri noi!

connie, lui Radu i-a placut expozitia pt ca au fost si personaje pe placul lui, adica maimutza din ceara, Shrek, magarusul din Shrek.

Nu stiu ce sa va mai spun! Va pup si poate azi apuc sa vizonez ceva poze.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Buna si noi...
Connie, eu nu reusesc sa vad pozele, imi da eroare la fiecare incarcare a linkului.

Nino, e un proverb vechi care spune " schimbi locul, schimbi norocul"...fii optimista, va tinem pumnii.

Daria, multumim de vestile de la Alessia, rusine mie, stau cu scrisoarea in geanta,nu mai reusesc sa ajung la posta.. si, pentru ca am tras cu ochiul, bafta la noile cursuri.

Mamanati, e tare dragalasa Camelia , sa va traiasca papusica cea frumoasa si va aduca zambetul mereu pe buze si in suflet.

Ligia, cum te mai simti?

Cenia, multa sanatate lui David , iar pentru mamacita sanatate sotului si sa tina numai pentru el, raceala.
Danuta, mersi.

Sa va povestesc cate ceva din jurnalul nostru...azi Rares a fost foarte afectat de caderea unei frunze ingalbenite de ficus.
A incercat sa o aseze in toate pozitiile posibile in arbust, fara succes si pentru ca era vizibil marcat, am luat putin rubafix si am refacut planta.
Spre surprinderea mea, a fost foarte fericit, nu am crezut o clipa ca il poate afecta atat de profund.
Este "amorezat" de apa, deja isi aseaza ,dimineata scaunelul la baie, in fata chiuvetei si isi spala manutele, fura sapun si isi face parul, se spala pe dinti , totul intr-o balta de nedescris in baia noastra.
Continua seria dansului, dar ca preferinte ( caci a uitat-o pe Clepatra), acum ne inscriem la Shakira.
De cateva nopti am incercat sa ii scot si biberonul cu ceai, dar taurasul meu e pus pe comentarii noaptea.
Se ridica in fund si vorbeste, de fapt cred ca imi reproseaza ceva, caci de plans nu o face.
Pupici prichindeilor si mamicilor .

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Saluti.
Venim des cind ne arde maseaua. Si chiar un colt mic a iesit la cea de-a 6- masea! deja e film SF.Am fost la un dr. ca nu am gasit altu si ne-a cam repezit: "e prea agitat, clar are viermi, nu are voie sa stea pe jos niciodata nici macar pe covor, antibiotic, de ce nu ai facut tomografie dupa lovitura la cap? "
Mamacita: am ris de m-am prapadit la servici despre povestea cu salata.
Ninocikap: m-ai pus pe ginduri cu subiectul de la legislativ si am cumparat si eu plic ANL pt constructia de case prin ANL. Numai ca cei de la Iasi nu au informatii despre subventiile de la stat, doar 20% dar nu mai mult de 10 000Euro.... daca mai ai informatii poate facem schimb
David e mai bine, face febra dar banuiesc dintii. ii dau Biseptol pastila 1/2 la 12 ore pt tuse si fiindca are diaree, nu apelam la antibiotice siropuri sau alte cele. sirop de tuse ceai de ceapa si nuci(sper sa nu fac prostii) am ascultat sfatul dr. nostru de fam la care mergem de obicei.Marcofen la 6 ore ii dau in continuare ca sa nu mai faca febra.
Mi-e frica sa nu faca pneumonie dar Biseptolul are spectru destul de larg inclusiv bronho traheice. Azi a inceput sa ii curga si mai tare nasul, poate ca de la Fluimucil.
Peste tot oamenii sunt bolnavi, nu mai stii ce sa faci, unde sa te intorci .....
va las si ne revedem
pa pa
Succes noilor invatacei la gradi!

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici
Multa sanatate piticilor,mamicilor si taticilor bolnaviori.
Dodo s-a refacut si la burtica.
Azi mi-a spus la tel c-a mancat "panac".Este o vorbareata.Numai ea raspunde la tel. si spune "alo"(ca o babuta)
mamanati sa va traiasca printesa.
ninocikap multa bafta,sa va obisnuiti repede .

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU MOSUL
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

quote:
Originally posted by mamanati

Buna dragele mele mamici,

Sper ca nu va suparati ca mai dau busna pe la voi. Noi ne-am facut deja fetita mare si tare smecheroasa. Avem deja 5 luni!!! Daca vreti sa ne vedeti va poftim aici: http://www.dropshots.com/mamanati

Felicitari noilor burticute: Gabrianah, Ocrainic, RP, Danuta t Sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi.

Va pup cu dor si drag pe toate si pe prichindei la fel,

Nati, mami de Lia papadia

Sa dai mai des buzna asa ca nu se supara nimeni! sa-ti vedem minunatia bucalata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Nino- bravo pt olitza! !

Succes in schimbarea radicala pe care ati luat-o. O sa vezi ca o sa fie bine. Si cum in ultimul timp nu erai prea happy la targoviste-o sa-ti fie super in Ploiesti!

Mergi la inceput