Montignac : ce am mancat azi (82)
Raspunsuri - Pagina 29
fatima spune:
ile, bine ai venit in club..din cate stiu eu, (si eu sunt noua intr-ale montignac-ului), nu e o dieta bazata pe consumul alimentelor sarace in calorii, autorul explicand si de ce dietele astea sunt eronate, pentru ca odata incetate, intervine imediat efectul yo-yo, sau ceva de genul asta, adica pui imediat ce-ai dat jos..in vreme ce respectand montignac, chiar daca mai faci abateri, nu se intampla...
daca vrei sa tii "ca la carte", citeste chiar cartea..e un link pe prima pagina.a, ficatul si mierea sunt interzise.
fatima
de
eva ioana
fatima spune:
meniul de azi:
D: paine wasa cu branza degresata
P: ciorbita pui, conopida cu pui
S: peste cu lamaie
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
crisstinuta spune:
Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea fara cofeina cu lapte 0% ,
doua chifle (faina integrala+tarate) cu gem fara zahar
P (ora13): - chiftelute (carne ,ou,cimbru,usturoi,boia) +spanac( ou,smantana,ulei)
S (ora18): - fructe
inuta12 spune:
buna
fetelor am facut azi o papica de m-am lins pe degetele...
nu ca as vrea sa ma laud
dar va spun ca sa incercati si voi.
saptamana trecuta am fost la russe, am luat pranzul acolo si m-am inspirat din bucataria lor.
sa va spun cum am pregatit:
toate chestiile astea se pun impreuna in tavita si apoi la cuptor.
-cateva felii de kaizer (5-6) taiat fasiute mici..se presara in tava
-ceapa taiata rondele se presara peste feliile de kaizer (2 cepe)
-carnea de pui sau de porc taiata pentru friptura se aseaza peste patutul asta (de mai sus)
-ciupercile se aseaza frumos printre bucatile de carne
-se presara mult chimen..boia iute..piper alb(din asta folosesc eu), sare..o capatana de usturoi maruntita(nu e mult deloc)apa cat cuprinde si nimic altceva (nu marar,nu patrunjel,sau alte mirodenii)
-si se baga la cuptor..depinde cat de repede se fragezeste carnea
-si mai spre sfarsit bulion..si inca 5 minute tinut in cuptor..
-la sfarsit trebuie sa aibe sos..sa vedeti daca mai trebuie sa completati cu apa pe parcurs pana se fragezeste carnea..
e o splendoare..servita cu castraveti murati..sau cu piure de naut..o nebunie..
pofta buna
LUANASHANA spune:
Buna seara! Eu am o frustrare,nu inteleg de ce persista constipatia in ciuda faptului ca mananc zilnic mule fibre.Oare sa fie de la consumul redus de apa, care e pana in 2 litri?
meniul meu de azi:
dim: un mar, o cafea
pranz; o salata mare cu tzatziki
seara: peste la cuptor
raresionut spune:
LUANASHANA, eu cred ca lipsa lichidelor se resimte, incearca seara la culcare un ceai de slabit, dar nu pe baza de crusin.
A si apropo, cum e salata cu tzatziki?
Ille bine ai venit in club si spor la slabit.
Crisstinuta, nu stiu nimic de arpacas, poate fetele cu experienta iti vor da un raspuns.
Meniul meu de azi:
Dimineata: cafea cu lapte 0.1%
1 felie paine integrala cu gem dietetic
Pranz: 1 pastrav la cuptor
15.00 o portocala
Cina: 1 rosie si putina mozzarella
La culcare voi bea un pahar din 2 portocale si un grepfruit
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
viorica avram spune:
sorry!eu azi am mancat multe interzise
2,3 patratele de cicolata, nemonty
, piure de cartofi....dar era sa am un accident groaznic. nu mi-am revenit juma de zi. si eram singura in Braila. imi venea sa trag pe dreapta si sa-l sun pe sotul meu sa vina sa maia. mio-au tremurat picioarele pana la galati.
si acasa am fost in stare de soc pana a trebuit sa plec iar spre Braila, ca mai aveam un examen seara la 7.si am vrut sa plec singura si am reusit. m-a ajutat DD. dar stresul a fost maxim. nu m-am putut abtine si am mancat.
sorry! dar daca muream mai mancam eu o bucatica de ciocolata cu alune de padure?![]()
Viorica
poze
ile77 spune:
Multumesc pt primire.
Fatima ,ma voi apuca sa citesc cartea ca sa inteleg si eu mai bine logica Montignac.
Azi am mincat 3 påtratele ciocolata 70%cacao, pt ca m-am simtit asa deprimata.Dupa,m-a mustrat constiinta asa tare incit am facut 10 km pe bike.
Meniul meu de azi:
MD:lapte acru+1 buc wasa cu gem de capsuni(fara zahar)
P: 2 buc wasa cu crema de brinza
C: carne de porc fff slaba cu legume fierte si ciuperci prajite.
Am mai mincat 2 mere,1 kiwi si 1 mango( cred ca prea multe fructe)
Si cele 3 påtratele de cioco
Nu stiu daca m-am incadrat in dieta Montignac.
Må voi inspira de la voi mai mult.
O noapte linistita!
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
crisstinuta spune:
Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea fara cofeina cu lapte 0% ,
doua chifle (faina integrala+tarate) cu gem fara zahar
G(ora 12):- doua mere
P (ora13): - doua sarmale facute fara orez
S (ora18): - spanac rest de ieri+o felie telemea
Ile,daca ai mancat Wasa fibre acestea merg cu grasimi si se pot combina cu lapte acru care are totusi grasimi.Daca era alta marca de Wasa trebuiau mancate cu iaurt 0%
Luana,eu beau f.putina apa sub un litru pe zi,nu e bine dar nu am probleme cu constipatia.Vezi cu ceaiuri.