Colectia de toamna-iarna 2005(114)
Raspunsuri - Pagina 30
silvia_d spune:
FETELOR!!
Azi m-am distrat SUPER:am fost la Mall Vitan,am mancat la rest.chinezesc,si apoi am fost la film:O NOAPTE LA MUZEU,cu ben stiller:SUPER FILM!Comedie super,am ras tot filmul!!!
Un film usurel,de sambata,de vazut cu prietenii si familia,cu popcorn si nachos!Nu-l ratati!!
azi bebe doarme la mama,buba e la poiana bv,eu sunt singura acasa,asha ca-mi fac de cap pe net,si ma uit la filme,iar de la 2 noaptea cre-c-o sa ma uit la tenis,la australian open!Sunt moarta dupa tenis,si mai ales dupa RAFA NADAL!Vamos Rafa!
silvia_d spune:
Alexandrina,NU e voie IOD luat dupa ureke!Sub nicio forma!!
el se da in cantitati atent controlate,functie de valorile celor doi hormoni tiroidieni,si este exclus sa ti-l dea cineva(ma refer la medic.euthyrox) fara prescriptie!Ca sa nu mai spun ca pragul intre mult si putin la hormoni este f fin,si tiroida este o glanda GREU de controlat;in fine,trat.se fac strict sub conducerea unui medic endocrinolog!
Lavi,scuze,mii de scuze,am citit pe fuga
acum vreo 2-3 zile,si stiu ca intrebai si tu ceva-uite,o sa-mi fac mea cupla...daca esti prin preajma,mai intreaba-ma odata,daca nu,dau un "rew"si ma uit eu!
va multumesc ca va ganditi la mine,dar NU pot sa intru cu ariciu'pe mine,kiar nu pot,ca urla,tipa,si smulge taste!!
Piticut,off,ce patisi,si Bubamara!!!Dar stati linistite,ei micutii sunt asha elastici-si ce bine e!!A stiut Dumnezeu de ce face bebelacii asha!
Off,Taniuk,cum ramasesi fara BON:nu era el incantat la inceput,nu veni el cu familia sa-l vada toti pe Che?Ce-l apuca acum???I s-a parut Che prea atomic??
silvia_d spune:
Gata,Lavi,am gasit:Dilema Trimovax sau Priorix!!
Pararea mea:la fel!!
Iar Trimovaxu se face gratuit,NU ca e el mai slabut,ci ca cei de la Aventis Pasteur au marcat bani mai multi la licitatie:deci,mai buni din punctul asta de vedere...heheee...Nu putem spune de un vaccin de la aventis-pasteur ca e slab!!In niciun caz!
cat despre Priorix:iarasi f buna firma "Smithkline beecham"-de top si-asta!asha ca ambele sunt super-ok!!
Eu nu-i inteleg pe mediciii astia:de unde se prind ei ca-i mai bun unul sau celalalt;ca sa nu mai zic ca daca vaccinam copilul contra oreionului si rubeolei-aceste boli pot fi facute dupa 10-15 ani,nu dau imunizare pe viata!Prietena mea,dr pediatru,a dat semnatura pentru Anya sa-i faca decat anti-rujeolicul,celelalte boli Anya le poate contracta,deci...si noi le-am facut,copiii le fac in forme usoare,relativ-usoare,so!!
Va poop,va mai scriu,ma duc sa-mi caut un super film pe net!
meems spune:
Madau, frumoase pozele din parc! Miruna are zambetul lui tati, dar ochii tai.
Ioana, in afara de sfaturile care ti le-au dat deja fetele, nu stiu ce sa-ti mai spun ref. la baita. Si eu cred ca apa a fost prea fierbinte, de-aia i-au aparut acele pete rosii pe corp.
Silvia, ce bine ca te-ai relaxat si tu putin!
Pitic, pupam pe Tudor cazatorul.
Simona, multumesc mult de complimente. Nu-s eu chiar asa de tanara, doar par
Anul asta implinesc 28.
Miha2006, pai mama draga intri doar sa ne saluti si apoi nimic?? Nici o veste despre bubulina, nimic??
Noi ne-am intalnit aseara cu parte din prietenii nostri la unii dintre ei acasa, Rianna a adormit acolo pe la 10 si noi ne-am distrat pe cinste pana dupa 1 dimineata, am jucat jocuri, am vazut un film, ne-am simtit bine. Rianna s-a trezit cand am luat-o sa plecam acasa, a stat treaza pe masina, dar cand am ajuns a adormit fericita la ea in patut. Ma bucur ca e asa flexibila si o putem lua cu noi peste tot, mai ales ca noi eram obisnuiti sa tot iesim cu prietenii si sa stam seara tarziu impreuna - se pare ca putem reveni la vechiul obicei