Colectia de toamna-iarna 2005(114)
Raspunsuri - Pagina 20
catutza spune:
Buna!
Repede ca am treaba :
Simona , felicitari pentru adoptie! Sa stii ca eu va apreciez foarte mult pe tine si sotul tau, nu multi oameni ar adopta un copil.
Vad ca toata ziua a-ti vorbit de case... vreau si eu apartament cu 3 camere, dar cand oare???
Fug la dus ca e tarziu, nb
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
meems spune:
Inca nu s-a refacut complet, dar se pare ca Rianna e pe drumul cel bun. Temperatura a fost mai scazuta azi ca ieri, acuma sa vedem ce se intampla mai pe seara. Va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate.
Fee, bine ai revenit printre noi.
Ma duc sa ma uit la filmuletul lui Stefan al Dordiei.
meems spune:
Gata, am terminat si eu filmuletul:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef65c572facc842db1c81&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Rianna's amazing first year
madau spune:
Neata!
Aseara iar a facut Miruna tambalau, toata noaptea s-a zvarcolit si a tipat. Nu mai stiu ce sa cred..o fi de la vreun dinte..voi ati pati asa??????????????????
Am vb azi cu dr si mi-a zis sa-i dau Peritol vreo 2 zile, pana se mai linisteste, ptr ca nici ea nu se odihneste saracuta, si e vvarza de agitata.
Lavi inca nu l-am ales...am ales zona...dar aparatament inca n-am gasit, sa fie asa cum vrem noi, ca e cam saraca zona in ap de 4 camere. Cele mai multe sunt in Berceni, in Dr. Taberei, da' degeaba ca nu ma mut acolo
. Am vazut vreo 2 ap, asa sa ne facem o imagine, dar aveau baile extrem de mici..ori decat asa, mai bine iau 3 camere care-s imense si cu bai la fel.
Sa vedem, oricum mai dureaza,ca Marius abia s-a apucat de actele ptr credit, asteptam oricum martie sa-l luam fara avans. Ca prefer ca banii de avans sa-i investesc in amenajare, mobila, etc.
Ma duc sa ma uit si eu la filmuletze ca am un moment de liniste, inainte de frutuna![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ela27oana spune:
mada-ai zis ca in bberceni nu te-ai muta,ei bine eu nu as pleca din zona asta ,e drept ca atunci cand spui berceni te gandesti la zone urate,rau famate,dar unde stam noi si mai etse zona brancoveanu pana la budimex, e super,liniste,piata la 3 min,in centru ajungi in 10 min,in tineretului la fel,sell gros si metro aproape,acces la metrou,eu stiu doar un bolc in care sunt 4 camere si am intrat odata acolo si sunt camere super mari cu 2 bai,chiar la cinema cultural
Ela si Oana-Daria
Hildegard spune:
Buna dimineata,
Madau, sigur e vreu dinte pe acolo care vrea sa iasa
.
Si steff s-a trezit de vreo 2 ori asa in maraiala...l-am frecat cu Dentinox si s-a pototlit. La ora 5 am schimbat pamapersul nr. 6 care era full si body si pantalonii erau uzi. A mai dormit pana la 8.
Meems, ma bucur ca Rianna e mai bine
Dordia, am vazut si e u filmuletul
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
madau spune:
Asaaaa
L-am vazut pe Che Stefan...super tare!!!!!!!! Parca intr-una din poze era si cu miresica Anutzache, nu? ![]()
Am vazut si pe Stefanelul Dordiei..mi-a placut tare mult in poza aia cu fes rosu..asa smecheras ![]()
Fug sa-l vad si pe al Riannei, si pe urma la treaba cu mine, n-am nimic de mancare
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Neata!
N-a mai varsat fi'miu ,s-a comportat bine toata noaptea si m-am gindit ca nu-i cazul sa merem la medic ,asa ca acum astept alte simptome ...
Va multumesc de raspunsuri!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Hildegard spune:
MADAU, spor la gatit.
Sa nu te obosesti prea tare
.
Si eu trebuie sa gatesc azi si nu stiu ce.![]()

de-ale gurii