Colectia de toamna-iarna 2005(114)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Madau
Sper sa-ti revii cu gatul.

Mai, ori ibuprofenul ala face minuni, ori i-a disparut Riannei boala complet, ca acu' alearga prin casa. Eu am pus-o la culcare, dar ea a fost in picioare in patut in secunda urmatoare si a inceput sa bata in perete. Cum am dat-o jos din patut, cum a luat-o la sanatoasa (in 4 labe, normal, ca noi inca nu poftim sa umblam vertical). Ia uitati www.dropshots.com/meems_meems" target="_blank">aici copil bolnav Acuma misuna printre jucarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

meems-tare scumpa rianna,pupici sa se faca bine repede

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

camelia, ina ,mersi ca ati intrebat de noi , eu sunt aici in umbra , citesc dar nu apuc sa scriu.
ne-am intors din vacanta din Italia, o vacanta cu peripetii ,pe 30 si 31 dec am fost la urgente cu daniel cu febra 39 ( vroiau sa ne interneze dar am refuzat dupa ce am vazut cum copii se plimbau pe acolo , si iesind din spital ne-am gasit masina busita ).In fine ne-am intors cu bine si asta conteaza .Diagnosticul dat in italia nu a fost acelasi cu cel de aici (ei au spus rosu in gat dar de fapt avea o otita urata)

acum am intrat sa citesc cateva info despre diaree ca fiu -meu mi-a facut 4 kka intr-o ora si cam devine apa , in rest nu are nimic , alearga prin casa , nu febra , nimic ....meems e dulce tare rianna

simona felicitari pentru adoptie

ma duc sa caut prin urma ca pe prima pagina nu am gasit

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

fee -ti-am trimis un pm

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,mi-a varsat iar Orlando dupa laptele de seara ,adica doar 100 ml ,mai mult n-a vrut ,nu stiu ce sa mai cred ,alte simptome n-are..
Am vb cu Ela pe mess si mi-a dat ideea cu Metoclopramid-ul ,ne daduse si noua mai de mult dar nu mai stiu cat ,asa ca i-am dat o picatura ,in ceai ,stiti cumva cat ar trebui sa-i dau?

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor....eu ma chinui la filmuletz. Mai am un pic si e gata dar...e cam lung ca nu m-am indurat sa tai nik. Asa ca....daca aveti timp si rabdare...o sa pun link-ul dupa ce se incarca sa pot sa il vad eu si apoi daca e ok....v-il dau.

Abia astept sa il vad!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

meems pai e simplu: daca e viroza cam asa dureaza 2-3 zile febra. Asa isi face virusache mendrele. Dupa o sa apara (posibil) ceva muci, ceva tuse sau eruptie...

Daca ar fi infectie s-ar prelungi pana ai interveni cu antibioticul.

Chestia e, la virozele astea, sa stai cu antitermicul dupa ea, sa nu faca febra f mare, ca peste 40 ii dauneaza.
Daca mai face febra mai mult de 3 zile du-o musai la posibil sa fie ceva mai serios, sa fie nevoie de vreun antibiotic ceva.

Tania nasol cu cazutul in cap din scaun si mie mi-e tot frica pt Nati, ca intr-o zi se va intampla. Prietena mea inca nu a fost in stare sa gaseasca hamul sa mi-l dea inapoi desi i l-am cerut de mai bine de o luna. Ii inteleg si pe ei, s-au mutat, dar.. of!

Cu bonul - inteleg perfect, mai stii ce vesel anuntam eu ca nu mai vine bona nr 1?
Intre timp m-am mai acomodat cu bona, mai ales ca azi mi-a mers f bine cu muncitul si asa ca mi-am mai revenit cu moralul.

meems, ioana si madau si mama mea era o blocatara de-a voastra. Eu sunt la mijloc: imi plac avantajele unei case: de a manca vara in curte, de ex; dar pe de alta parte mi se pare muuult prea greu si mult de intretinut sa stai la casa..

madau ah, deci ati cam ales deja apartamentul! Felicitari!

cristina ca sa le culc impreuna inseamna un pat de minim 120, chiar 140, ceea ce ar ocupa prea mult loc la ele in camera. Sa le culc pe canapea extensibila are 2 dezavantaje:
-totusi nu sunt fiabile la folosinta zilnica
-nu dormi la fel de comod pe o canapea extensibila ca pe o saltea tip Relaxa

simona felicitari!!!

madutza sanatate lui Orlando! Nu am idee sa-ti zic, de ce varsa Orlando.

Mergi la inceput

Fee ce patzanie!!! Offf...sanatate muuulta!
Madutza habar nu am ca nu am avut probleme d-astea!!! Dar eu zic ca cel mai bine sa mergi cu el la dr. sa vezi despre ce e vb.

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

fee solutie de rehidratare in primele ore. Doar atat. Mai incolo intra la regim. Lapte fara lactoza sau formula antidiareica, paine prajita, orez (fiert sau cereale de orez) branza de vaci, morcovi fierti. Bananele mai sunt de regim, carnea fiarta, supa de zarzavat, sticksurile.

Mai incolo, cand isi revine un pic: mar copt, iaurt bine scurs de zeama...

NU cartofi, nu mancaruri dulci, nu laptele lui uzual.

Celelalte chestii le reintroduci pe rand, dupa ce incepe sa faca normal.

Vezi si tu cum evolueaza, daca se agraveaza mergi la .

Sanatate multa!

Mergi la inceput

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=browse" target="_blank"> Aici aveti filmuletzul.

Enjoy!

14.11.2005

Mergi la inceput