Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 26
dianocica spune:
ati sarit vreuna controlul de 6 sapt? eu tre sa ajung la spital care nu e tocmai aproape...si nu cred ca pot intre 2 alaptari. muls nu merge ca nu vrea bibe...si chiar nu l-as lua la spital...
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david diana
Mamicile spune:
kokorina, LA MULTI ANI !!!!Sa fii fericita!!!Sa ti se implineasca toate dorintele !!Sanatate si iubire !!la multi ani,Eduard Stefan !-deborah77 .
dana,pt probleme din astea ca ale Crinutei nu se mai infasa copiii .in alte tari deloc.pt ca exista riscuri,rare dar uite ca exista,sa ii afecteze la solduri,la picioruse.
bine ca au observat medicii la timp!! sa se refaca micuta!
carla,monique,vazut pozele cu frumoasa Alexandra!!si cu frumosul Andrei !!
chinico sanatate multa pt Bea!
dianocica spune:
foarte tare http://www.parentingbynature.com/EllaRoo_Wrap_Instructions.pdf
daca inca nu ati luat marsupiu...si nu numai...
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david diana
a_deju spune:
LA MULTI ANI Kokorina!!!!!!!!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
bamboletta spune:
Mamicile din Iasi ne vedem sambata la o plimbarica prin copou? 

Dianocica-eu inca nu am fost la controlul de 6 sapt
tot vreau sa ma duc dar tot aman 
Carla2005,M_monique-tare frumosi bb-ii vostri

Porumbita-si eu fac alea 8 min pt un abdomen perfect
plus alte exercitii
sper sa ma tin de ele
Ma duc sa mai fac cateva abdomene ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

fatima spune:
editez ca n-a iesit link-ul..
dianocica, uite si aici cu explicatii practice..wrap
eu m-am dus cu tot cu bebita la controlul de 6 saptamani..ma rog, de 8..abia astepta Tutunaru sa-si vada "munca"..(a nu se intelege altceva)..
dandusa, la ce medic mergeti la G. Alexandrescu? am auzit ca ar fi bun Ion Basca, iar la Budimex: Jianu si Burnei. Va faceti programare sau mergeti asa? si noua ne recomandat pediatra sa vedem un ortoped sau chirurg, Eva are o tendinta de a sta numai pe partea dreapta, si are si piciorusul un pic stramb..nu pare grav, ba chiar acum nici nu prea se mai cunoaste, dar vreau sa stau linistita..
crykett, asa am auzit si eu, ca nu e bine sa abuzezi de nidoflor..
danita, cea mai buna cremuta pt. dermatita e Elidel..e scumpa, dar se da gratuit..intr-o zi jum. i-a trecut Evei mele..
revin. ma duc sa-i fac baita...
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
danita spune:
am uitat ceva: CHINICO stiu pe cineva care avea un bb cu intoleranta la lapte si a baut doar lapte de soia . nu mai e in ro persoana respectiva .....si nu am date de contact asa ca nu pot itreba cum a descoperit sau ce semne avea copilul ...
pupici
D
BeBelusca
carla2005 spune:
fetelor care aveti copii cu bubitze pe fata asa a avut si Alexandra erau ca niste cosuri pe toata fata eu i-am dat cu ceai de musetel si pana la urma au disparut acu nu stiu daca de la ceai, de la faptul ca am tinut-o cat mai mult la soare ( ca s-a cam si bronzat nu mai e alba cumera cand am nascut-o e mai rumena) sau pur si simplu si-au facut bubitzele damblaua si au disparut!
Acum are coaja pe cap si nu stiu ce sa-i fac sa se dezlipeasca si sa cada! Mai are cineva asa ceva ?
Eu inmcep exercitiile de maine ca azi imi e lene...cu cate abdomene sa incep? Hai faceti programul de antrenament!
Va pup...noapte buna fara colici!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze bb
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
fatima spune:
gata, a adormit ghimizdrocul..am facut dus cu ea pana la urma, n-m mai facut baita..
asa..eu raportez azi exercitii fizice la greu..mi-a trasnit inteligenta idee de a pleca pe jos cu carutul pana in centru, la munca..calatorie lunga de vreo 40 min...asta nu-i nimic, ca oricum stateam 1 ora cu ea pe afara, dar daca alergam 100 metri garduri nu oboseam asa..in primul rand nu exista nicaieri rampe la trotuare..asa ca trage de carut in sus, in jos, coboara pe strada ca n-aveam loc pe trotuar de masinile parcate, ba o lua carutul intr-o parte ca era plan inclinat..si dai si lupta..cu chin cu vai, am ajuns..uda toata din cap pana-n picioare de transpiratie..am topit lejer 1 kg..am mai facut in plus o electro si o impachetare si cred ca pe ziua de azi imi e de ajuns..
cu dieta monti ma impac bine de tot..sunt si satula, am scapat si de constipatie..si mai si slabesc..ura...
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
carla2005 spune:
Aaaa si inca ceva bamboletta si mamicilema bucur ca mi-ati admirat fetita 
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze bb
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."