Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi Bianca, pai ma uitam pe Protv aseara, dar cred ca am pierdurt stirea asta. Pe B1tv am intrat si nu da ca si pe celalat site. Poate ne-o arata in seara asta, cine stie.
Bumbita oricum e mai mare ap., e greu cu toate amenajarile, dar pe urma.... . Noi stamin 3 camere 120 m patrati si mi se pare mic ap. Nu avem loc de toate tampeniile.Cred ca o casa ar fi ideal, dar e un vis asa de indepartat.... daca nu ar fi asa de scump pamantul....
Florinini intru eu pe site sa iau datele, daca sunt acolo, stai linistita. eu le am notate si in Cartea bebelusului si intr-un jurnal pe care-l tin si scriu cum evolueaza piticul.
Nico am auzit de metodele astea, dar nu am practicat. Silvia te poate ajuta, cred, mai mult.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Hehe...nu prea citesc ziarele online.
Rezerva de 4 camere. Oare de ce le-or trebui atatea?
Bumbita, imi pare rau de Sebi, nu trebuie sa te simti vinovata, se poate intampla si daca era cu tine. Si mie mi-ar fi groaza de o mutare...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi Nico.
Sa-mi bag... ce inseamna sa ai bani... rezerva cu 4 camere si a dormit cu ele in spital Irinel.

Moni
si eu zic ca si fetele, e ciudat ca nu-i trece febra dupa atatea zile. fa-i un exudat, poate depistati cauza.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA mersi de idee,deja am dat telefon sa coboare sa intrebe alaturi daca face exudat si antibiograma,ca este un laborator de analize privat alaturi.Eu ma gandesc ca isi face totusi efectul antibioticul,pentru ca acum e iar 37 febra si primele doua zile nu scadea sub 38.
Acum se joaca Diana ,e iar in actiune I-a cumparat GHitza suc de mere dar nu-l vrea,crede ca e ceai E o smechera,cunoaste culoarea de la sucul preferat si numai pe ala il vrea.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am pus si eu 2 filmulete (MUTE !) cu Roxanica: http://www.dropshots.com/danae

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

nico, multumim...v-am zis de aseara...imi palce muult de tot de micuta...e frumoasa foc...si vad ca si monica arata bine dupa nastere.

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput