Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 29
Giova spune:
Neatza si de la noi!!!
Am avut o noapte mult mai buna, in sensul ca s-a trezit, dar il rezolvam cu suzeta.
Vaccinul...nu ne-a zis nimic sa nu manace dupa el. Oricum eu i l-am, facut la pranz si mi-a dormiot o ora jumate dupa, asa ca.....
Nico puteti merge linistita cu Dariuca. Noi l-am dus pe marco de lla 8 luni in Turcia si pe urma la 10 luni am plecat singura cu el in Italia 3 sapt. Si nu mi-a facut copilul nici macar o raceala.
Pe mine m-ar tenta o sapt. la ski in Austria, dar al meu sot nu-si poate lua concediu
, prindeam si reducerile... .
Florinini am notat datele la 1 anisor. Dar ultimele sunt de la 4 luni. daca poti sa mi le dai si pe celelalte.
Si eu vreau sa o vad pe irina Columbeanu.....
. Poate o arata la stiri.
merg sa-i dau lapticul piciului si revin.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
monica70 spune:
Buna si de la mine.
Diana a adormit foarte greu,abia pe la 00 si noi am incercat de pe la 22 sa o culcam.Nu avea febra decat cca 37,dar tot i-am pus supozitor pe la 22.Nu stiu ce a avut ca a plans intr-o veselie si rodea pe suzeta de ziceam ca o rupe.I-am dat si nurofen,in caz ca o doare ceva.A dormit tun (si noi la fel
) ,cand am plecat pe la 6,30 dormea inca ,dar era calda la frunte si n-am trezit-o.I-a mai dat Ghitza lapte prin somn (si seara a mai baut si lapte si suc un bibe de 150 din fiecare)
S-a trezit abia pe la 9 si avea ... 39,4
I-a dat iar novocalmin si a scazut la 37,4. A papat branza topita si pufuleti.Tot e bine ca acum scade la cca 37,dupa supozitoare.
Va las ca am de lucru mult.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Giova...
http://www.protv.ro/stiri/divertisment/monica-si-irinel-columbeanu-au-o-fetita-de-nota-zece.html
Nu o arata pe ea sau pe fetitza, e stirea de aseara.
Sa speram ca azi o arata ca nici eu nu am vazut-o.
Nu stiu daca B1 Tv au site ca nu am cautat...am gasit acum dar nu arata ca pe pro cu stirile ce le-a prezentat
Dani inca sta cuminte in tarc ca s-a trezit a doua tura de vreo 30 min.
Of Moni...ce naiba e cu febra aia mare? Mi se pare tare aiurea atatea zile sa aibe febra incontinu... Sper ca antibioticul sa isi faca odata efectul. Spor la treaba
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
dana_ene spune:
Of, Moni.
Mie mi se pare ciudata febra asta mare care o chinuie de-atata vreme. Faceti-i un exudat fetei si luati antibiograma, e posibil ca virusul sa fie rezistent la antibioticul pe care il dati.
Sanatate !
(Nu costa mult exudatul, se face dimineata, sa nu manance nimic inainte, sa nu bea nimic, nu este dureros).
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Florinini spune:
Giola ce grea incercare ma pui(in sensul ca nu-mi aduc aminte), cred ca sunt pe site-ul lui Dana datele de la celelalte luni, intru si le copiez.
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
Biancas spune:
Cum zicea si Dana, e ciudat ca augmentinul e foarte tare, dar poate in cazul Dianei nu se potriveste si ar fi mers ceva mai ushor.
Mergeti dupa-masa la spital cu ea sa o vada cineva.
La noi la pediatrie urgentze se poate merge oricand la orice ora din zi sau noapte. Sigur si la voi.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
nicoleta raducu spune:
Gagici, pe Itsy bitsy se prezinta modele de metode de invatare si educare:step-by-step, waldorf, montesori.
Voi stiti cu ce se maninca metodele astea?Impartasiti vreuna dintre metode?Despre waldorf stiu si eu mai multe...de restul...
dana_ene spune:
Giova, pozele de la ziua lui David sunt pe site, la PETRECEREA DE 1 AN.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
bumbita spune:

la noi sunt si nasi si mosi...in fiecare an , pe 01 ianuarie se da copilul la grinda de catre mosi. anul acesta pentru ca ziua de 01 ianuarie a coincis cu taiatul motului si datu la grinda, am cumparata cadou si nasilor si mosilor...le-am luat la fiecare cate un set de pat cu pilota, foarte frumoasa, din satin....au fost ffff incantati.
sebi a cazut ieri de are nasul julit rau de tot
imi pare asa de rau de el...noi cu plimabreala noastra sa vedem apartamente, l-am lasat cu soacra-mea pe afara...erauin parculet si sebi impingea la carucior, cand a luat-o mai repede carutul ca elsi s-a intins la pamant cu fata in ciment...la cap si la frunte, noroc ca a avut caciula groasa, imbracta era mai mult camuflat...asa ca doar nasucul a fost expus...imi pare asa de rau de el cand il vad cu nasul rosu...parca are fata de copilas nazdravan...
cand se trezeste pun o poza cu el sa le aratai bebeilor vostri si sa le ziceti: " ASA NU!!!"![]()
dana si mie imi vine foarte greu sa ma mut, sa incep iar cu tot - zugraveli, faiantari, gresie...etc, mai ales ca aici am facut asa cum ne-a placut noua, dar...ma gandesc la copil. aici stam intr-un apart cu doua camere decomandat, la etajul 4, nu are si el un loc al lui de joaca, nu are un spatiu verde in apropiere si ma gandesc ca poate , mai tarziu, se vor scumpi si mai mult apartamentele.
filmulete si poze sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
nicoleta raducu spune:
Fetele..aici o aveti pe Columbeanca si pe Irina..
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=171026