Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am scris un mesaj...si l-am sters din greseala .

Ma simt mai bine, nu am mancat nimic, decat clementine si pufuleti. am luat un calmant si am dormit langa Marco.

Dana
sunt de acord cu tine.
Daca tot a scris Cata eu m-am delectat cu pozele frumoasei Bia, ca tot mi-a lipsit mutrita ei dulce.
Anasebe am gasit setul ala la Miniblu. Chiar am luat unul aseara sa vedem ce zice si Clau. Mi se pare cam micuta cutia pt. suvita de par. eu am 2 de bagat acolo. dar tot ii cumpar si lui un set.
Moni pe cand sa ma bucur ca i-a scazut febra, aud ca iar e 38?
Sper sa va zica cauza celalat pediatru.

La noi e tare urat si frig. Si eu am umblat ieri brambura prin oras dupa cadou la iubita noastra din Alba, care face 1 anisor. Nu i-am luat nimic, sper sa gasesc pana vineri, caci sambata mergem in Alba.

fug ca s-a trezit piciul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

LORENA imi pare rau ca nu te am cunoscut dar te salut , poate esti indreptatita sa gandesti asa e dreptul tau . Cat despre mine am sa iau o pauza de pe forum si daca imi pare rau asta e .Sa spun moticele nu e cazul ......asa ca ;;
SILVI te pup si toate cele bune
ANYMONI cuscra ne auzim
MICIO poate o SA avem ocazia sa ne vedem chiar si prin departari
VA SALUT SI SA AVETI IN VIATA TOT BINELE DIN LUME

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare dregelor,

In primul rand multumim de urari si LA MULZTI ANI DANI!
Despre noi:
1. Merge emma la vaccin cu tati si am mari emotzii sa fie totul ok dupa, pina ajung eu acasa.
2.I-am luat sanie ieri de lemn cu spatar super faina, sper sa ii fac niste poze azi sau maine si una pt la naul de dat singru ape derdelus- se umfla, edintr-un material special si are spatar si super faina si aia, ca era la reduceri- 9 cad- si azi nu stiu dc mai apuc sa iif ac tort, ca socrela vad ca nu are initziative din astea, doar unele prostesti si poate ii iau eu unul mic din fructe sao serbam doar noi si simbata dc mai vine careva ii fac un diplomat cu ananas si il ornez fain.
3. Eu is rupta de oboseala, dar nu am mai pling, ca va dura porbabil pina pe 29 ian cand incepe Emma gradi si nu mai treb sa ii fac micnare si sa las castronele pregatite si asta o sa imi salveze ceva timp, ca eu ies cu ea si afara cand vin, da-i baie, da-i papa, da-i culco, ma mai trezeste si noapte auneori de la msele si plsu pachetele pt mien si dragos, f. rar face ceva soacra, de mincare pt noi dc mai inssit eu sau vreau sa pun 3 cratitze pe foc in acelasi timp,asta e,osa treaca si asta.
Bebe cel mic dimi nu vrea papa, vrea doar in masina spre job vrea cafea cu biscuitzi,ceea ce e ok.
ANAS-iara m-am uitat 5 min lapozele de la party- ca de am prisn 5 min la work si mi-au dat lacrimiel mai ce comori ai avut tu ieri acolo-of distantza asta ma ucide uneori:((
MONI- ma bucur ca Dia e ok si sper sa nu mai faca febra si sa afli un diagnostic ca lumea-pupicei dulci!
Mirela- ne gandim la voi si tzinem pumnii sa fie totul bine cu operatzia!
Silvi, Bianca, Bee,Giova,Ali,Toanca,Andiaro,Anam si restul multumim de ganduri si va pupam, treb a fug la munca, daca mai apuc azi mai intru, macar pe seara sa va zic datele emmei si cum a fost cu vaccinul.
Pupicei dulci si o zi buna!

Denisa
Denisa 14+w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

La multi ani Emma si Daniel!
Si la multi ani Alexandre pentru 11 lunite!
Al meu flacau doarme al doilea somn. Acusi se trezeste si trebuie sa papam. Imi scoate toate prosoapele din dulap!!! Degeaba m-am chinuit sa le calc. Aseara i-am dat colt de pizza In schimb erau numai firimituri dupa el. Taica-su sa ne bata pe amindoi ca abia trasese cu aspiratorul!

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi draga ce s-a intamplat?de ce asa dintr-o data pleci?
Oana, Denisa .

Cum nu m-am simtit bine nu i-am facut nici papa lui Marco. asa ca i-am dat un borcan de dovleac si cartof (200 gr), si a mai mancat 100 gr. orez cu lapte.

Merg sa-mi fac ordine in bucatarie, ca e groaznic ce e acolo.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Pe site, la Petrecerea de 1 an sunt poze cu David. Florina mi-a spus ca-mi mai trimite inca 2 poze. Le astept si va anunt cand vor aparea.

Pisoi . Abia astept sa vad si pozele lui Mark !

Cosmi, daca este vorba doar de o PAUZA, e ok. Te asteptam .
Numai bine copiilor tai!

Denisa, sa treceti cu bine de vaccin!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
N-am apucat sa mai intru pe forum, m-am uitat la serialul "cei 4400" care a inceput la Prima tv si il am in avans, asa ca noptile stau pana pe la 3...deh, obsedata!

LA MULTI ANI MARK VICTOR SI CLARA FRANCESCA!!
LA MULTI ANI EMMA SI ANDREEA-MARY!!

Moni, asa ceva...sa o tina atata febra pe Diana, cu tot cu antibiotic, eu zic ca dureaza prea mult. Bine ai facut ca ai chemat alt medic, sa o vada. Astept vesti bune!
Denisa , mersi de raspunsul cu mancarea. O sa incerc sa-i dau legume maruntite bine, desi nu cred ca o sa pape 2 feluri de mancare...Sa va distrati bine de ziua papushii..
Anasebe, frumoase poze, mi-au placut toti copiii fara exceptie. M-am bucurat sa vad ce bine v-ati simtit.
Giova, nu sta cu durere de cap...ia un algocalmin, orice. Nu e bine. tie si dragalashului.
Toanca, Diana a tolerat doar laptele Nan fara lactoza, il faceam cu apa in care a fiert orezul si a avut efect, dar dupa 3 zile. Plus ca i-ar trebui un Smecta sau Hidrasec, la noi a functionat mai bine cel din urma. lui Mateias.
Catalina, eu ma bucur ca ai scris, important este sa te simti tu bine, iar frumoasa ta fetitza sa fie sanatoasa si fericita. Daca nu vrei sa mai scrii, imi pare rau, eu nu ma plictiseam niciodata la ce scriai tu...sau oricine.
Fetelor, eu cred ca ea a vrut sa scrie ca orice copil e unic pt parintii lui, nu neaparat ca e perfect. Asa cred eu..
Si mai vroiam sa zic ceva: eu nu-mi scot copilul afara pe vremea asta, in locuri aglomerate. E propice pt virusuri, foarte multi oameni sunt bolnavi acum. Deocamdata ne-a ferit Dumnezeu de boala.
Imi pare rau pt toti bebelusii cu febra, le doresc sanatate!
Eu ma duc sa o culc, voi intra mai incolo.
Maraki, Bee, Bianca, Ali, Oachi, Silvi si restul va !
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am uitat .
Vroiam sa va intreb ceva.

Ce cadouri pentru nasi ati oferit la taierea motzului?
Sunt in pana maxima de inspiratie. Poate ma ajutati, va rog.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Acum am vorbit si cu pediatrul ala,cica vine sa o vada imediat
Eu sper sa fie totusi rozeola nu altceva
Acum s-a trezit cu 37,5 dar tot nu vrea sa manance,doar vreo 3-4 linguri de cereale a papat.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am culcat fetitza.
Andiaroro, esti o papusa! Vroiam sa o rog pe prietena mea sa-mi dea linkul catre yahoo photos ca sa ma pot loga, dar ea venea deabia seara acasa. Asa am reusit sa vad mai repede pozele. E un scump baietelul , alt blond... (imi plac blonzii ce sa fac)!
Ce dulce rade in pat..si ce cuminte sta el la masa...pai pe a mea nu pot sa o tin in scaun. Pozele de la Craciun le-am mai vazut, dar m-am mai uitat o data...ai o frumusete de copil!
Dana Ene, pai mai trebuie sa le iau cadouri si la petrecerea de un an? Nu ei vin cu cadouri pt copil? Ma ruinez in ritmul asta..
Nu am idee ce...sorry.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput