Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gresiti mai
Exista copii perfecti,dar pe aia ii au doar mamele perfecte si la noi nu e cazul
De aia noi inca mai scriem aici,sa ne perfectionam .

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu sincer, si sper sa nu supar pe nimeni, mi se pare total aiurea aparitia Catalinei .........de fapt nu o inteleg.
Ce a vrut sa transmita prin acel mesaj?

In alta ordine de ide, am incercat sa-i dau si eu lui piciu lapte NH dar nu-l bea pentru nimic....
Giova, ia si tu ceva de cap sa-ti treaca mai repede...

Monica, bine zis cu copii perfecti din mame perfecte

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mamici dragi, e pacat ca sunt atatea tensiuni in grupul nostru.

Din punctul meu de vedere noi ne-am intalnit virtual aici pentru a ne sustine, a ne sfatui si a ne impartasi experientele. Tocmai asta face atat de minunat forumul acesta.
Normal ca suntem atat de multe femei, fiecare cu personalitatea proprie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne criticam aici ci sa fim prietene.
Eu imi amintesc perioada in care am fost insarcinate. Atunci eram mult mai apropiate. Sau cel putin asa am simtit eu.
Mi-ar fi placut sa ramanem asa si in continuare.
Dar eu respect deciziile fiecareia in parte si sper ca macar site-ul pe care l-am gandit cu mult drag pentru a ne pastra amintirile fiecarei perioade din copilaria spiridusilor sa ne reuneasca.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, bravo pt Dia! MA bucur ca i-a scazut febra! MAcar sa ramana acolo jos, sub 38.
Toanca, daca nu accepta laptele fara lactoza, da-i laptele obisnuit cu apa de orez (mucilagiu-apa care ramane dupa ce ai fiert 3 linguri de orez in 1 l apa). Din pacate la ultima diaree de viroza ce a fost n-a mers nimic. Pana n-am infometat copilul sa accepte laptele NH, nu s-a rezolvat. Dar daca e o forma mai usoara, merge si cu regim mai lejer. Si am vazut ce au zis fetele, fara carne,ou, ficat, iaurt. DAr e buna branza de vaci, marul copt cu banana.
Silvi, pai si cursurile astea, cred ca sunt mai pe seara, poate nici n-o sa fie nevoie sa-si ia mama ta liber. S-or gandi si cei acre organizeaza cursul ca mai vin si oameni care lucreaza si le-or fi pus mai tarziu?

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Mai, da ce se intampla de sunt atatia bebei bolnavi?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE si ANA nu ma bucur inca,ca stiu ce urmeaza.Iar a crescut la 38,3 si vine seara
Mami mi-a lasat un nr.de telefon de al un alt medic pediatru,de care i-a zis cineva ca e f.bun,cand ajung acasa,o sa incerc sa il sun,sa vad daca vine sa o vada.Daca vine,trece examenul si daca mi se pare ok,o sa o mut la el,probabil.Acum asta e,probabil alta noapte alba urmeaza.Azinoapte am dormit 3 ore

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Of, Moni. E bine daca consulti si-un alt medic. Dureaza de ceva vreme febra asta a Diei. Poate azi se va simti mai bine, draga de ea.

Bianca, l-am vazut pe Dani si oglinda.
Ce dragut e!

Intr-adevar cam multi copii bolnaviori. Eu zic ca vremea e principala vinovata pentru toate virozele astea.
De aceea nici n-o mai duc pe Oana la gradi. Iarasi e plin de copii cu tuse si viroze de toate tipurile.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ana am vazut pozele de la petrecere , ce de spriridusi, toti draguti.
Giova merci Andrei e bine , mai tuseste un pic dar nu mai a facut febra.Super ca Marco a vrut pe scaunelul ala, zicei ca n-o sa vrea sa stea cand l-ai luat.
Maraki macaraua e draguta sa stii , mie imi place.

La multi Ani Emma si Dani. sa cresteti mari si cuminti.

Bianca graficul ala cu dintii nu prea se potriveste ca lui Andrei i-au aparut mai intai incisivii laterali de sus de zici ca e vampirut.
Toanca e viroza in floare de aia sunt saracutii bolnaviori ei inca nu au sistemul imunitar intarit si ii ia imediat virusul.
Sanatate multa puilor bolnaviori

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
Intru si eu repede, ca am o multime de lucru. Am citit printre randuri, putintel, oricum.
Sanatate multa bebeilor bolnaviori, sa se faca repede bine!
Multumim frumos pentru urari, nici nu imi vine sa cred ca a facut Mark un an, parca ieri il nasteam, ieri ma apucasera toate amintirile si emotiile.
Noi am sarbatorit in familie, noi trei si motanii, i-am cumparat tort, cadouri si i-am cantat la multi ani. Nu stiu cat a inteles din asta, dar tortul sigur i-a placut, prima data din viata lui cand manca tort, am zis ca macar de ziua lui sa ii dau.
Am facut poze, am filmat, dar pun poze zilele urmatoare, ca acum nu prea am timp si sunt pe camera, trebuie sa le descarc pe PC. Net inca nu am acasa, sper sa imi pun luna asta.
Cam atat despre noi.
Va pupam mult de tot si incerc sa mai intru azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

LA MULTI ANI EMMA si DANI! SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI! SA ADUCETI NUMAI BUCURIE PARINTILOR VOSTRI!

Mergi la inceput