Bucurii de sept - oct 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Neata la fete,am baut si io lapticu cu fulgi,am adormit baiatul care a dormit doar un sfert de ora,acu o iau de la cap,pregatim masa de la 10 cu fructe.
Itzy si Zuzu are capusorul cald si-i mai iau temperatura din gand in cand,dar n-are nik,cred ca asa sunt ei,acum ca se confirma mai la multe.
Am facut si io pozici acum de dimineata,incerc se le pun repede pana nu se supara copilul.
Si Matti cam agitat asta noapte,probabil medicamentul a inceput sa omare bacteria....

Io mami de MAtteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza
si...faza cu ruptul freziilor de 1 martie anul trecut cred ca e de notorietate deja....asta e! sa zicem ca era de la hormonii de sarcina...

Ralu ai rupt FREZII? Ce-ai avut cu ele? Oh...sunt florile mele preferate, sunt innebunita dupa ele pt ca apar primavara, cand e si ziua mea de nastere. Vorba cuiva in chestionarul lui Proust din revista Dilema "Frezia-floarea cu cel mai inefabil miros din lume"

Edit: chiar, nu stiti un parfum cu miros de frezii?

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Neatza!
Ce de mamici harnicutze pe aici! Io sunt zombi dar n-am dormit de nervi. Aseara am tras un scandal intr-un restaurant cu sotzu, cumnatu si cumnata-gaviduta in 12 sapt-de se uitau toti ca la circ! Acesti doi barbati vin sa-mi impuna mie sa-i dau copilului supa de pui si piure de morcovi AZI!!!!Asta in conditiile in care dr mi-a spus sa nu care cumva sa incep diversificarea pana la 6 luni...imi pare tare rau ca s-a enervat cumnata mea mai mult ca mine si a avut niste dureri de burtik crunte, ma rog sa fie bb ok, ca n-a vrut s-o duc la spital!
Cum e posibil sa se amestece barbatii in treburile astea doar pt ca asa a facut mama lor, i-a hranit pana le-au sarit capacele?!?
Mai pateste cineva ca mine??? De Craciun i-au bagat suzeta copilului in zeama de sarmale, vin, maioneza...ca sa vada copilul ca mai exista si altceva in afara de nenorocitu' de lapte!!!! care pana la urma a facut-o mare si frumoasa, sa nu mai zic ca e sanatoasa tun! In momentul asta ii urasc pe amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Ramona, da, Maruca are acum vreo 7100 gr! Dupa ce luna trecuta a luat doar vreo 550 gr, luna asta, in 2 saptamani a luat 400 gr! Au si ei momente si momente.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Gripo,mama, eu sunt mama din Anglia,da` n-am afacere proprie(ehehe, as fi vrut io).Eu va citesc zilnic da` din pacate nu prea am ce spune ca Emma e tare micuta pe langa bebeii vostri.Are 2 luni jumatate.Dar eu "culeg" informatii de la voi si incerc sa le aplic.
Emma e tare cuminte.Are un program "sanatos": doarme noaptea legat vreo 8 ore, iar ziua cate o jumatate de ora intre pranzuri. Abia astept luna februarie. Vine soacra pt. 3 luni si eu voi incepe serviciul.Aici nu renteaza sa stai acasa, pt. ca primesti putini bani.Deci la 1 martie merg la "lucru"
Multumesc(,) ca intrebati de mine

Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006

Mergi la inceput

Gracie ai avut dreptate sa te enervezi. Cum sa-i bage suzeta in toate zemurile alea ??? Cred ca le smulgeam capetele cu dintii!

puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

DANIDANI, dar oricum, ziceai ca ai o poveste de succes si ca te invidiaza multi englezi, ca mie asta mi-a ramas in cap, invidia lor si mandria mea.

ANDRA, capul cu dintii, oooo deci stii sa fii si rea, ce nu face o mama pentru puiul ei!

GRACIE, mie nu-mi vine sa cred ce citesc, i-au inmuiat suzeta in mancarurile alea? wow!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Gracieam ramas fara cuvinte.Cred ca smulsul capului era cea mai usoara tortura.

Mamica de bebe Andrei

Mergi la inceput

Ca sa-mi spun si eu parerea dspre problemele discutate pana acum:
1. o sa stau 2 ani acasa, mai ales pentru a nu pierde perioada asta minunata a copilului, si-n al doilea rand pt ca salariul de prof nu ma motiveaza oricum nici un pic. Apoi, nu am incredere in NIMENI pt a-mi lasa pruncul in grija: bunicii il rasfata de obicei, tu impui niste reguli si ei il lasa sau nu-l lasa sa faca ceva conform perceptiilor lor despre educatie. De bona nici nu vreau sa aud, poate sa aiba ea toate recomandarile din lume si sa vina de la agentia cea mai prestigioasa, tot nu o las cu copilul meu, in principal pt ca mi-ar fi greu sa-l las pe mana unei straine, si apoi din gelozie: cum sa se ataseze de bona?
2. Educatia: as vrea sa il cresc frumos, sa fie un om drept, nu slab dar nici agresiv, altruist dar nu fraier, sa reusesc sa il invat cum sa pastreze un echilibru in toate. Si noi parintii sa ii fim mereu mai apropiati decat orice alt prieten. In ziua de azi multi tineri au mai curand incredere in cei de varsta lor pt a confesa o problema sau cand e vorba de imitatii, eu asta as vrea sa evit, pastrand mereu apropierea de copilul meu. Sa simta caldura, sa simta ca nu il judecam si sa avem incredere reciproca

puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

gracie, nasoala faza! smuls capete it is!

eloise, eu v-am zis anul trecut cand am rupt freziile! sunt si florile mele preferate din acelasi motiv ca si la tine. si eu sunt nascuta primavara si de cand ma stiu de ziua mea primesc frezii si le iubesc! asa ca anul trecut de 1 martie sotu' mi-a luat frezii! normal! numa ca eu am innebunit pe loc cand am vazut ca erau niste cozi lungi cu niste bulbi verzi care aveau sa devina peste un timp boboci! nici macar nu seamanau a frezii! nici vb sa se mai fi sechis vreodata! si a luat muuuuulte! si m-a apucat: ca-si bate joc de mine...bla bla....ca sa le duca inapoi in mom ala....sa-i dea banii inapoi sa-mi ia altele frumoase...el n-a vrut....si uite asa au sfarsit bietele vietati facute varza varza varza....am plans de am murit de mila lor dupa aia...si siguuur n-o sa uit niciodata faza asta!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput