Bucurii de sept - oct 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 28
amarantina spune:
Ileana nu stiu ce marca, dar e vorba de un set odios de pahare pe care l-am primit la nunta. Si acum mai am vreo 4 din cele 6, nu vor sa se sparga si pace. Sunt solide, din cristal de-ala masiv.
adameasca spune:
Aaaaa, daca-s din cristal nu-s bune, pe alea le tine in vitrina, le scoate numa la sindrofii simandicoase.
Eu nu mai am de la nunta decat un set de farfurii, restul cioburilor primite le-a spart mama pe toate. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
RO ANA spune:
'Neata.
Va invit la o cafeluta.
Itzy-Bitzy nu stiu ce pozitie a avut bebe in burtica, cert este ca 2 medici ne-au spus ca are nevoie de atele sa ii tina laba piciorului in interior.Eu credeam ca sunt din plastic, dar i-au facut mulaj din ghips.Oricum dupa plimbarea pe la medici a dormit de la 8.
In schimb eu , daca am tot vazut copii gripati, m-am trezit din 2 in 2 ore sa vad daca nu are febra....Asa ca nu mai pot de somn, iar el o sa se trezeasca in curand.
Mamica de bebe Andrei
gripo spune:
NEATZA!
Gata, am venit si eu la cafea![]()
ILEANA, ma bucur ca nu e grav, acum iti urez nervi tari, si trece si perioada asta.
Mey, erau 2 mamici la noi, dar nu mai stiu cum le cheama,la una din ele nu a vrut sotul/prietenul sa se ocupe de copil si s-a mutat la mama ei, era din Bucuresti, iar cealalta era din Anglia si avea o afacere proprie. Oare ce-or ma face?
mexxa spune:
neata..si eu la cafea ca sunt zombiiii
Sebi azi noapte sa trezit din jumate in jumate de ora....nu adormeam bine si el se trezea..offffffff
merg sa citesc ca sunteti tare harnicute la scris![]()
DiaB spune:
'Neata! Maia a dormit de aseara de la 10.30 pana azi la 8!!!! si n-a mai vrut papica deloc. Uraaaaa!!! Sper sa o tina ritmul asta. Sunt atat de odihnita. Am dormit 7 ore legat; nici nu stiu de cand n-am mai dormit asa.
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
matahut spune:
quote:
Originally posted by putzuruca
De fiecare data o las cu mama dar am senzatia ca nimeni nu are grija de ea mai bine decat mine.
Pai...asa si e!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
adameasca spune:
'neatza!
Dia, felicitari ptr asa somn!
Mexxa, da-i si tu nuste nurofen intr-o seara la culcare, sa vezi dc se mai trezeste la fel de des, poate chiar ies dintii si are dureri.
Ana, buna cafeaua! Da si tu niste oscillo preventiv la pui, sa nu raceasca.
Dori,
!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
RO ANA spune:
Am intrat in randul oamenilor diversificati
cu suc de morcov.La inceput a fost chh, dar apoi a ras 2 lingurite.Maine ...la mai multe.![]()
Mamica de bebe Andrei
_Ralu_ spune:
'neata!
si io cu aruncatul simona!
noi suntem la a treia telecomanda la un televizor luat de 1 an jumate. si asta e pe duca...cu un pahar am aruncat o sg data! si s-a facut zob! cand eram gravi! bine ca nu m-am taiat! si...faza cu ruptul freziilor de 1 martie anul trecut cred ca e de notorietate deja....asta e! sa zicem ca era de la hormonii de sarcina...
aseara am patit o faza urata rau de tot cu alexia. nici pana acum nu stiu sigur de la ce a fost! banuiesc ca ar fi fost de la unguentul cu acid salicilic pe care i l-am dat pe cap pt cojite! posibil s-o fi usturat-o! a apucat-o un plans de am zis ca moare! niciodata nu a plans asa de tare! am zis s-o bag in baie ca de obicei ii place si o linisteste daca e maraita! ti-ai gasit? a apucat-o si mai rau! da' ce urlete! ziceai ca o taie cineva cu cutitul! n-am reusit s-o spal calumea bineinteles! am reusit doar s-o spal bine la cap ca sa-i dau jos treaba aia din cap! cum am scos-o, am sters-o...s-a linistit! a inceput sa rada....si-a revenit de tot ce sa mai? dar noi am crezut ca murim....
o sa-mi dau si eu cu aia in cap intr-un coltisor sa vad daca ustura! sa stiu macar de ce sa ma feresc! nici macar nu stiu care-i cauza ca sa stiu sa ma feresc...
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...