Bucurii de sept - oct 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Marina, ce frumoasa si grasunica e Maruca . Deja are 7kg? (eu asa am vazut in poza)

sephora imi pare tare rau pentru problemele puiului mic. Sper sa scapati cat mai repede de afurisitul de microb.

in legatura cu intoarcerea la serviciu eu sunt tare hotarata sa stau 2 ani acasa, as sta si mai mult daca as putea. Nu vreau sa pierd niste momente unice din viata puiului meu. De pe acuma ma gandesc cu groaza cum o sa o las la 2 ani. Stau linistita si pt ca sotul are un salariu de 4 ori cat al meu(desi nici al meu nu e de neglijat) si nu se pune problema banilor. Probail multe mamici se intorc mai devreme si din cauza asta, deci nimeni nu e de condamnat si cred ca fiecare stie cum e mai bine.

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

mexxa ce baiat mare si frumos are mama! si cum tine el de sticluta lui. voinicelul.

`````````````````````
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

'nseara mamici

Cam tarziu azi da' nu mi-a mers netu'

Inni, Itzy- nu-i ies dintii sigur, nu are nevoie de afectiunea mea, adoarme dak-l ia oricine in brate si nu stiu ce sa fac! Azi noapte a fost mai bine, dar tot s-a fatait. Asta e, vom vedea.

Chiar dak sunt defazata, ma apuc sa raspund la ce-ati scris, ca aveti un spor...

Eu cred ca's premianta la lape praf- a2a zi de viatza
Va aud pe voi gandindu-va la gradinita, educatie, si alte lucruri marete. Eu nu ma pot gandi, pt ca mi se par fooooooarte indepartate...mi se pare ca nu mai ajung sa-l vad- 'pe picioarele lui'- la propriu

Se pare ca-mi voi consolida statutul de singura mama denaturata a bucuriilor. Voi vreti sa stati acasa cat mai mult iar eu nu stiu cum sa plec de acasa cat mai mult....
Vreau sa plec cat mai repede pt ca m-am transformat in mama-uliu.
Sunt total dependenta de copilulu meu si dak ies 1 ora pana-n Plaza, iau doar ceea ce aveam de cumparat si zbor acasa...eu care pierdeam zile intregi in magazine. Mi-e fff frica ccc [RALU-iti dam drepturi de autor] ca daca voi mai sta mult langa el nu ma voi putea desprinde si nici la gradinita nu l-as mai da!
Dak as sta 2 ani cu el, clar l-as 'intoxica' ccc cu grija mea obsesiva...

Na... mai e cineva ca mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Eu vreau sa stau acasa tot anul 2007, nici nu concep altfel. Cu David am stat 1 an si poate sa spuna oricine orice, dar raman la parerea ca in primul an de viata se creaza o legatura intre mama si copil care e mai presus de bani si mai presus de orice.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina

Eu vreau sa stau acasa tot anul 2007, nici nu concep altfel. Cu David am stat 1 an si poate sa spuna oricine orice, dar raman la parerea ca in primul an de viata se creaza o legatura intre mama si copil care e mai presus de bani si mai presus de orice.

si eu sunt de aceiasi parere: e clar ca legatura mama-copil e mai presus de orice si oricat de bune ar fi bunicile sau bonele nimeni nu ne poate inlocuii pe noi mamele

`````````````````````
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MEXXA, vazut un SEBY frumos foc si dragalas.

LEXY, sa vedem ce zic daca mai au pe stoc sau nu.

Legat de statul acasa sau nu, oricum fiecare hotaraste ce si cum, si nu pentru ca si-ar iubi mai putin copilul. Pe mine ma ajuta foarte mult faptul ca e mai rentabil sa stau acasa decat sa ma duc la munca, asa ca am noroc, mai ales ca salariul sotului e baza, dar nu toate fetele au norocul asta al meu, asa ca aici chiar nu pot judeca pe nimeni, si kiar inteleg ce trebuie sa fie in sufletele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

GETY<SEPHORA>ALEXXIA-offff, mi se rupe sufletul cand aud de probleme. Nu sunt mari, dar stiu ce trebuie sa fie in sufletul vostrusi sa zboare toate relele

LILI, ELOISE- ce suceveni frumosi si scumpi avem

MEXXA- vazut Sebi dragut foc

MARINA- vazut Maruca scumpica

Vazut pufishori iubareti

INNI- astept poze cu AMI fost fotomodel

Na ca nu mai stiu, dar i-am vazut pe toti bucurosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

am uitat sa anunt ca am mai adaugat si oi cateva foto noi in site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Pt cine e interesat:
-vaccin INFARIX IPV HIB (noi il facem pt 4 luni) se gaseste la farmacia Helpnet cu 230 ron,sau 218 ron (daca ai card).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Marina am vazut pozele Marucai... este adorabila! Mi-a placut supradoza voastra de jucarii . Voiam sa te intreb cum ai ales numele fetei? Nu era o printesa Maruca? Cantacuzino sau .......nu stiu....
Mie tot cu tine mi se pare ca seamana.

Mexxa pupici lui Sebi cel vesel!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput