Bucurii de sept - oct 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
GETY spune:
Susa, nu ma mai chinui punand in album poze cu iarna adevarata. Ca la noi nu s-a asezat nici 1 mm. de zapada pana acum si avem acum o temperatura de 11 grade C.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Sephora spune:
Nu binenteles ca Igor nu-l atinge,mi-e o mila saracu ca el mananca asa bine san,si e un copil care mananca tot ce-i dai si tmpita asta de bacterie nu-l lasa in pace
Mii de multumiri Inni,mi-ai mai ridicat putin moralul.Scriu dupa ce pleaca sa va spun rezultate.
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
GETY spune:
Mexxa, baietelul este un scumpic si seamana cu tine. La cate animalutze are prin jurul patutului, cred ca nici nu se plictiseste daca-l lasi singur in patut. Mi-ai dat si mie o idee.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
mexxa spune:
Am vazut si eu pozele si filmuletele anuntate...cele mai frumoase BUCURII.
Noi astzi am fost afara...a fost superba vremea.
Fetele din Iasi cand facem o intalnire cu bebicii...?E pacat ca e asa frumos afara si sa nu ne vedem.
Sephora multa sanatate...ma rog sa fie bine si sa treaca repede!!
de la noi.
Alexia tin pumnii sa se termine cu bine...si eu am fost operata de polipi...yacs nu vreau sa imi mai aduc aminte...![]()
Fetele am si eu o intrebare....de cate ori pe zi am voie sa ii dau cereale lui Sebi??
Sincer eu la fiecare masa pun jumate de masura de lapte praf de cereale(seara pun 3 masuri)...schimba gustu la lapte si am observat ca il mananca...daca nu fac asa isi face greata si nu vrea sa pape...oare fac bine...ar trebui sa schimb laptele???
Sper sa stie cineva sa imi raspunda.
Gety
de la noi.
GETY spune:
Lexi, mie din filmuletz mi-a placut pozica cu palma ei pe palma ta. Am o intrebare. La sfarsitul filmuletzului: Va urma... alt "Sufletel"?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mexxa, eu ies cu Maria, dar prin parcurile din apropiere si stau cam o ora, ca te amageste vremea asta. Zici ca-i cald, dar cine stie...
Si mai bantuie si viroza respiratorie care, cand am auzit ca a facut 2 victime un copilas de 3 luni si unul de 5 luni, sa cad pe spate.GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
mexxa spune:
quote:
Originally posted by GETY
Mexxa, eu ies cu Maria, dar prin parcurile din apropiere si stau cam o ora, ca te amageste vremea asta. Zici ca-i cald, dar cine stie...
Si mai bantuie si viroza respiratorie care, cand am auzit ca a facut 2 victime unul de 3 luni si unul de 5 luni, sa cad pe spate.GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Adevaru e ca si noi tot prin apropierea blocului stam mai mult...da na ma gandeam....
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by GETY
Lexi, mie din filmuletz mi-a placut pozica cu palma ei pe palma ta. Am o intrebare. La sfarsitul filmuletzului: Va urma... alt "Sufletel"?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Gety, e mana lui tati si da, si mie mi se pare super dulce poza aia. Cat despre un al doilea Sufletel, nu prea cred, in orice caz nu atat de curand. Poate peste vreo 2-3 ani.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
anangel_lexi spune:
Ralu, Dori, m-au sunat aia de la buburuza sa le confirm comanda si acum astept tel de la ei sa-mi spuna daca le mai au pe stoc sau nu. Si intr-adevar pt. Bucuresti livrarea e gratuita.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
DiaB spune:
Gata, ne-am intors si noi din plimbari. Am stat 2 ore juma afara cu Maia, ca tare ii mai place. Si in tot timpul asta a stat treza doar vreo 15 min.
Sephora, Alexxia, Gety sa vi se faca bb-ii bine cat mai repede. Multa sanatate!
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA