ce fel de lapte pt un anisor...?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Nu te mai complica cu lapte proaspat/pasteurizat in concediu!!!! Da-i frumos in continuare lapte praf, pe care-l cari si prepari cu usurinta si dupa ce vii din concediu treci pe lapte de vaca de care vrei tu. Daca umbli cu oala de fiert dupa tine sau cu laptele prin frigiderul hotelului, spune-mi si mie, ce concediu mai e ala? Sau pt. cine, ca pt. tine in nici un caz! Asculta sfatul uneia obisnuita cu trambalarile de colo-colo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Ei ii dadeam Ioanei "Parmalat prima crestere". Pana la un an am alaptat-o!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Fetita mea are aproape 2 ani si ii dau tot lapte praf Beba.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Noi cu lapte de vacuta proaspat( ca avem sursa propie )de pe la 8 luni si sintem bine sanatosi voinici,da totusi am o nedumerire mai fetelor.....eu il las sa fiarba numai pina se umfla si dupa aceia il dau la o parte!ca daca-l fierb o juma de ora numai ramine decit crema galbena din el !!!!oare chiar e important sa fiarba asa mult ?,va intreb si eu caci nu prea stiu bine!!!

AuraGalerne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu i-am dat la un an si 4 luni lapte Dorna 3.3 grasime.Acum ne-am intors la Milumil pt ca este mai consistent si imbunatatit ci vitamine si minerale.O sa-i dau lapte Milumil pana cand il va refuza ea.

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina liliana spune:

Baietelul meu are 10.5 luni si m-am gandit sa-i dau lapte praf pe toata perioada verii inclusiv in concediu.E mai practic si esti sigura ca nu se altereaza la temperaturi mari.Din toamna putem trece pe lapte de vaca fara probleme.Analizeaza situatia si decide singura,ce e mai bine,dar si mai comod pentru tine.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Vladut are 10,5 luni si papa Milumil o data pe zi, dimineata pe la 6 -7. In iulie o sa mergem la mare si o sa-i dau tot Milumil, e mult mai comod de preparat, mai ales in concediu. Pentru a evita surprizele neplacute cred ca e necesara o perioada mai mare de timp pentru a face aceasta trecere de la laptele praf la laptele de vaca sau la un altfel de lapte. Nu toti copilasii suporta la fel de bine aceasta schimbare, iar pentru a avea un concediu placut amanati schimbarea dupa, parerea mea. Nu este obligatoriu ca la 1 an fix gata cu laptele praf.
Fiecare face cum crede ca e mai bine.
Pupici si concediu placut!

Mergi la inceput