Bebei cu alergii (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Multumesc fetelor pentru suport.Totusi e trist ca trebuie sa jonglam intre doctori si sa ocolim una si alta,recomandate chiar de ei.Eu am fost la 4 doctori.Nici nu incep sa va spun ce si cum, va luati cu miinile de par.Va pup.

Andreas,soarele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_b spune:

angelli, ati facut prick test? Nu trebuie sa iei tot ce spun doctorii. Increde-te si in ceea ce simti, ca mama. Exista pe piata mai multe soiuri de lapte pentru alergicii la proteina din lapte. Eu am gasit un studiu facut de niste doctoai de la un spital de copii. Asa am aflat ce contin fiecare. Daca vrei, ti le scriu pe toate, cu proteinele ce le contin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

sheba, si eu sint de parere ca cea mai buna crema hidratanta ptr copii(si adulti chiar)este Glaxal, sint fffffff multumita, dermatoloaga mi-a recomandat-o, o folosesc ptr Dominic de cind avea 5 luni! am incercat si lotiunea, dar nu e asa buna ca si crema!pacat ca nu se gaseste in Ro!dar vezi poate o poti comanda pe net!aici ai despre crema, asa arata!daca vrei ma uit acasa ce contine si-ti scriu!
http://www.canadadrugs.com/otc/product/Glaxal+Base/2626/

herra, de la 1 an poti da deja laptele de soia din magazin, eu, i-am dat pina la 2 ani soia praf ptr bebei din cauza ca avea mai multe vitamine suplinite, asa mi-a zis alergoloaga, dar dupa 2 ani am inceput sa-i dau de la magazin, a fost ok, se dezvolta normal!

ina, DOminic alergic la proteina bovina, la 4 luni i s-a declansat o dermatita atopica urita, si la 2 luni dupa ce alergoloaga mi-a zis sa scot din alimentatia mea TOATE produsele lactate, nu am mai avut nici o problema cu el!si eu l-am alaptat pina la 1 an si 6 luni, dar n-am mai consumat NIMIC cu lapte!de cind mi-au zis ca nu mai e alergic si am dat produse cu lapte, iar mi-a facut o pata mica pe picior, care cu Glaxal si cortizon concentratie mica a trecut!noi aveam epipen pina recent, cind au zis ca i-a scazut in intensitate reactia alergica, si de atunci avem u sirop, cu benadril, pe care il am tot timpul cu mine, tocmai din cauza ca si daca-i trece alergia la lapte mi-e frica sa nu faca la intepaturi, etc!la voi nu este sirop?(parca Peritol ii zice in RO)da, eu zic ca tre sa scoti tot, altfel degeaba!proteina e acolo!

dia, e super, lui Dominic nu i-a placut Alfare!norocul nostru a fost ca nu e alergic la soia!

anaangel, nu am auzit de alergie la suc portocale. le-ai stors tu? pe coaja de la portocala sint produse chimice de aia e bine sa le spalam, si sa ne spalam miinile bine dupa, nu-i mai da pina creste mai mare, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji!

angelli, imi pare rau!alergia induce eczema(dermatita atopica), cel putin la noi asa a fost!cortizonii nu ai cum sa scapi de ei, si noi am folosit, dar cel mai important e cum zici tre sa inlaturi cauza(la noi a fost laptele) apoi sa tratezi efectul cu cortizoni, ca daca nu inlaturi cauza degeaba folosesti cortizoni, dermatita ramine, sau reapare!

va pup, sanatate multa

Flavia 24+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Exista alergie la portocale.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

ramona, am vazut ca ai scris ca exista alergie la portocale, eu nu stiam si nici n-am cautat.

albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Da exista alergie la citrice ,eu am incercat sa-i dau suc de portocale cind avea 8,9 luni si sa patat toata pe fata ,a facut reactie alergica ,acum fetita are 2 ani si de vreo doua luni i-am introdus din nou sucul de p si nu mai face reactie.In teorie mie dr mi-a spus ca citricile ca si rosiile pot sa dea mincarimi si ca rareori produc alergie dar cum vezi la mine a facut reactie al.

Herra ,eu nu mai stiu ce este prin Iasi dar oricum incearca si cauta pe la marile supermarket-uri sigur ai sa gasesti ca in farmacii nu prea cred.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by Pepsi

ramona, am vazut ca ai scris ca exista alergie la portocale, eu nu stiam si nici n-am cautat.

albumele de familie

N-am stiut nici eu initial. La noi nu a fost problema, dar nici nu i-am dat prea devreme. In RO se recomanda de foarte devreme sucul de portocale fata de aici.
Tot citind despre alergii am dat si despre alergia la portocala.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Noi am trecut pe Alfare pt ca doamna dr dermatolog a fost singura din 4 medici care m-a intrebat ce fel de lapte ii dau, i-am raspuns Humana hypoalergenic, mi-a recomandat de la nestle nan care e foarte bun dar nu mai stia cum se numeste, din discutiile voastre am dedus ca e vorba de Alfare, un hypo hypo hypo alergenic.Deocamdata e bun,de pe fata incep sa i se duca petele.Dar am batut tot orasul sa il caut, cite o cutie pe la citeva farmacii.Oare cit timp trebuie sa il dau ca va trebui sa il comand.

Andreas,soarele meu

Mergi la inceput

ramona, ai perfecta dreptate am dat si eu o cautare pe net, si am gasit ca exista alergie la portocale/citrice. ce chestie, ai mare dreptate si cu introducerea devreme, acuma inteleg de ce mi-au zis sa-l dau cint mai tirziu, pe la 1 an jumate abia am inceput sa-i dau lui Dominic!

angelli, pai daca e alergic la lapte vaca(proteina) tre sa-i dai alfare sau ce va suporta, pina-i trece alergia!

albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

O veste buna pentru copilasii din Romania alergici la proteina din lapte :http://www.newz.ro/stiri/primul-iaurt-vegetal-acum-si-pe-piata-romaneasca_n30274.html

Mergi la inceput