Bucurii de sept - oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by inni

Ramo...si ce faceai cu ele ?
Mie mama imi zicea ca sa le duc a 2-a zi inapoi la copii si io nu voiam. Ma puneam pe un plans..."batistele mele"..."batistele mele".

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

pe mine ma certau ai mei de mama focului, odata chiar am primit bataie si ma puneau sa le dau inapoi, dar eu nu vroiam sa le duc, pentru ca imi era rusine, asa ca imi spala mama pacatele si le ducea ea, dar pe aceea cu cocosei sa stii ca am pastrat-o, am ascuns-o bine incat nu a stiut mama ca am furat-o

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mey Dorina...da ce simt dezvoltat al proprietatii aveai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna mamici!

Acum am si eu timp sa scriu un pic pana doarme asta mica. Pentru fetele care m-au rugat de schema de diversificare am facut poza la tabel si la lista cu alimentele nerecomandate copiilor sub 1 an si o sa le trimit pe mail-ul comun. Din lipsa de timp am procedat asa, va cer scuze. Sunt in engleza, dar lista am mai trimis-o o data tradusa. Acum ce sa zic schema este doar orientativ, tocmai pentru ca se da la toti medicii, mai multe se discuta in particular cand mergem la vizitele lunare sau putem da telefon daca avem nelamuriri.

Pupici

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Ramo..tare de tot cu cocoseii tai. ...m-ai distrat.
Sper ca fi-mea sa nu ma copieze...ca n-am chef sa dau de batiste mucioase straine prin buzunarele ei. ..cand o fi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LEXI, am primit mesajul tau, nu mai e nevoie, ca mi-am facut provizii, va pupam pe amandoua.

Mergi la inceput

Adriana...da, lipsa timpului e o problema. Serviciile din ziua de azi sunt mult prea solicitante fatza de cum erau odata.

Pufy...ce baiat super educat ai. ...F frumos. Si bravo voua.

Mergi la inceput

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

inni nu prea cred ca o sa ne mosteneasca astea mici mai ales ca nu mai sunt la moda batistele acelea din material, a invadat hartia
mai, dar tu erai mult mai "sadica" le luai si pe cele cu mucisori , eu atentam doar la sertarul cu batistute al vecinei

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Imi puteti da si mie parola pt. mail-ul comun?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Albert Iustin va multumeste tuturor mamicilor ptr urarile de "La multi ani!" si e tare mandru ca a mai crescut o luna si are 4 luni acum..s-a facut un grasunel (are 7,5 kg si 65 cm) sta in fundulet fara probleme, bineinteles sprijinit, rade in hohote toata ziua si face vocalize, scoate sunete in engleza- gen "the" deci clar ca e pregatit pentru intrarea in UE. De fapt ma asteptam sa scoata sunete in spaniola la cate telenovele a vazut in timp ce era in burtica..
Si acum sa raspund si eu putin la ce se mai discuta pe aici. Eu imi alaptez baiatul de la inceput dar ocazional cand plecam de acasa si lasam pe cineva cu baiatul ii dedeam formula. Nu am avut niciodata probleme sa nu suga de la mine dupa ce am inceput cu formula. In ultima luna i-am dat mai multa..chiar daca eu alaptez zilnic.Mai exact in ultimile 2 sapt in fiecare seara inainte de culcare ii dau formula ca stiu ca se digera mai greu si asa baiatul meu nu mai manaca decat pe la 6 dimineata..Deci dormim toata noaptea fara probleme. De o saptamana i-am pus in laptic si o lingurita de cereale..adica orez de la Nestle. Tot de sapt trecuta am inceput si cu cate o ligurita de suc de morcov si mar. Deci cum mai zicea cineva fiecare mama stie mai bine cum sa faca cu diversificarea.. Deci sanul nu il scot orice ar fii dar sunt convinsa ca pe la 6 luni nu mai are de unde sa ia de la mine fier si asa ca trebuie sa il pregatesc ptr carnita..si cum o pot face altfel decat daca ii mai dau incet si alte alimente..ca sa se obisnuiasca cu gusturile. Ma gandesc ca daca as fi inceput la 6 luni as fi ajuns cu carnea mult prea tarziu si nu vreau sa il anemiez aiurea.
Si acum si urmatorul subiect cu al doilea copil- in cazul meu- Deabia astept sa ii fac si o surioara lui Albert. Chiar daca in prima zi dupa operatie imi ziceam ce mi-o fi trebuit copil si o vedeam pe colega de salon ca o mama eroina ca a suportat si a doua operatie ca sa mai faca un copil...acum ma gandesc cu bucurie cum e sa fie iar in burtica mea ceva care sa se miste..apoi sa ii vad pentru prima data fetisoara rosie de batranel sau batranica dupa caz...apoi descoperirile pe care le fac in fiecare saptamana cu zambete gangureli si alte astfel de bucurii. Asa ca nu va mirati daca prin vara va anunt marea veste..Sa vedem cine mi se alatura...la alt capitol de "burtici de..."..Deci batista e aruncata..

Aaa si pentru cine nu ne-a mai vazut de mult avem pozici mai jos.

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput