Bucurii de sept - oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Ralu, Dori, de o ora ma chinui sa dau comanda si nu reusesc, imi da eroare. Offf! Mai incerc!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Cred ca am reusit. O sa-mi vina prin posta, ca e cel mai ieftin.

Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

pai nu-i gratuit in bucuresti? asa scria pe site!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

lexi, ti-am trimis mail!
acolo unde ti-am zis cel rosu e mai scump dar e si mai mare. deci daca te hotarasti acolo, eu il vreau pe ala rosu la 275.000,

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Pai si acuma spui? Eu nu mi-am verificat mailul si ti-am comandat din ala la 225.000 Acum ce fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

n-are nimic, e perfect asa. solutia era pt cazul in care nu reuseai la buburuza! e perfect!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am revenit!

Vroiam sa va mai zic: a aparut revista Mami si are cadou un calendar cu loc pentru fotografia copilului in fiecare luna!....si in ea se mai vorbeste si despre.....diversificare!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by inni

Io stiti ce boala aveam cand am ajuns la gradinita ?
Furam batistele copiilor si le aduceam acasa
Mama era terifiata.. ca abia asteptam sa ii arat ce batista am eu. Ma atrageau desenele, floricelele de pe ele. Si bineinteles ca aveam si eu acasa, dar alea mi se pareau mai frumoase. Asta ca asta..dar nu ma interesa nici daca erau curate nici daca aveau muci pe ele.

Le furam oricum.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

deci se pare ca nu sunt singura de aici, caruia ii placeau batistele. Bine ca s-au inventat astea de hartie
Eu le furam pe ale vecinei. Si acum imi aduc aminte de una vernil cu niste cocosei tare draguti pe ea

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ramo...si ce faceai cu ele ?
Mie mama imi zicea ca sa le duc a 2-a zi inapoi la copii si io nu voiam. Ma puneam pe un plans..."batistele mele"..."batistele mele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Alessia...eu nu stiu ce sa-ti zic.
Poate-l doare burtica.
Poate ii ies dintisorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

eloise, ce simpatic e Vladut si ce linistit a dormit el in masina!

pufymic, mie mi-a adus sotul revista inca de anul trecut (in ajun de revelion)

avem si noi filmulet e la semnatura, il avem de mult, dar nu l-am anuntat

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Eu la gradinitza pur si simplu nu ma jucam deloc, stateam calare peste jucariile mele, si aveam grija sa nu mi le ia nimeni.

PUFY, am si eu revista, ia sa pun mana sa o rasfoiesc.

Mergi la inceput