Credeti in prietenia dintre un barbat si o femeie?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cred in simpla prietenie dintre un barbat si o femeie. Mie personal mi s-a intamplat de mai multe ori sa fiu foarte buna prietena si sa vorbesc cu un coleg, chiar l-am ajutat sa isi gaseasca iubita.
Cat despre fosti iubiti, nu stiu ce sa spun, probabil ca si aici parerile sunt impartite.Eu pot sa ma intalnesc cu oricare din ei si sa vb la o cafea ce am mai facut fiecare, normal ca nu am pastrat nici o prietenie la catarama, timpul si distantele nici nu ar fi permis asta si nici nu as fi vrut dar nu cred ca se poate spune ca un barbat si o femeie nu pot sa fie simplu prieteni fara sa se gandeasca la sex.
Mie mi se pare exagerata parerea asta dar depinde cred de cum vede fiecare lucrurile si de experientele traite.


Silvi si bebe Alain 19.01.2006


Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Nume Depinde ce intelegi prin "asexuat" - eu inteleg a nu face sex, dar nu neaparat a nu te gandi la sex sau a nu flirta uneori complet inocent si poate nici macar constient. Mai exact Irina 2000 a completat foarte bine gandurile mele, de aceea am spus ca nu e neaparat o prietenie in sensul absolut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Da, cred in prietenia dintre un barbat si o femeie, dar viata m-a invatat (mai bine zis sotul mi-a deschis ochii) ca intr-o situatie de criza prietenia dintre doi barbati e mai puternica decat cea dintre barbat si femeie...

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Cred in pura si adevarata prietenie dintre o femeie si un barbat. Am trait una timp de peste 25 de ani si daca n-ar fi un ocean si vreo doua continente care sa ne desparta ar dura si in ziua de azi la fel de sincera la fel de adevarata si la fel de "asexuata" ca sa ma exprim in ton cu un mesaj de mai sus.
Sigur mai tinem legatura si acum dar cum am spus mai sus exista extraordinar de mult spatiu care nu ne permite sa comunicam si sa ne sprijinim la fel ca inainte in ciuda internetului si a telefoanelor.

Nu pot sa condamn, persoanele care nu cred in prietenia dintre un barbat si o femeie(ar fi injust sa o fac, fiecare vede lucrurile prin prisma proprie) , dar eu cred ca prietenia nu are nimic de-a face cu sexul persoanei care-l numesti prieten.
Relatia de prietenie este relatie de prietenie si punct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Eu personal CRED in prietenia dintre un barbat si o femeie,am spus Eu.Dar....am avut un prietenie cu un barbat timp de 10 ani,cel putin eu il consideram prieten,ii cunosc toata viata,faptul ca nu-si iubeste sotia(ulterior a divortat)l-am ajutat cind avea probleme cu femeile(el avind ideea ca toate femeile defapt se uita la situatia lui materiala,avind o situatie materiala f.f.f.f.fbuna,si nu la persoana lui).Cind intr-un final imi destainueste ca defapt eu sint si am fost femeia ideala ptr. el si ca este indragostit de mine dintodeauna.Am ramas de piatra,si mi-au trecut prin minte toate situatiile in care involuntar as fi putut sa-i dau de inteles asa ceva,eu nu am vazut nimic din care sa reiasa asa ceva.Evident am racit relatiile,si i-mi pare nespus de rau ca nu-l mai am prieten.Dar cum as putea sa fiu prietena unui om care e indragostit de mine.Eu l-am vazut si il vad in continuare ca pe un prieten.Acum cind il vad eu ma simt stinjenita si las ochii in josiar el are o privire de rugaminte_ura fata de mine.Eu CRED in prietenia dintre un barbat si o femeie ,dar se vede cu este de ajuns sa creada numai unul.Voi ce a-ti fi facut sau ce a-ti face in locul meu ?

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Cred in prietenia dintre un barbat si o femeie dar dublata de o relatie sexuala sau dupa ce a fost o relatie sexuala intre ei. Eu si sotul meu suntem cei mai buni prieteni, ce daca o mai si facem din cand in cand.
In ultima vreme am observat ca imi e din ce in ce mai greu sa-mi fac noi prieteni.Trebuie sa construiesti pas cu pas. Si de aceea spun ca poti fi prietena cu un fost iubit pentru ca il cunosti si te cunoaste.
Mi s-a intamplat sa am relatii sexuale cu barbati de care ma simteam atrasa si din alte puncte de vedere: aveam preocupari comune, simteam la fel, aveam acelasi tip de personalitate si de ce sa nu ramanem prieteni dupa ce aura erotica a fost destramata.Sau nu poti sa o destrami?...

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaintruder spune:

Adevaratele prietenii dintre un barbat si o femeie sunt intotdeauna motivate sexual macar de unul dintre cei implicatzi, insa calitatea relatziei de prietenie inhiba de multe ori legatura erotica pentru ca ea ar strica cu desavarshire relatzia. Cine trece bariera (impusa de cei doi nu neaparat verbal, ci tacit) risca doua lucruri: se alege cu un iubit/a sau pierde un amik, un camarad de nadejde, pe veci.

Astfel de prietenii sunt in general secrete, deshi pseudonevinovate ele nefiind intzelese sau neacceptate de partenerul Oficial al unuia dintre amicii respectivi.

Asta e parerea mea. Eu am amici, dar ii tzin cat mai la distantza si le impun respect pentru ca nu mai am cinci ani sa nu vad printre vorbe si un mic flirt "nevinovat"

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciuffy spune:

Depinde de fiecare persoana in parte. Eu de exemplu am fost o fire baietzoasa si intotdeauna ma intzelegeam mai bine cu cei de sex opus in orice privintza. Din clasa 1 mi-am facut un prieten bun cu care eram si vecina de cartier si acuma suntem nedespartzitzi, ne ajutam, radem si e totul szuper dar nu a existat niciodata atractzie intre noi, dimpotriva el imi povestea de femei si eu de gagii . Acuma eu m-am casatorit si astept un bb si varu-mio asta adoptiv ca asa stie lumea ca suntem veri, nu prea stie ce sa zica...se simte in urma cu materia si ar vrea si el...Sincer abea astept sa aiba si el familie sa ne distram impreuna in weekend. Unde-s multzi puterea creste

Iuli22+,Nicolae Spiridon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

cam asha sint si eu cu prietenii mei..barbatzi.

Ca sa va dati seama ce romance , unu' dintre ei chiar mi-a dat recent un mesaj disperat, SOS, la 12 noaptea, scris de sub pat sau nu stiu de unde, sa il sun urgent shi sa-i spun ca i s-a spart tzeava de apa calda!
Ca el vrea da' nu paote, shi ce sa-i spuna d'nsoarei...proprietara patului?!

Am salvat bietu' om....Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

quote:
Originally posted by Elise

cam asha sint si eu cu prietenii mei..barbatzi.

Ca sa va dati seama ce romance , unu' dintre ei chiar mi-a dat recent un mesaj disperat, SOS, la 12 noaptea, scris de sub pat sau nu stiu de unde, sa il sun urgent shi sa-i spun ca i s-a spart tzeava de apa calda!
Ca el vrea da' nu paote, shi ce sa-i spuna d'nsoarei...proprietara patului?!

Am salvat bietu' om....Elise & BBLisaAsta da prietenie intre un barbat si o femeie! Eu sunt de acord cu o astfel de prietenie si, din moment ce el e dispus sa-si recunoasca niste "limite" mai ales sexuale in fata ta, e clar ca relatia nu se bazeaza pe o atractie erotica.


"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput