Copiluti de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Felicitari Monule, sa va traiasca fetitza si sa va intoarcetzi repede acasa. Refacere ushoara si bebelusha mincacioasa

Teddy, motzata mea vorbeste toate cuvintele in romaneste (alea pe care le stie), in italiana intzelege tot, dar nu spune absolut nici un cuvint. Asha ca, cu ocazia asta, invatza si soatza limba romana . Mama, dar ce tzi-a pictat canapeaua, sigur o mai faci curata, sau o dai la gunoi ? Cind te plictisesti, daca tot va schimbatzi mashina, da o fuga pina la mine, pe sotz il trimitzi acasa, iar noi stam in gradina la bronzat
Florentina am vazut poza, mi s-a facut rau. Mititica, cred ca a plins de tzi se rupea inima. Eu am invatzat-o pe Isabella cind avea vreo 9 luni, ca unde-i spun biia, frige. Asha ca, a atins geamul de la cuptor s-a fript putzin, dar nu ca sa aiba semn, iar de atunci cind ii spun ca frige, nici macar nu se atinge. Dar in general, evit sa pun ceva fierbinte, unde ar putea ea sa ajunga.
NewMami sa-ti fie de bine mashina, dar nu se deschide link-ul.
Mercedes initial si eu am crezut ca era vorba de ceva politic, dar pina la urma, altul a fost adevarul. Multzumesc

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Vai Flore!!!!!!!!!!Pupici pe manutza arsa. O doamne. No uite-i cum fac prostiutze in secunde.

Simona bine ca e mai bine. Urate-s batranetile astea.

Tdi dar e mare nora-mea!!!!!!!!!!!!!!!O sa-mi domine baiatul.... E scumpa si are o pleata si e frumoasa foc.

Fran o sa treaca si la noi cumva. Multa putere si tie iti doresc si pupa iepuretele pe urechiuse.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

MONU FELICITARI SA VA TRAIASCA MINUNEA SI SA FIE SANATOASA SI MANCACIOASA!!!

Flori, ce buba urata, saracuta cred ca o ustura de numa :(

Fetelor, Denisa e in spital, nu stiu daca mai stiti ca spunea ea ca se interneaza pt operatia aceea la trompe.
Am vrut sa scriu aici sa va spun sa va ganditi si la ea.Va sta in spital o saptamana.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Doamne Flori, m-a luat cu fiori cand am vazut manuta Mayei. Saracuta de ea . sa treaca bubu din palma cat mai repede.

Danelutza, daca copiezi tot carnatul ala (ca nu ia ultima parte din link automat - e un link customized pentru exact masina care o iau) intr-un web browser merge. Uite aici link la pagina officiala: http://automobiles.honda.com/models/model_overview.asp?ModelName=Odyssey

Blackpanterro, daca mai vorbesti cu deniszam, transmite-i multa sanatate, ca ne gandim si sa se faca bine cat mai repede si sa mearga acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Newmami, sa stapanesti sanatoasa masina, sa faceti cat mai multi kilometrii in siguranta si mai ales in vacantza! Ce culoare are, e la fel ca cea din poza? E super!

Teddy, daca reusesti sa curetzi cu ceva capodopera Alyssei, sa ma anuntzi si pe mine! Ce par lung are zambaretza ta nazdravana!

Sa stitzi ca Maya nu a reactzionat prea urat dupa ce s-a ars la manutza... a plans un pic insa cand s-a vazut cu mana in iaurt i-a trecut!

Am mai pus cateva poze cu Patrick in album!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

off, nu iese picasseala din canapele!...ma consolez totusi ca la cat dezastru-i in casa asta, niste mizgalituri nici ca mai conteaza...
Florentina, pupam buba sa treaca repede!
Pentru arsuri noi folosim cu succes mierea (se pune repede un strat gros pe locul ars si absoarbe caldura din tesuturi impiedicand lezionarea lor si formarea basicii, se pune de mai multe ori pana nu mai "frige" locul respectiv). Foarte buna e si crema de galbenele (marca Fares), vindeca miraculos arsuri, zgarieturi si alte rani.
Danelutza - mutzumim de invitatie!...contracambiamo cum se zice pe aici...si asteptam soarele si caldurica!
Newmami - super masina, s-o stapaniti sanatosi! cam asa ceva vrem sa ne luam si noi dar e cam mare pretul de plecare, adaugate optionale iesim din buget.
Aurasa - vazut poze, Catalin e tare dragalas si cuminte iar tie ti se vede o mandrete de burtik!
Florentina, m-am mai uitat o data la pozele voastre...ai niste copiii minunati!
Loreen - gata ziua de munca? hai ca acus e vineri...
Denisa - multa sanatate!!!
OlgaT - si dac-o fi adevarat ce zice Fran?!...am pus-o amandoua ca ne cocoseaza nepotzii!
io ma intreb cum naiba din 2 personaje plictisitor de linistite cum suntem eu si sotzer a iesit un asa coktail de energie cum e Alyssa!?

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am reusit sa mai pun vreo 15 poze noi in album aici, cine are chef sa se uite.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Flori, cat e de dulce Patrick, mai ales in poza cu tzitzi! Si m-am distrat grozav la poza cu masca de iaurt a lui Dan

Teddy,mi-e rau ce-a putut face pe canapelele alea !!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Va dati seama dupa limbarnita pe care o am ca n-am nici un chef de munca . Adevarul e ca mi-e tare foame dar nu vreau sa mananc pana la 12 si din cauza asta nici nu ma pot concentra pe nimic.

Tdi, ce par frumos are Alyssa, sa il lasi lung, lung, lung. Dar stii ca deseneaza frumos, daca nu se mai duce de pe canapea o sa aveti mobila toata viata ca n-o sa te lase sufletul sa vinzi opera de arta a Alyssei . Deci in tot dezastrul e si un bine pana la urma.
De ce nu-I cumperi markers special ca sa nu mai ai surprize de genul celor din fotografie?
Intr-adevar masina e scumpa, ca n-am luat modelul de baza dar de data asta o sa fac lease ca efectiv nu-mi merita sa o cumpar daca oricum imi schimb masina la fiecare 3, 4 ani. Merita sa cumperi atunci cand o ti, dar altfel mai multi bani pierzi cumparand-o decat lease.

Flori, ce mare e si Patrick deja. Doamne cum trece timpul. E tare scump piciul mic si e lungut bine. Totusi mie mi se pare ca seamana cu tine. Mai ales in poza asta: http://new.photos.yahoo.com/tinaghita/album/576460762381322790/photo/294928804168891519/27 . Pe tine te prinde tare bine orange, am mai vazut si in alte poze.
Masina e de culoare Dark Cherry Pearls (in link-ul customized e exact culoarea care o voi avea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

vazut poze Flori si Teddy, super frumoase! Flori si eu stiu de miere pe arsuri, verificata pe fata mea cand in urma cu aproape vreo 10 ani mi-am azvarlit fara intentie aproape o tigaie de ulei semi incins pe fata! Aveam insa o vecina care a venit cu ideea salvatoare si nu am facut nici macar o basicuta sau alte semne de gen!
New Mami sa stapaniti sanatosi masinuta!
Teddy, sa mor de inima cu canapeaua! Pe mine ma tenteaza sa-i iau un Aqouadoodle de care vorbeau fetele, simt ca se aporpie ziua in care D ne va picta si noua peretii...fetele care au asa ceva, am inteles ca de la Miniblu, cam cat costa?

Andra11+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput