Copiluti de mai-iunie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 10
omustata spune:
Monica, felicitari! Ma bucur din toata inima ca totul s-a terminat cu bine si sper ca sunteti amandoua bine, sanatoase. Sa-ti traiasca Iulia si sa te bucuri de ea!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Cloreta spune:
MONU, SA FIE SANATOASA SCUMPETEA MICA, SA FIE CUMINTE SI MANCACIOASA, SA CREASCA MARE, FEIRICTA SI NOROCOASA!
Pozele mele
OlgaTarziu spune:
Sanatate Denisa. sa te faci bine mai repede.
Olga cam scurt. Sper sa apucam sa povestim pe mes.
Iuliana esti in Romania? Cum sunteti? Cum a fost drumul?
Duc in mod special dorul catorva persoane mstroie, pisiku, tamar, robotica, margott, Mickyyy si lista continua.Laura iar dispari? Elisor, Gusta, unde sunteti?
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
Mickyyy spune:
Eu sunt prin zona, cu ochiul pe voi, dar nu reusesc sa fac fata ritmului infernal cu care scrieti, asa ca prefer sa raman un simplu spectator, si sa ma mai bag in seama cu cate o urare, ceva.
Acum ma zbat cu niste teste de sarcina.....pentru cei care vor sa se amuze, va recomand Jurnalul unei sarcini imaginare ![]()
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Tdi spune:
fetelor, cariocile noastre sunt lavabile cu apa fara nici o problema, mi-a mai pictat mobila de bucatarie si hol (bej/vernil), haine, fatza si mainile ei personale si a iesit rapid fara urme...de data asta am dat-o in bara ca a zis tati sa las "opera" pana ajunge si el s-o vada si probabil a intrat in piele.
asta e, ne mandrim cu talentele!
sa va zic vestea buna, tati e hotarat sa luam alta masina, am si fost in seara asta sa vedem Fiat Croma, e un station waggon foarte comod dar ma asteptam la un pret mai decent...are o gramada de accesorii/optionals dar costa cam cat Honda lui NewMami. mai cautam.
mai voiam sa va zic mersi celor care mi-ati raspuns cu mierea pentru pitik, stiam ca poate contine spori de botulism si e periculoasa la varste mici de aia imi era frica sa-i dau...azi am incercat paine cu unt si cu miere si a plans ca nu-i place.
Album Alyssa
babygirl spune:
Dragele mele, sunt tare emotionata pt Monu. Bucuroasa si emotionata. Acum am vorbit cu sotul ei, care va transmite multumiri pt gandurile bune ce i le-ati transmis Monicai. Asistentele de la neonato au spus ca bebelina"nu prea mananca si e scancita", dar nu-i bai, creste ea, nu-i asa? Monica este bine, o doare un pic operatia. Asteapta sa scada transaminazele. Tati este obosit si alearga de colo-colo. Cum ar putea altfel?:)
Si pt ca maine este Sf. Antonie cel Mare, La Multi Ani, Iulia Antonia! Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si iubita!
Si pt ca toate am asteptat minunea, haideti sa o si vedeti:
Iulia&Monu
Danelutza spune:
Mikyyy, eu astept rezultatul de miine dimineatza ![]()
Denisa multa sanatate.

nelia spune:
Monu, felicitari, sa va traiasca minunea mica si sa fie sanatoasa! Iar tie, refacere rapida. Ma bucur atit de mult ca sinteti bine!
Am vazut poze cu Maya si cu Patrick si frumoasa lor mamica. Si cu Alyssa pictorita de canapele... Am citit tot, dar nu mai apuc sa mai scriu, poate la noapte.
Simona, ma bucur mult pentru tatal tau si ii doresc sanatate multa.
Prietena mea este tot rau, ieri i-a scazut tensiunea la 5 si au resuscitat-o, au zis cei de linga ea ca e gata, dar si-a revenit, ultima veste de astazi era ca nu e bine fizic, dar problemele acute pe care le avea (rinichi, vezica si aer in plamini - toate urmari ale operatiilor si tratementelor facute pentru boala initiala, nu mai spun numele ca mi-e rau numai cind il aud sau il vad scris) se pare ca se stabilizasera. Acum astept cu infrigurare calea spre insanatosire, atit cit e posibil macar. Am vorbit acum o alta prietena, medic, care cunoaste toata situatia ei si analizele, si mi-a spus ca e posibil orice, si sa se faca bine. Dupa parerea ei a depasit oricum toate statisticile, a trecut peste toate parerile medicilor, chiar si a celor renumiti, a inviat din morti de atitea ori, incit vede posibil sa se faca bine si sa traiasca iar o perioada fara nici o problema, incintindu-i pe cei din jur cu fiinta ei. Era cucerita de taria prietenei mele si de indirijirea cu care se lupta pentru viata ei, mai ales ca stie si ea ca o face de doua ori mai mult pentru copilul, sotul si parintii ei, si pentru cei citiva prieteni buni pe care ii are (carora le-a mai murit o fata acum doi ani, sora mai mare a prietenei mele) decit pentru ea insasi.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
monicica spune:
Buna seara si de la noi si in primul rand Felicitari Monu si bine ai venit Iulia, sa cresti mare, sanatoasa si vesela.
Noi abia de 2 zile ne-am adunat de pe drumuri ca sa zic asa, ne-am intors la Dublin dupa doua ture de servici intrerupte de vacanta in austria in care in sfarsit am vazut zapada sí chiar ninsoare ca nu credeam ca mai vad vreodata, in germania a fost foarte cald 10-15 grade, am umblat numai in pulover nu am mai suportat palton pe mine, iar aici nici vorba de asa ceva. Fetele din canada, enjoy the snow ![]()
Rob a fost incantat de zapada, mai cu sania, mai pe jos, si-a cunoscut mai bine bunicii, pentru ca noi am profitat de ocazie si am skiat in toate zilele.
A inceput sa spuna o gramada de cuvinte in diverse limbi, care cum i-a placut lui probabil ca parca totusi nu are foarte mult de-a face cu frecventa cu care aude un cuvant.
Vroiam sa va zic doua chestii care mi s-au parut interesante: unu am inceput sa citesc o carte nemteasca despre cum sa stimulam vorbirea si una din idei este ca activitatea sa fie insotita si de miscare pentru ca in felul asta functioneaza ambele parti ale creierului si invatarea este mai intensa. Iar doi, in germania au facut un studiu in ceea ce priveste cat sunt de sanatoase fructele si legumele de supermarket si s-a constat ca strugurii sunt cei mai periculosi, nivelul de pesticide fiind periculos pentru adulti si foarte periculos pentru copii. Si ideea e ori foarte bine spalati ori chiar mai bine lipsa daca nu sunt bio/organici la copilasi. Acuma nu stiu cum o fi in ro sau in celelalte tari dar banui ca nu mult diferit.
va pupam
monica&rob
loreen spune:
Tdi poate la voi o veni we mai repede ca la noi mai sunt frate la zile ...nu mai pot sa mor io...iau ca bou medicamentele alea de spate si stau cu dosu lichit de scaun...
Sa mor frate de inima cand ti-am vazut canapelele...da mi-a trecut cand ti-am admirat progenitura...scumpa tare italianca...
Mickyyy si ce faci cu un test pozitiv...imi aduc aminte ca la Daria erai ganditoare...
Newmami sa stapaneti sanatoasa masina...frumoasa...io tot visez la un opel corsa ...da barbate-miu zice ca nu merita...ce stie el ce vor femeile![]()
Olgutza din Canada nu stiu daca-ti mai aduci aminte prin ce cosmar am trecut eu cand am inceput munca...ma durea fiecare cm de piele de dorul fetii,ajungeam acasa si nu mai puteam misca ca ma sufoca cu bratele...a trecut timpul si durerea s-a transformat in dor,iar acuma ma simt atat de bine printre ai mei colegi,ma deconectez si cand vin acasa am puterea,desi sunt obosita, sa ma joc cu Delia sa ne plimbam sa vorbim ca fetele pe limba cu-i s-o nimeri...o gasesc multumita si fericita si asta ma face sa ma simt si eu bine...
In schimb nu accept sa petrec o noapte fara ea...insa nu sunt pregatita pentru asta...
Dar sa stii ca reluarea vietii sociale nu face altceva decat sa va faca bine amandurora...
Tdi asta-i valabil si pentru tine sa stii...as vrea sa ma contrazici dar ai sa vezi ca-i bine sa te simti si tu altcineva decat mama...asta esti si vei ramane toata viatza Alyssei...
Flori dupa ce vad eu Patrick cam seamana cu tine...
In schimb m-a durut inima pe mine cand am vazut manutza Mayei...doamne cum a putut sa se arda mititica...noroc ca le trece repede...propolis sau oximed
Elisor?!Nefertari?!Pisik?!Margott?!Olguta din America...?!
Am zis ca intru sa vad pozele Iuliei si ale Monicai,care sunt superbe desi Monica este extenuata,si uite ca m-am intins ca rama ...
P.S. Crissu cum a fost la medic"!?
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"